Burtici nov - dec 2010 (119)Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 9
ral_eli spune:
imi plac la nebunie motzatele
ratusca ne mai tii mult in suspans? ce ai vb cu alexa?
31+
ratusca83 spune:
deci sa va spun ce am vb cu alexa...
A spus ca va pupa pe toate si va multumeste pt incurajari...ea era bine..nu mai avea contractii, facuse 2 injectii cu dexametazona si mai are una..i s-au facut toate analizele si acum asteapta rezultatele nu se stie sigur daca este de la ureaplasma sau altceva...cel putin cand a vb cu mine nu se stia..vad ca anca a spus ca este de la ureaplasma(inseamna ca are vesti mai recente)....bebe este bine chiar daca mai are putin lichid..inca nu stie cum va naste...maine o sa vada...a spus ca nu a avut nicun fel de contractie..aseara a durut-o putin spatele, a luat un no-spa, iar dimineata cand s-a dus la baie i s-a rupt apa...dr a spus ca este f atent cu ea...de fapt toti de acolo se poarta frumos...A mai spus ca este optimista..a vb si cu dr neonatolog si i-a spus ca o sa fie bine...
eu am fost si am luat ultimele lucruri pt bagaj
va pupic pe toate
32+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 5 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
ratusca83 spune:
aaaa..si mi-a mai spus ca, colul ei este lung si inchis...deci e clar ca a fost altceva....
32+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 5 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
Ioana_Mami spune:
O Doamne!!!!!!!!! Alexa , nastere usoara si bebelina voinica !!!Trebuie sa fie asa ....acus unde gasesc motzatele...hmmmm gata...
Bebelu sa ne traisti si tu si bebe tau !!!
Acum , azi fost la doctor ...
Fetita mea are 48 cm si 2.480 grame...o mare grasanca ...M-a implofrat doctorul sa stau cumintica ca am colul scurtat si deschis la interior....ete na !Nu pot sa stau ...am mancarici!
Pupici ptr toata lumeaaaaaa
Fericita 34+ Raisa Maria
crisis81 spune:
Mai fetelor este a treia oara cand scriu: trimiteti-mi si mie PM cu userul si parola de la subiectul nostru. Multumesc inca o data!
Cris mami de Teodora si 35+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Mami Acum , azi fost la doctor ... Fetita mea are 48 cm si 2.480 grame...o mare grasanca ...M-a implofrat doctorul sa stau cumintica ca am colul scurtat si deschis la interior....ete na !Nu pot sa stau ...am mancarici! Pupici ptr toata lumeaaaaaa Fericita 34+ Raisa Maria |
Felicitari! Al meu bebe are 2480 la 35 saptamani implinite. Deci sunteti mari tare!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Madanic spune:
Hai Alexa! Hai Andreea!
Doamne Ajuta! Sa fie totul bine si cu mamica si cu pitica .
Madalina
mami de Isabella Andreea si 35+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 3 saptamani dar mai sigur 5
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
Ioana_Mami spune:
Citat: |
Felicitari! Al meu bebe are 2480 la 35 saptamani implinite. Deci sunteti mari tare! Cris mami de Teodora si 35+ cu Sebastian Mihai "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
Ei pai maine facem si noi schimbam si noi semnatura in 35+....asa ca d'aia suntem asa voinice...
Fericita 34+ Raisa Maria
crisis81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana_Mami
Ei pai maine facem si noi schimbam si noi semnatura in 35+....asa ca d'aia suntem asa voinice... Fericita 34+ Raisa Maria |
Eu fumez si ma simt cu musca pt ca nu e bebe mare-mare.
Ioana_Mami spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui crisis81
Eu fumez si ma simt cu musca pt ca nu e bebe mare-mare. Cris mami de Teodora si 35+ cu Sebastian Mihai "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
:-)))) esti sor'mea....si eu fumez...nu dati cu pietre
Fericita 34+ Raisa Maria