Ghiocei de Martie-Aprilie***256***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

No, furam la intalnire, singura dezamagire e ca Simina s-a laudat ca vine cu o zacusca si n-a mai aparut deloc. Ca s-o iertam, cerem data viitoare dobanda: zacusca si castraveti murati!

Mie mi-a placut azi, am reusit sa schimb mai mult de 3 vorbe cu fiecare fata, ceea ce nu mi s-a mai intamplat pana acum.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

IN primul rand felicitari ILINCA. Sa zioc ca banuiam despre ce ar fi fost vorba. Legat de nota 10 ce sa mai spun...asta e nota ta.

Dupa ce ai dezvaluit secretul, mai mai ca ma bate gandul la inca un master sau la doc. Dar ma mai gandesc. Ca daca ma inscriu la masterul la care vreau eu ma bateti.

Fetele excursioniste:distractie placuta.

Fetele excursioniste din BUcuresti- o sa facet pe drum 6 ore ca popa. Chiar daca sunt doar 360 km, nu ii parcurgeti pe autostradaci prin localitati mai mult. Stiu ca google maps zice de 4 ore si 15 minute. 3 ore faceti numai pana in Brasov si apoi mai e ceva

Mergi la inceput

In alta ordine de idei am tampit de tot. Visez tot felul de prostii, dar nu spun aici ca mi-e rusine. Cred ca mi se pare de la prea multe filme vizionate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iuhu, io nu mai am somn mai nou, n-am rabdare sa stau in pat si-o trezesc si pe mititela. Acum am dus-o dincolo la MTV.
Multumesc tuturor care m-au felicitat, nu mai nominalizez, ca probabil ar trebui sa rescriu lista de la inceputul fiecarui capitol
Abia astept sa ajung maine la Sovata...Sa vedeti surpriza: cand i-am zis aseara soacra-mii toata a fost fiarta, tot repeta ca un robot ca "nu-i bine sa mergi singura cu un copil asa de mic"; io tot intrebam de ce si ei i se stricase placa. Si a ramas ca pana azi se gandeste daca sa vina si ea cu noi:))) (nu stie cum o sa se descurca fiu'so cu scutecele si pungile alea pe care le poarta in permanentza strabunica dupa operatie). Pai na, ce sa zic, mie mi-ar conveni sa vina, ca va dati seama, 7 ore jumate pe tren (daca nu-s intarzieri) as avea ceva emotii...in plus acolo ar supraveghea-o si-as putea sa ma fac io manga cu tufetele (kidding!!) Sa vedem ce-mi zice azi. Io oricum purced la drum, cu toata emotia.
Bianca, chiar ma gandeam la tine: cu jobul cum a ramas? Si spune ce master ti-ar placea, ce daca o iei pe cocoasha de la noi?:P

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

In alta ordine de idei am tampit de tot. Visez tot felul de prostii, dar nu spun aici ca mi-e rusine. Cred ca mi se pare de la prea multe filme vizionate

Erotice, ha? Doamne, cate-aveam din astea cand eram gravida, in fiecare noapte lansam un nou film XXX (si nici macar n-aveam "lipsa", ca io n-am avut interdictie deloc)

17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Erotice, ha? Doamne, cate-aveam din astea cand eram gravida, in fiecare noapte lansam un nou film XXX (si nici macar n-aveam "lipsa", ca io n-am avut interdictie deloc)

17 luni
Manole forever

Nu erotice. CA daca erau erotice sa zicem ca nu era asa grav ca d-astea am mai avut.

