SUNT INSARCINATA IN 27 SAPTAMANI,IERI AM FOST LA ECOGRAF SI ACOLO MI-A ZIS CA DE FAPT SUNT DOAR 26...M-AM SPERIAT DEOARECE PANA ACUM A CORESPUNS SARCINA ECOCRAFIC,DR M-A LINISTIT DAR EU TOT NU AM PUTUT DORMI AZI NOAPTE
ATI MAI PATIT CAREVA ASA???
DANA
Dana, stai linistita, ca ii transmiti starea ta si bebelusului. La aceasta varsta a sarcinii, bb al tau creste mai incet acum si sunt sanse mari sa recupereze pe parcursul sarcinii. bebelusii au ritm de crestere diferit in burtica, unii cresc mai repede la inceput si incep sa creasca mai putin spre finalul sarcinii, altii invers, altii cresc constant pe toata perioada. Rar sunt cazuri in care DPN dupa UM sa corespunda exact cu DPN dupa masuratorile echografice. O graviduta de la odiseea nov-dec 2010 a avut bb cu 10 zile mai mica, apoi cu 7, apoi cu 3 zile...deci ei recupereaza.
Te sfatuiesc sa te odihnesti cat mai mult, sa mananci sanatos, sa iei vitamine daca ti-a prescris medicul si vei vedea ca totul va fi bine cu bb tau. Daca mai ai nelamuriri, iti raspund cu mare placere.
Claudia
33+
si
Nicholas (25.11.04)
Multumesc din suflet
,m-am mai linistit,fetita mea are acum 935gr( ii fetita!!!)problema e ca ma obisnuisem sa-mi zica ca totul ii ok ,m-a speriat putin dar cred ca medicul era obligat sa-mi zica asta
,mai ii o chestie am uitat prima zi al ultimului ciclu...dar stiu 100% data conceptiei
,eu tot imi calculam si-l contraziceam pe medic
,iau elevit si mgb6,sper sa fie ok peste 2 saptamani cand merg iarasi la ecograf

DANA
Ar mai fi ceva
de vreo saptamana ma dor oasele "de jos" mi se pare ca ii prea devreme ...din cate tin eu minte de la prima sarcina durerile alea astea au inceput in ultima luna de sarcina...ce sa cred?
DANA
| Citat: |
| citat din mesajul lui DANA26 Ar mai fi ceva DANA |
Andreea (8 ani),
Laura (5 ani) si
Adrian Theodor