Parinti de copii cu SD (11)
Raspunsuri - Pagina 6
nature spune:
Buna, eu am facut amnio la dr.Predoi,nu recent,ci in 2007. Daca vrei,da-mi PM si iti spun parerea mea, nu as vrea sa comentez pe forumul public.
ferrer spune:
Buna,poate cineva sa imi recomande un ortoped pediatru bun in Bucuresti?
Ma intereseaza talus valgus bilateral,am avut si ghete ortopedice dar tot nu calca bine.
nature spune:
Buna, ti-l recomand pe dr.Burnei de la Budimex, da o cautare pe google si vei citi un pic despre profesionalismul dumnealui. Stiu ca avea ore si la Euroclinic, nu stiu dc informatia asta mai e insa valabila
dariana2010 spune:
Nature,ti-am trimis un mesaj pm.
O singura intrebare :dupa ce ai intrerupt sarcina cu baietelul bolnav ,ai reusit sa mai ramai insarcinata?
Poti sa-mi raspunzi prin pm.
luna73 spune:
Buna.
Cu totii stiti macar ceva despre Mara mea, mezina familiei, sindrom down. Acum este eleva in clasa a IIa la Scoala "Iosif Moldovan " Arad(asa cum am mai povestit la o postare anterioara) avind invatatoare un OM deosebit. Si pentru mine marea surpriza a fost ca doamna noastra a propus sa o inscrie pe Mara in Gala persoanelor cu dizabilitati. Fiecare cuvint scris acolo ii apartine doamnei . Eu, ca mama, sunt topita. O veti vota pe Mara pina in data de 25 noiembrie, nu?
http://www.incluziune.org/competitie/candidati?item=d14220ee66aeec73c49038385428ec4c
Intrati pe casuta cu votarea(deasupra pozei), introduceti adresa de mail si confirmati mailul primit la adresa voastra.
Cu multumiri si cu tot dragul, Camelia
diuna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ferrer Multumesc,nature, la domnul doctor Burnei ma oprisem si eu dupa ce am cautat pe net. |
Pot sa te intreb daca ai fost la dumnealui? Ce-a zis?
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."
Eseea spune:
Camelia, eu nu reusesc sa votez, am incercat si ieri si azi, dau click pe dreptunghiul verde cu voteaza, dar nu-mi cere nicio adresa de mail nimic, ma duce la pagina cu toti candidatii......
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...