Buna ziua,
citesc de mult timp site ul dvs dar d abia astazi mi am facut curaj sa apelez la ajutorul dvs. Incerc de aproape un an de zile sa raman insarcinata fara nici un rezultat din pacate. Medicul ginecolog mi a recomandat sa fac analizele hormonale astfel-FSH si estradiol in ziua a treia a ciclului menstrual si pt ziua 21 restul -T4, T3, LH, progesteron, prolactina si testosteron. Am fost si la un endocrinolog care mi a spus ca mai bine as face FSH si estradiolul in jurul zilei a 12 de ciclului menstrual, ca in ziua a treia nu ar avea nici o relevanta valorile lor.Am mare nevoie si de o alta parere avizata, vreau sa fac totul asa cum trebuie, si ma aflu in mare dificultate. Va multumesc din suflet! Faceti un lucru extraordinar pentru femei cu acest site, am gasit foarte multe informatii utile.
Medicii specializati pe infertilitate recomanda dozarile hormonale astfel:
- ziua 2 sau 3 a ciclului menstrual: FSH, LH, prolactina, T3, TSH, estradiol si progesteron.
- ziua 21 ( sau a 7-a zi dupa ovulatie) progesteron.
In lipsa unei monitorizari ecografice a ovulatiei se mai pot face in ziua 13 (la un ciclu menstrual regulat de 28 zile) estradiol si LH.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi