Incaltaminte toamna-iarna fetita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

Nu vreau sa te dezamagesc dar baietelul meu a avut anul trecut ghetute de la aceeasi firma , cam acelasi model dar varianta pentru baieti pe Kaki, oricum talpa este aceeasi si am constatat urmatoarele:
-talpa aluneca f rau
- cu toate ca sunt imblanite, de acasa si pana la gradinta (5-10min) ii inghetau picioarele deoarece talpa este f subtire si dintr-un fel de cauciuc .
Asa ca am renuntat la ele si ne-am dus si i-am luat niste ghete de iarna de calitate pe alea i le-am dat doar in zilele mai calduroase toamna si primavara si tot avea picioarele reci dupa o plimbare mai lunga.

Pentru mine "dragonul" ramane un mister , un labirint fara sfarsit de unde nu am reusit niciodata sa cumpar ceva mai ieftin. Asa ca am renuntat de cativa ani sa ma mai duc pe acolo.

Ideal ar fi sa iei incaltaminte de la reduceri pentru sezonul urmator ca dai pe o perche de ghete Geox (e un ex) cat dai pe unele din "dragon".

Problema este ca nu pot sa ii iau pentru sezonul urmator, pentru ca nu stiu la ce numar va ajunge. Stiu ca se spune ca, de la un moment dat, nu ii mai creste piciorusul asa de repede, uite ca la noi nu a fost asa...

alex, 14 cm are si Daria cu o sosetuta normala.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Pai fetele noastre sunt aproape de aceeasi varsta.
Daria e mai mare decat eva cu o luna si ceva, parca, deci se potrivesc la dimensiuni

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

BUna.
Este un magazin in Berceni unde gasesti incaltaminte de toate felurile (si mai scumpa si mai ieftina); au si incaltaminte Hokide (in jur de 80 de lei).
Magazinul este pe langa o piata, care habar n-am cum se numeste, si in apropiere de Mega Image.
Gasesti f multe lucruri acolo.

Mergi la inceput

Ela, Selene nu e din Bucuresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Din pacate nu pot merge maine in Dragoane,ca al meu berbat trebuie sa mearga la birou pt un client .CAnd o sa merg,o sa va dau de stire si sa imi ziceti daca mai vreti ceva,sau poate o iau si pe Andra...si atunci sa te tii shomping....

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

yo, yo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

ANdra am vazut ca sunt si mamici din Bucuresti interesate de incaltaminte pt copii. :)
Mie la Dragon mi se pare aproape imposibil de mers (trebuie sa ajungi f devreme caci se inchide repede, plus ca e departe si aglomerat).

Mergi la inceput