Sept-Oct 2010! Bravo Karin! Bravo Kris!!(178)
Raspunsuri - Pagina 20
Klarisse spune:
Eve multumesc mult
.
Acum imi astept sotul acasa ca si-a luat jumate de zi libera sa nu stau singura sa innebunesc aici![]()
.
Klarisse
graviduta 39+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 1 zi pana la marea intalnire
nastasie spune:
klarisse, hai ca mai e putin.trece totul atat de repede.
ana, bine ai venit acasa.asteptam poze.
kris,dodolina tess.
eu am terminat de strans si de spalat.mai am calcatul
.am asa o leneee.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
ana_25 spune:
Multumesc fetele! Acu astept sa se trezeasca printesa,sa-i dau tzitzi si dupa aia sa ma spal pe cap,ca-s nespalata de o sapt pe par. Nu am putut la spital.
Ana mama de
Maia Elena
tanamera spune:
Buna gagici!
Kat,Karin felicitari mamicilor
!
Tessa may,Andreas Daniel bine ati venit pe lume
!
Ana bine ati venit acasa
!Asteptam poze cu comoara voastra
.
Zozela
probabil la ora asta sti data la care o vei intalni pe Maria.
Felicitari Klarisse,Botosel pentru noile semnaturi
.
Pe la 13.30 am ajuns si eu acasa de la maternitate,rupta de foame.Mi s-a facut monitorizare,luat sange pentru analize,urcat pe "calul balan" pentru recoltarea secretiei(am avut noroc ca a fost doctorita
) si discutii cu ginecologul,anestezistul si neonatologul.Sonda mi se va pune inainte de anestezie,iar clisma nu se face(nici macar daca era nastere vaginala).
Klarisse iti doresc ca pana maine,la momentul vederii lui Matei,sa nu ai emotii deloc.
toate fetele si bebelusii!
36+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
K.A.T. spune:
hello again de la happy mama
super indragostita de minunea ei
.
multumesc din suflet
pentru urari si pentru gandurile bune
.
v-a adus laly pupicii trimisi?

tessa este minunata,mai minunata decat mi-am imaginat-o.si e a mea.sunt nerabdatoarea sa stau cu ea tot timpul,sa o privesc,sa o sarut.
scuze,nu reusesc sa scriu si cu caracterele mari,abia ma descurc cu smilies-urile.
si pana reusesc sa dau send la mesaj se deschide capitol nou![]()
am pus poze noi,de la debut.o sa mai incarc atunci cand am,cu tess,nu cu mine.
tess e o grasunica,are 9 oz peste ce ne asteptam si sunt asa fericita ca am copt un cozonacel maricel.
si lunguta,in medie bebelusii au 20 inch.
mi-a trecut week39 desi real dupa um erau 34s5d.azi.
nota 10.daca va uitati la ea,si voi i-ati da 10.
travaliul a fost lung,mai lung decat ma asteptam.s-a nascut la 1:27 ora locala,9:27 ora romaniei.nu mai horror,dar mai lung.noroc cu epidurala.am nascut zambind.
nu e un moment de glorie,nici o poveste de scris.dar merita.momentul de glorie e cand iti ti in brate coopilul si se uita in ochii tai:ah,tu erai in burtica/ah,tu esti mama mea?
sunt foarte obosita,si ma cam dor toate,dar abia astept sa o revad.sper sa vina si lapticul in curand,si atunci sa vezi iubire.
mai intru pe messenger,dar nu online,ca daca ma vede lumea,nu reusesc sa vorbesc cu toti.acum am voie si cu laptop,timp si energie sa am.
daca am nascut nu inseamna ca nu voi fi pe baricade la galerie.chiar,nu mai vrea sa nasca nimeni azi?doar e prima zi de octombrie.cui predau stafeta?
n-am reusit sa citesc din urma,sa mi se accepte motivul.
il astept pe andy,happy daddy.v-a dat vestea,s-a descurcat.a ramas sa dea el vestea la toata lumea.stiti cum e,mami se chinuie si tati primeste laudele.
dar a fost asa fericit,avea lacrimi in ochi.
adevarata iubire azi s-a nascut.pentru ca azi,m-am nascut,odata cu tessa,si eu,ca mama.
va pupacesc.
Kristina
38w4d
Tessa May .
K+A=T
belle_sara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Eve multumesc mult ![]() .Acum imi astept sotul acasa ca si-a luat jumate de zi libera sa nu stau singura sa innebunesc aici Klarisse graviduta 39+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 1 zi pana la marea intalnire |
sunt geloasa pe tine!!mai ai asa putin

hai ca glumesc!scot si eu niste motate de incurajare de azi ca poate pana maine nu mai ajung la pc.

HAI KLARISSE

MULT NOROC SI CURAJ!SUNT CONVINSA CA TOTUL VA FI OK!
mamica de scumpete sara si george (38 sapt)
tanamera spune:
Kat
mamica curajoasa,ai reusit sa ma faci sa plang
de emotii.
36+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
botosel452 spune:
K.A.T.,
Mi-au dat
citind ceea ce ai scris.
Ana, bine ai revenit!Asteptam poze
Valentina
39+ 
eveline spune:
Felicitari inca o data KAT, si pe mine m-ai facut sa bocesc.
Hai ca schimb capitolul
39+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
maitreyi spune:
cupilu meu a tras un part atat de muncit ca a scos si laptic pe nas 
-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring