Parinti de copii cu SD (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna, eu am facut amnio la dr.Predoi,nu recent,ci in 2007. Daca vrei,da-mi PM si iti spun parerea mea, nu as vrea sa comentez pe forumul public.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ferrer spune:

Buna,poate cineva sa imi recomande un ortoped pediatru bun in Bucuresti?
Ma intereseaza talus valgus bilateral,am avut si ghete ortopedice dar tot nu calca bine.

Mergi la inceput

Buna, ti-l recomand pe dr.Burnei de la Budimex, da o cautare pe google si vei citi un pic despre profesionalismul dumnealui. Stiu ca avea ore si la Euroclinic, nu stiu dc informatia asta mai e insa valabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana2010 spune:

Nature,ti-am trimis un mesaj pm.
O singura intrebare :dupa ce ai intrerupt sarcina cu baietelul bolnav ,ai reusit sa mai ramai insarcinata?
Poti sa-mi raspunzi prin pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ferrer spune:

Multumesc,nature, la domnul doctor Burnei ma oprisem si eu dupa ce am cautat pe net.

Mergi la inceput

Dariana, ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana2010 spune:

Nature ti-am mai trimis un pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luna73 spune:

Buna.

Cu totii stiti macar ceva despre Mara mea, mezina familiei, sindrom down. Acum este eleva in clasa a IIa la Scoala "Iosif Moldovan " Arad(asa cum am mai povestit la o postare anterioara) avind invatatoare un OM deosebit. Si pentru mine marea surpriza a fost ca doamna noastra a propus sa o inscrie pe Mara in Gala persoanelor cu dizabilitati. Fiecare cuvint scris acolo ii apartine doamnei . Eu, ca mama, sunt topita. O veti vota pe Mara pina in data de 25 noiembrie, nu?

http://www.incluziune.org/competitie/candidati?item=d14220ee66aeec73c49038385428ec4c

Intrati pe casuta cu votarea(deasupra pozei), introduceti adresa de mail si confirmati mailul primit la adresa voastra.

Cu multumiri si cu tot dragul, Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ferrer

Multumesc,nature, la domnul doctor Burnei ma oprisem si eu dupa ce am cautat pe net.

Pot sa te intreb daca ai fost la dumnealui? Ce-a zis?

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Camelia, eu nu reusesc sa votez, am incercat si ieri si azi, dau click pe dreptunghiul verde cu voteaza, dar nu-mi cere nicio adresa de mail nimic, ma duce la pagina cu toti candidatii......

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput