Fiv la Cluj 44
Raspunsuri - Pagina 7
sunshine4ever spune:
Cristina daca intri la sub Fiv in Ungaria pe priam pagina cred ca is crhiar prima la lista de aspirante.Am iincercat de doua ori in Ungaria am vrut si a teia oara la Budapesta dar din considerente finanaciare am ramas la noi pentru inseminari , poate poate.
in asteptarea unui ingeras
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
cristina3343 spune:
Magduta,te-am gasit,iti doresc si tie mult succes!
Magduta,poate m-ai gasit si tu la aspirante
Dar ai trecut direct la FIV inainte?,scuze...
Am vazut ceva mutatii,se poate sa influenteze alea,ti-au dat ceva pentru ele?
cristina3343 spune:
Magduta,daca facem vreo intalnire cu fetele,te bagi si tu,noi am mai facut in vara una,a fost foarte fain,la chios am fost.
cristina3343 spune:
Multumim alinuta,tare bine ne pica asa calda...
Sa aveti o zi buna!
La noi e soare,dar au fost doar 2 grade dimineata,dar nu-i bai tot e fain de mers "inoras" (cum credea o prietena de-a mea cand era mica ca se zice.)
ccrriiss spune:
buna tuturor
as dori sa AJUT un cuplu din cluj care are nevoie de o donatoare de ovule. din pacate, nu se poate DONA fara viitoarea mamica.
mult succes tuturor aspirantelor si viitoarelor mamici ;)
numai bine,
cristina
sunshine4ever spune:
Cristina da eu direct m-am bagat la fiv , am zis c anu pierd timpul. Dar intre timp lucrurile s-au imbunatatit si din cauze finanaciare am zis ca nu ma mai duc pt inseminari la unguri ci incerc aici.
Da, m-am mai pricopsit cu niste mutatii de trombofilie ceea ce m-au ajutat la neimplantarea embrionilor. Pacat este ca am afalt mult mai tarziu, dar e bine ca le vin acuma de hac.
De intalneala , da ma bag si eu , de ce nu. Doar sper sa fie intr-o zi in care sapot merge din cauza serviciului.
Dragoste am citi ca vinzi niste medicamente, s-ar putea sa ma intereseze dar peste vreo luna doua cred cand ma bag la inseminari. Luna asta sigur nu ca abia o sa imi vina cm in zilele astea plus monitorizarile. Daca nu te deranjeaza sa te intreb la ce dr ai fost aici si la ce dr ai ajuns la unguri de ai facut fiv?
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
sunshine4ever spune:
Neata !
de la mine !
Sa aveti o sapatamana frumoasa.
cristina3343 spune:
Neata!
Multumim de cafeluta
Magduta,poate reusesti cu IA daca zici ca ai facut din prima FIV,bine ca ai descoperit de ce nu se implanteaza ca apoi le vii de hac;ma tot gandesc daca nu am si eu trombofilii din astea pe langa anticorpii mei,ca atunci de ce la IA nu mi s-a implantat?
Tu unde ai facut analizele astea de trombofilie,in hu sau aici la cluj?
Ma bate gandul sa le fac si eu sa elimin o cauza in plus
O zi buna!
la toate