Sept-Oct 2010! Bravo Karin! Bravo Kris!!(178)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Kiti ar putea sa aiba vesti despre Chichi.
Dar cred ca este bine. Nu m-as mira sa ii dea drumul acasa chiar azi, fiind de-a casei

Valentina39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

CE VAD OCHILOR MAI FETELOR CATI BEBEI S-AU NASCUT IERI SI AZI

FELICITARI MAMICUTELOR SA AVETI PARTE DE BB CUMINTI SI PAPACIOSI

Nu intra omul o zi pe aici si ce vede cand deschide calc.? multi bb frumosi

KAT-ai o superba printesa,sa va bucurati de ea si sa va dea D-zeu sanatate ca sa o puteti creste mare

KLARISSE-imi place de tine ca esti cu moralul asa de ridicat
, succes pt. maine , ce super este sa sti ca maine o sa-l ai pe bb in brate

De azi dimi tot citesc din urma si stiu ca am uitat ceva sa va scriu dar ma revansez eu

Noi am fost ieri la eco si totul e OK dar eu nu stiu de ce bb nu vrea sa vina odata,dupa spusele doctorei colul este lung dar nu-i stres cum spunea cineva mai devreme pe aici,azi ieste lung colul si peste cateva ore te trezesti ca ai dureri, eu abia le astept
si durerile si nasterea, ce sa mai fac sa vina odata bb pe lumea asta ,bb are deja 3600gr. si cred ca o sa fie cam greu

CAMELIA39+cu si mami de ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Am vorbit cu K.A.T. pe mess si, cum era de asteptat, e super indragostita de micuta ei dulce. Tare bine se reface dupa nastere, radiaza pur si simplu. Deci, pentru listuta dulcica Tessa May a avut 3450 gr, 52 cm, Apgar 10, saptamana 39.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Si la mine au inceput telefoanele cu intrebarea cind nasti? Cica le dau oamenilor programul peste cap.
Pai numai sotul ma suna de vreo 3 ori pe zi sa ma intrebe cum ma simt si daca "nimik inca?".
Dar pe mine lucrurile astea nu ma streseaza, ma amuza
Lasa baiatul, daca ii place in burtica, care e problema?! Eu nu ma grabesc atita timp cit e totul in regula cu noi, altii au emotii si nu mai pot de nerabdare.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 39+
Mai e putin pina departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ma duc la treburi, poate le indeplinesc dorinta celorlalti si vine Tudor azi, miine

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 39+
Mai e putin pina departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

CLABUC se pare ca fetele astea ale noastre se cam lasa asteptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am intins si eu 3 masini de rufe, am pus de un bors si o riptura, ma duc sa alerg cainele un pic ca e frumos afara...poate, poate...

39+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy81

CLABUC se pare ca fetele astea ale noastre se cam lasa asteptate

Camelia, asa e. Eu eram convinsa ca va veni mai repede decat sor-sa (Clarinda s-a nascut la 39 sapt si o zi - cum ar fi azi la Sabrina), pentru ca e fetita si e a doua sarcina, dar ... de unde? Acum sper sa mai stea pana amrti ca sa pot naste la Polizu, daca nu ne fac astia iar o surpriza sa amane redeschiderea maternitatii. Eu zic de ea, dar si eu sunt sucita. Ieri nu stiam ce sa fac sa vina mai repede, acum vreau sa mai stea.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Multumesc mult de tot pentru raspuns Eveline. Acum deja ma simt mai bine, parca am mai mult curaj. Eu nasc la Filantropia, m-a chemat marti dimineata la 8. Sper sa ma bage in operatie destul de repede, sa nu ma apuce toate emotiile. Si mai sper sa se poarte frumos asistentele, o vorba buna si un zambet la timpul potrivit ajuta foarte mult. Eu mi-am cumparat algocalmin fiole si piafen fiole, sper sa gasesc pe cineva sa mi le bage in perfuzie, daca nu le beau si gata...

Alecsa_L, 38+ , AMR 4 ZILE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

M-a sunat anestezistul, dupa 7 nu trebuie sa mai mananc nimic iar dupa 12 noaptea nicio picatura de apa.. si la 6 tre sa fiu la spital nu la 7 ca sa fie timp pana la 8 pentru toate procedurile..
Moaaammmaaa tre sa ma trezesc la 5.
Parca simt niste fluturasi in stomac..

Klarisse graviduta 39+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 1 zi pana la marea intalnire

Mergi la inceput