Ghiocei de Martie-Aprilie***256***
Raspunsuri - Pagina 12
Ilinca_M. spune:
Mai, terminati cu prescurtarea asta, MF, ca eu de fiecare data citesc Mother F*cker!
![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Mai, terminati cu prescurtarea asta, MF, ca eu de fiecare data citesc Mother F*cker! ![]() |

Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
alina.n spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Mai, terminati cu prescurtarea asta, MF, ca eu de fiecare data citesc Mother F*cker! ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever |

20+
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Mai, terminati cu prescurtarea asta, MF, ca eu de fiecare data citesc Mother F*cker! ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever |
Asta e ca-n bancul cu Oedip, il stii?
Cica intra Oedip intr-un bar de negri. Zice:
- Hello, guys!
- Hello, mother fucker!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
simonapro spune:
Dodo: cum se numeste medicul tau de familie si in ce cartier are cabinetul, ca m-ar interesa si pe mine, eu am nimerit medici de treaba, dar cu meseria erau la pamant
Sa va dau un exemplu, cand avea Lucian vreo 3 luni, mi se infundase un canal la san si mi-a fost tare rau, numai ca nu m-a durut sanul din prima, am avut febra, nu puteam sa stau in picioare si m-am dus la MF si ce credeti ca mi-a gasit pneumonie, m-a ascultat la plamani si mi-a dat antibiotic si o gramada de medicamente. Deci va dati din cauza unui medic competent, eu renuntam la alaptare, am avut noroc cu informatiile de pe internet 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
m_monique spune:
curea incerc sa rescriu mesajul. ti-am trimis pe mail datele mele de contact.
eu, cand am cautat gradinita pt andrei anul trecut, am vrut sa fie aproape de casa, pret rezonabil, bucatarie proprie, gradinita sa arate primitoare. la vizionari am fost cu andrei. am cunoscut potentialele educatoare, copiii din grupa.
am vazut o gradinita chiar luxoasa, dar unde nu i-a placut lui in grupa (unde l-am lasat singur vreo 10 minute). am vazut si o gradinita mai modesta si cu copii tare simpatici si primitori, ca nu mai vroia sa se desparta de ei.
gradinita pe care am ales-o este aproape de casa. are bucatarie proprie. se gateste mai mult pui. la inceput le gatea odata pe saptamana peste, dar fiindca copiii nu-l mancau au renuntat. mancarea este buna, dietetica, nu miroase in gradinita a ceapa prajita (asa cum miroase in gradinita de stat din apropiere), foarte rar copiii primesc omleta sau snitel. meniul se repeta odata pe luna. la alcatuirea meniului am contribuit si eu cu sugestii. bucataria este foarte curata, ca am vizitat-o din usa de cateva ori.
personalul gradinitei este foarte dragut si primitor. copiii chiar se simt bine acolo. educatoarea lui andrei e tare draguta si andrei o iubeste mult.
pentru primul an de gradinita nu am avut mari pretentii (limbi straine, matematici, pian, dansuri, informatica etc.). i-am spus si educatoarei ca nu vreau sa mi-l scoata academician dupa primul an de gradinita. i-am spus ca vreau sa socializeze, sa-si consume energia si sa nu se mai uite la desene animate.
dupa 1 an de gradinita pot sa spun ca andrei a facut multe progrese: dezvoltarea limbajului, numarat, recunoasterea formelor geometrice, colorat (acum coloreaza fara sa mai iasa din contur), pictat, lipit, alcatuit multimii dupa diverse criterii, se dezbraca si se imbraca singur. cel mai important lucru mi se pare ca socializeaza cu copii de varsta lui, stie sa se joace frumos (si cu ioana se joaca tare frumos).
Monnvas spune:
ILINCA cum se mai simte mama ta? Te-a lamurit Denisa ieri?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
curea spune:
multumesc tare mult pentru sfaturi.
http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Monnvas DODO, si va degusta si Iza ciocolata "manuita"? Faina ideea, eu m-as duce... pt mine |
Daaaaaaaaaaa...sunt primiti copii peste un an dar insotiti .Iar noi de azi avem un an jumatate
.Eu imi stansesem bani pentru niste pantofi....dar ii dau maine la atelier.
PS: si eu sunt fan cioco
...maine era o singura ora libera in rest toata luna octombrie e rezervata pt scolile si gradinitele din Bucuresti.Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui simonapro Dodo: cum se numeste medicul tau de familie si in ce cartier are cabinetul, ca m-ar interesa si pe mine, eu am nimerit medici de treaba, dar cu meseria erau la pamant ![]() |
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!