Parinti de copii cu SD (11)
Raspunsuri - Pagina 3
FELIS spune:
PT CINE NU PREA ARE TIMP... CATEVA POZE PE BLOGUL LUI MIHAI
pt cine are chef si timp, mai multe poze aici: http://s485.photobucket.com/albums/rr214/FELIS_74/Mihai/
FELIS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula2003 Superbe. La multi ani! Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1 |
multumim...
voi ce mai faceti?
luna73 spune:
Felis, ce mare e Mihai!!!!!!!
Nu pot sa cred ce trece timpul. Copiii nostri sunt mari deja, dar vor ramine vesnic copii...
Camelia
stefaniadinu spune:
Buna ziua dragele mele
Sunt o graviduta de la odiseea bujori si panselute 2011.
De curand in urma amniocentezei am aflat ca bebita mea are sindrom Down.Ecografic nu are nici o problema dar analiza zice altceva.
Amniocenteza am facut-o la spitalul Titan si nu stiu ce sa fac daca sa iau rezultatul de bun sau sa repet amniocenteza in alta parte.Am intrat aici la voi ptr ca voi stiti mai bine ce inseamna boala aceasta.Nu as vrea sa fac intrerupere ptr ca am 30 de ani si este primul nostru copil.In acelasi timp nu stiu boala aceasta cat poate afecta de mult copilul.Daca ati putea sa imi dati un sfat,o informatie ,o idee, va raman vesnic recunoscatoare.De trei zile nu am somn,caut un raspuns pe net,cazuri etc.
Va doresc un sfarsit de saptamana linistit
Va pup si va doresc sarcina usoara
+19
luna73 spune:
Stefania, nu stiu daca sunt persoana potrivita sa-ti dau un raspuns pentru ca , evident , sunt subiectiva. Sunt mama de fetita cu sindrom down... Mara are 8 ani.
Eu nu am stiut nimic inainte de nastere si ma bucur pentru asta. Am iubit copilul din prima clipa pentru ca e copilul dorit, nu? Il iubim inainte de a-l naste, de fapt. Eu simt ca am fost aleasa sa fiu mama ei... nu stiu de cine... dar e o minune sa fiu "mama Marei".
Drumul nu iti va fi usor, dar va fi o viata incarcata de iubire. Iti vei descoperi in tine laturi ascunse despre care nici nu stiai ca exista acolo... Copilul vostru va avea nevoie de voi o viata intreaga.
Eu simt ca a avea un copil cu sindrom down, e o binecuvintare, nu o pedeapsa, nici vorba de asa ceva... Copilul va fi bucurie, munca, ochi si inimi deschise, realizari cu pasi mici...dar atit de apreciate!!!
Sunt convinsa ca vei primi diverse sfaturi, dar cred ca voi, parintii ei, decideti. Cel de sus sa va ajute sa luati decizia buna.
Camelia
paula2003 spune:
Of...Stefania!
Este greu. Fetita mea face maine 7 ani. Zilnic plang in sinea mea.
Am sarbatorit la gradinita ziua Alexandrei si nu imi puteam abtine emotiile cand i-au cantat copiii la multi ani!....Este foarte greu. Nu pot sa-ti spun ce este in sufletul meu cand vad copii de varsta ei si a mea nu-i nici la jumate ca dezvoltare mentala. Sistemul, cei de langa tine, toti te privesc si te trateaza diferit.
Psihic oricand poti claca si durerea din suflet nu-ti poate fi alinata cu nimic. Chiar cand esti sanatos poti sa ai parte de tratament "aparte". Dar atunci cand ai scris pe frunte ca ai ceva?
Sfatul meu este sa mai repeti odata testul si sa decizi tu ce ai sa faci. Indiferent de decizie, sa nu regreti. Mai citeste si pe net, mai priveste poze, pune in balans tot ce auzi, vezi.... doar tu sa decizi ce vei face. Decizia iti apartine!
Doamne ajuta sa iei cea mai buna decizie!
dalerona spune:
Buna, Stefania!
Imi pare rau ca treci prin asa ceva si iti inteleg nelinistea. Si eu am o fetita de 1 an si 3 luni cu sd si vreau sa iti spun ca e minunata.
Nu vreau sa ma gandesc cum va fi in viitor, incerc sa ma bucur de fiecare progres pe care-l face si sa traiesc clipa. Fiecare copil e unic in felul lui, si copiii cu sd, la fel. Cunosc copii care se descurca f. f. bine, frecventeaza gradinite si scoli normale, comunica, etc. Ceea ce stiu sigur, e ca acesti copii vor avea nevoie de noi intr-o mai mare sau mai mica masura. Cu suport emotional si terapii ajutatoare sunt convinsa ca acesti copii vor avea si ei un rost in lumea asta, pentru ca nimic nu e intamplator.
Cine iti poate garanta ca un copil care se naste sanatos, nu va avea probleme de-a lungul vietii? Poate D-zeu v-a ales pentru a primi acest inger in viata voastra...Nici eu nu am stiut de sd in timpul sarcinii, dar daca as fi stiut n-as fi renuntat la copil, nu as fi trait cu povara unui avort toata viata.
Asta e parerea mea...
Mediteaza, informeaza-te si ia o decizie corecta pe care sa n-o regreti mai tarziu!
D-zeu sa te lumineze!!!