Ghiocei de Martie-Aprilie***256***
Raspunsuri - Pagina 13
alina.n spune:
Ohoo ce liniste pe aici, se vede ca fetele sunt in drum spre Sovata
Cred ca se vor distra pe cinste mai ales ca s-au adunat din toate colturile tarii, mai mai ca imi pare rau ca nu am mers si noi,dar atata drum ...cam obositor si noi nu avem stare deloc in masina asa ca ...6ore ar fi fost crima si pedeapsa .
Curea vrei sa-l dai pe cel mic la gradi sunt curioasa ce vei gasi in final caci stam in acelasi cartier si nu prea am idee cum sunt gradinitele din zona? Imi pare rau sa aud ca ati fost bolnaviori
Am vazut si eu intr-un final pozel nasicilor care au fost toate numai una si una,simpatice si elegante.
Bianca draguta jucaria cu marul si viermii a lui Vladimir de unde at
20+
Bianca2503 spune:
ALINA, marul cu viermi l-am luat de la Lumea Copiilor. dar nu e cine stie ce marca. e o chestie chinezeasca pe care am dat 20 de lei.
Bianca2503 spune:
Ca sa nu cad in depresia azi mi-am luat un pachet de tigari. Si imi aprind eu tacticos o tigara. Ma vede Vladimir si imi arata fumul. Apoi se intindea la ea. I-am dat-o usurel in mana tinand-o eu in mana mea de fapt si el imi impingea mana catre sol. Imi "zicea" sa o arunc pentru ca eu tot timpul i-am zis ca mucurile de tigara sunt cah.
Cand a vazut el ca nu merge sa o arunc pe jos m-a luat de mana si m-a dus la cosul de gunoi.

Asa ca nu fac nicio smecherie cu el...
simonapro spune:
Am vorbit cu fetele, au ajuns cu bine la Sovata, era distractie mare acolo
, mi-au transmis sa va pup din partea lor 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
Bianca: super tare Vladimir, are grija baiatul de sanatatea voastra ![]()
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Ilinca_M. spune:
Yeeee, e liber maine huzband!!! N-o sa fim singure pe tren 8 ore!! O sa ma pot face manga!!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
mireal spune:
Buna,Eu imi fac Cv-ul, Bianca ai trecut in cv ca esti in concediu de crestere a copilului? Am gasit un job fain, nu stiu daca sa aplic sau nu.L-am vazut pe Vladimir,e veselia intruchipata.Zic ca nu mai mananc dulciuri dar iar am halit un ecler.
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mireal Buna, Eu imi fac Cv-ul, Bianca ai trecut in cv ca esti in concediu de crestere a copilului? Am gasit un job fain, nu stiu daca sa aplic sau nu. L-am vazut pe Vladimir,e veselia intruchipata. Zic ca nu mai mananc dulciuri dar iar am halit un ecler. |
NU am trecut asta in CV. In niciun caz. Trebuie sa se vada ca inca esti pe piata.
Daca ai gasit job, aplica! A aplica nu e acelasi lucru cu a te angaja. Eu aplic de cateva luni si inca nimic. Asa ca baga viteza!
Ilinca_M. spune:
Bianca, voi una doua va urniti cu "artileria grea"; nu veniti intr-o vajaiala la Sovata?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
mireal spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
|