Fiv la Cluj 44
Raspunsuri - Pagina 15
alinutahu spune:
CLUJULLLLLLLLLLLLLL.........
pe unde umblti frumoaselor
la raport cu voi
nu se lauda nimeni cu nimic
atunce ma laud eu ....ieri am simtit prima miscare a puiutului si de indata l-am sunat pe bubu care in 20 de min a si venit acasa si toata dupamasa am atmirat si am vb cu burtica si micul nostrul intrus daca il mangai cred ca adoarme pt ca se potoleste daca nu pui mana pe burtica atuncea salta ca o caprioara
va astept cu vesti bune
+18
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
Alinuta,sunteti toti 3 super.
La mine se vede ca a venit SEFA.
O zi buna!
turqoise spune:
buna fetelor!
littlgirl, cappucino e bun?deocamdata virtual dar sper in curand sa avem ocazia de a -l savura pe cel real
alinuta, ce super ca l-ai simtit pe bebe, am avut si eu ocazia sa pun mana pe o burtica in timp ce bebe isi facea ora sport insa nu se compara cu ceea ce simtiti voi, norocoaselor..dar las' ca vine si randul nostru, nu-i asa fetelor?
turqoise spune:
alinuta, bebe simte cand iti mangai burtica , de aceea se linisteste pentru ca este"deranjat"din activitatile lui, dar vei vedea ca se va obisnui cu manuta ta si nu-l va mai retine nimic pentru a se desfasura in voie, se va obisnui si cu vocea ta iar in momentele in care il simti agitat poti sa-i vorbesti sau sa-i canti ceva frumos
fetele
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetele!
Sa aveti o zi buna!
Turqoise,multumim de capuccino
la toate
cristina3343 spune:
Alinuta,luni mergi la eco
Eu iar incep cu unghiutele...
Naida,ce ai rezolvat cu medicul din los angeles?
la toate
melisa28 spune:
Fetelor spuneti-mi si mie va rog se gaseste merional la noi in tara?, scuze ca dau buzna asa dar nu stiu pe cine sa mai intreb.
alinutahu spune:
buna
cristina....nu primesc atata salar pe cat ar trabui sa platesc pt manichiura ta ....multumesc ca esti alaturi de mine
turqoise....mersi de gandurile bune
+19