Problem e ca am terminat seria 5 din "24" si in ultimul episod (filmul asta nu se termina niciodata cu happy end) l-au capturat pe Jack Bauer (care e mai tare ca Chuck NOrris:))) si l-au dus in China sa il aresteze. Eu, azi-noapte eram la Shanghai sa il chem sa vina in seria a 6 a. . Lasand la o parte asta, eram cu Vladimir...si ce credeti? Era tac'su, mah! (Jack Bauer ea atat lui Vladimri adica:O:O:O).
Deci sunt dusa...eu numai vise tampite am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Drum bun si petrecere frumoasa excursionistelor! Si...mai usor cu vinul...ca iese in poze

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Pai, ILINCA cu jobul e delicata treaba.
La ultimul interviu, cel cu Dl Director (toate au fost cu el) m-a intrebat senin "In cazul in care o sa colaboram, puteti veni imbracata in fusta?:O:O:O:O Reprezentand departamentul de marketing trebuie sa impuneti o anumita tinuta in companie ca celelalte doamen sa se ia dupa dumneavostra!:O:O:O"

Am ramas sidefata (a se citi siderata) si nu stiam ce sa mai zic. I-am zis ca nu o sa ma vada cu fusta sub buric dar mai vroiam sa mai zic ceva insa la asta nu ma asteptam si am cam tacut.

Apoi mi-a explicat ca a avut o secretara ca venea in pulovere..."pai ce e asta? ea e acolo in fata. Trebuie sa fie draguta. NU Trebuie sa stie mare lucru decat sa zambeasca si sa faca o cafea. cer mult?"

A ramas ca se gandeste, ia o decizie si ma suna. NU m-a sunat nici de cafele nici de job, dare sincer nu ma simt frustrata in cazul asta.

Mergi la inceput

Legat de master. As vrea sa mai fac si Marketing Politic si Electoral. NU dati cu rosii. La asta vroiam sa ma inscriu de la inceput dar apoi am zis ca nu pot sa fiu ipocrita cu toata tara, asa ca m-am reorientat catre Marketing si Communicare in Afaceri (care a fost foarte misto).

Dar pana la urma tot mai fac unul. Ca asa vreau eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Neata, fetele!

Din pacate eu eram surpriza, am o stare de nu va spun, haideti sa va povestesc aventurile mele de aseara, sa spuneti voi ca nu sunt sanatoasa la cap

Actionand sub impuls,ca de vin si Ilinca si Mihaela singure, m-am hotarat sa merg si eu cu fetele, negandindu-ma la nimic pe moment, am aranjat cu fetele dupa vreo 4 ore de mers cu trenul pana in Bucuresti, sa ne preia Gaza si sa ajungem la Sovata. Dai pune-l pe sot pe drumuri, am fost in oras sa-i caut de incaltat lui Luc, asta se intampla pe la 19 si ceva, am luat si cate ceva de papica, am ajuns acasa in jur de ora 22. I-am facut bagajul lui Luc, am inceput sa-mi dau seama ca avem prea multe bagaje si nu-mi incap doar intr-o geanta si o sacosa si am inceput sa-mi fac probleme, trecuse etapa de adrenalina probabil si incepusem sa gandesc rational , si intr-un final, ce trebuia sa fie prioritate, mi-am dat seama ca eu nu-l pot tine pe Lucian in brate atata drum si nici acolo, ca abia il car cativa pasi, stiti problemele mele de la coloana din urma accidentului, ca o sa mai chinui si copilul atata drum si o stam extrem de putin.

Nu va zic ce mi-a facut sotul, ca l-am pus atata pe drumuri si ca o sa pic de neserioasa in fata fetelor, care le cer inca o data mii de scuze si le spun ca sunt extraordinare si ca ma bucur extrem de mult, ca am ajuns sa le cunosc. Fac referire la ele, dar sunt sigura, ca si voi care ati ramas acasa sunteti la fel si va spun oficial ca si eu m-as muta intr-un camin cu voi toate, daca am mai fii studente

Dar data viitoare nu mai scapati de noi, daca nu-si i-a sotul liber de la munca divortez

Fug ca acum, s-a trezit si Luc, el care se trezea de obicei la 7 si putin, cred ca mi-a facut in ciuda ca vroiam sa-l trezesc de la 5

Urez si eu fetelor: drum bun, distractie pe cinste si copilasi sanatosi!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput