Fiv la Cluj 44

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Alinuta,a fost o draguta moasa ca v-a incurajat,asa-mi place de astia din domeniul medical ca-s asa sufletisti,cu mine cel putin aproape intotdeauna s-au purtat super frumos;mai putin unu'la care m-am dus cu biletul pe care scria sterilitate primara si m-a chemat direct la cabinetul lui particular dar nici nu mi s-a uitat peste hartii;nu m-as fi suparat daca se uita peste bilet si ma chema dupa aia la cabinetul privat,si cand i-am zis "ca nu va uitati peste hartii",mi-a zis "aa,da,aveti dreptate" ,itidai seama ca nu m-as mai fi dus la ala nici de gratis; asa mi-a zis si prietena,ca atunci cand a nascut ea,moasa a facut mai multe ca doctorita;acuma sper sa ajung si io sa vad cum e...
Culmea ca astazi s-a asezat in autobuz langa mine o mamica cu 3 fetite:2 gemene cam de 5 ani si cea mare de 8,super frumoase si mi-a zis ca pe cele gemene le-a nascut natural,fara cezariana ;de admirat...
Si culmea ca la sora-mea i-a placut de ginecologul ala ce mie mi-a facut faza asta nasoala cu cabinetul privat,cu ea zice ca s-a purtat super frumos

Mergi la inceput

Ioi alinuta,doar cand se vede capul copilului,chiar ca e importanta moasa
Apoi io sper sa rezolv mai repede,cu cezariana,in 10 minute si in total cu cusutul 30 minute,chiar daca dupa aia e mai greu;daca ma ajuta bunul dumnezeu,ca si asa e cum vrea El,degeaba vrem noi....

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!
Va doresc o zi buna si poftiti la ceiut,laptic si
Eu am mai vorbit cu cumnata,mi-a zis sa traduc toate analizele si merge ea personal sa vorbeasca cu doctorul,sa nu se mai creeze confuzii;cred ca-i trimit toate actele,inclusiv o poza de la HSG ca am doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor !
Sa aveti o zi frumoasa si calda.

Cristina de tradus ar fi doar acele analize care contin ca si comentariu final text, ca analizele sunt cu prescurtari la fel si al ei.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Magduta,la testul postcoital de exemplu nu trebuie sa traduc nimic?
Ca-s o gramada de cifre pe acolo.
Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Corina,cand pleci?
Multa bafta!

Mergi la inceput

Magduta,analizele trebuie sa le traduc la "traduceri autorizate" sau poate sa mi le traduca o prietena unguroaica?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Hello!
Ce mai faceti?
Cristina, noi cred ca saptaman viitoare pe mijloc facem programarea la prima intalnire cu echipa ca sa ne faca consultatia preliminara, profilul de pacient si sa facem planul de bataie.Oricum abia astept ca nu mai rezist.
Va pup pe toate.

Corina,in curand o fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cristina poate sa iti traduca si o prietena unguroaica.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Buna dimineata!
O
Corina,cred...
Va doresc mult succes,sa stii ca si eu am 2 cunostinte ce au reusit la viena,chiar clujence sunt;de fapt sunt niste cunostinte de-ale unei prietene(eu le stiu doar de la un chef);una stiu ca s-a chinuit vreo 5 ani,iar cealalta nu mai retin,oricum amandoua acum au copii de 5 ani si 2 ani;una dintre ele a nascut chiar acolo,l-au lasat si pe sot cu ea in salon sau apartament;din pacate nu stiu la care clinica au fost,poate chiar la asta la care mergeti voi.
Te pup.
Magduta,multumesc mult,esti o
Pacat mai fetelor de laboratorul asta de la cluj,ca trebuie sa mergem la dracu'n praznic cand foarte bine s-ar putea si aici;nu stiu ce sa zic,de ce nu-l face UMF-UL asta la standarde internationale
Sa aveti o zi super buna!
Eu azi inca o am,de maine vine sefa din delegatiune si pune pe noi;e chiar de treaba dar TOT TIMPUL ne da ceva de lucru(de-abia mergem la baie,scuzati)
Alinuta,petruta,uratica,edennoa,corina,littlegirl,turqoise,mara,lilicica,maddutz,anamy,georgetani,apalina,copilasi,kry,moniland,criadema,ennni,bendeljuliasi restul fetelor

Mergi la inceput