Burtici nov - dec 2010 (119)Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 8
crisis81 spune:
ALEXA NASTERE USOARA SI BEBECA SANATOASA
Cris mami de Teodora si 35+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
letzy81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina letzy81 de unde iti comanzi Femibion? De la farmacia Dona sau de pe net? ma bucur ca ti-au placut cartofiorii! Succes Alexa maine! Asteptam noi vesti. sugubina 30+ cu Puficele |
Eu am luat Medym dar citeam zilele tracute pe la alt subiect de pe forum,ca s-ar gasi fmibion la farm. Dona.Merita incercat zic eu.Iar Medymul mi l-a comandat u n prieten pe net ca eu n-am reusit
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
34+
beatrice75 spune:
Mai fetelor, n-ati auzit sa scoateti agitatele sa vada cea mica drumul?
33+
34 ecografic
douradoudou spune:
HAI ALEXA!!!HAI ANDREEA DE MAMI ALEXA!!!
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 33+ cu
sorinaalex spune:
Buna burtici
Alexa, iti tinem pumnii! Sa dea DD sa fie totul bine pentru tine si bebica!
Bebelu, la multi ani! Iti doresc numai bine in restul sarcinii, nastere usoara si un bebe sanatos!
Bun venit fetelor noi! Aneud, am vazut pozele. Lasa ca iti revii tu dupa nastere. Banuiesc ca ati asteptat mult evenimentul asa ca merita tot sacrificiul.
Eu n-am reusit sa intru pe forum luni si marti, apoi mi-a luat ceva sa va prind din urma. Ati avut spor la scris .
Eu luni am inceput niste cursuri Lamaze. Mi-a placut tare mult si abia astept sa ma duc din nou sapt viitoare. Marti am fost la control. Colul e scurt, dar inchis si mi-a dat de facut analizele de trim 3 pt ca de ieri am intrat in trim treeeeiiiii.
M-am cam panicat cand am vazut titlul capitolului. Eu nu am facut nici un bagaj pt ca eu vreau sa nasc la euroclinic. Dar daca ma apuca mai devreme ce naiba fac? Sunt confuza .
Gata, ca m-am intins cat o placinta.
Va pup pe toate
27+
EvaF spune:
eu am mai scos pt Alexa fetele si la pagina 4, acum sunt gata antrenate
Eva & Luca (08.09.2008) acum 27+ cu Noah (30. 12. 2010)
ancadragoman spune:
Asa da
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!