Fiv la Cluj 44
Raspunsuri - Pagina 13
petrutaf spune:
nadia...imi pare rau...o sa trecem si peste asta, te-am urmarit si la Fiv cu donatoare, stiam ca ai avut ET si speram sa fie bine . CITESTE ACEST CAPITOL,NU STIU EXACT LA CE PAGINA DAR LA UN MOMENT DAT A SCRIS O TIPA CARE SPUNEA CA DORESTE SA DONEZE OVULE
PUPICI LA FETELE MELE DRAGI!
cristina3343 spune:
Petruta,pupici
Petruta,la tine cu 3 FIV nereusite,e ca si cum face o fata 3IA nereusite,vezi ca unele fete au reusit doar la a-5-a IA(bendeljulia),asa ca nu te da batuta;auzi,v-am mai povestit eu (scuze de povesti triste)ca sotul a visat ca moare socru si ca noi avem un bebelas;asta se intampla cand socrul nu picase inca la pat,acuma prima parte s-a adeverit(Dumnezeu sa-l ierte),acuma noi asteptam partea buna cu bebelusul sa se adevereasca
alinutahu spune:
neata si de la mine .....cristina ...mersi de ceiut
am ajuns la concluzia ca deageaba imi transpir eu grasimile la gimnastica ....in 7 sapt am mai pus vreo 3 kg pe mine
am sa vb cu medicul sa vedem daca se pote lua femibionul o data la doua sau chiar trei zile ....nu mananc mai mult ca inainte ba chiar din contra dupa masa numai fructe si iaurt si totusi se pun pe mine kg
cred ca o sa ajung sa am si vreo 20 de kg in plus daca asa continui
pot sa calculez ca intr-o luna iau 2 kg ceea ce este foate mult
in fine mai vedem ....cred ca am simtit primele miscari ale intrusului dar nu sunt sigura ,daca vb cu burtica si o mangai simt asa ca si cum cineva ar pisca sau ma rog ar prinde
sa aveti un weekend placut
+18
edennoa spune:
cristina, ti-am trimis pe email tabelul cu analizele ce am facut, traduse in engleza, cu intervale de referinta si unitati de masura; sa iti completezi cu valorile voastre
eu nu am tradus fiecare analiza in parte, doar aceasta sinteza, si doar asta a xeroxat medicul; am verificat insa ca sa fie toate valorile corecte; doar EKG mi-a mai luat pe linga astea, ca ala nu aveam cum sa il pun acolo ca sunt niste linii
nu stiu pina la urma in ce limba iti traduci, daca faci in engleza si pot sa te ajut sa imi spui; in maghiara din pacate nu stiu
cristina3343 spune:
Alinuta,foarte fain ce simti....
Te va ajuta gimnastica sa nasti,tine-te de ea.
Femibionul pentru ce e?
Lasa ca dai jos dupa...
Sora mea a luat 25 kg in plus,acum e aproape ca inainte,poate cu 3 kg mai mult;nepotica are 3 ani.
Ma duc si eu la pe muzica.
Acum ascult sandra.
la toate
naida87 spune:
Cristina,Petruta Multumesc pentru sprijin. Ideea e ca toata tevatura asta cu fiv-ul la Zlin ne-a cam lasat fara bani. Cred ca ne-a ajuns vreo 6000euro in total. Asa ca probabil am sa mai astept.
In plus, am luni o consultatie cu un medic din las vegas.Imi da consultatia gratuita...e interesat de cazul meu. SUnt programata sa ma sune(ca tot el ma suna ) luni seara pe la 9-10(ca la ei e dimineata). Am sa il intreb ce medicamente sa iau...ca daca nu iau nimic, pauza CM, si iar e de rau.
A.....si mai vroiam sa va spun ca nu cumva sa va ganditi vreuna sa mergeti la Zlin, CZ. Sunt niste hoti care acum nici nu imi mai raspund la mail sau la telefon.
Va pup pe toate!