Burtici nov - dec 2010 (119)Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Doamne, cum sunt caile Tale...

ALEXA, nastere usoara si o bebica sanatoasa si frumoasa!!

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Hmmm cred ca asa o sa o cheme pe fetita Alexei

Fericita 34+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Nu-mi vine sa cred, fetelor... sincer. Mi-au dat lacrimile cand am citit!
Pfff... Oricum, tot ce conteaza e sa fie ea si bebica ok. Asteptam cu sufletul la gura, clar...

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Nimic din ce-am facut eu azi nu are insemnatate si nu mai simt nevoia sa raportez nimic. Sunt inca in soc, cu ultimele vesti. Incredibil.

Andreea, daca as fi fost in Bucuresti, te-as fi ajutat eu sa treci peste agitatia asta... va luam la mine, si-asa eram singura in weekend. Oricum, am citit ca ti-au raspuns fetele si cred ca nu trebuie sa-ti faci griji ca nu vei gasi medic. Dar, asa cum a spus si Victoria, nu a fost corect medicul tau, putea sa te anunte din timp de intentia lui, ca nu s-a decis intr-o sg zi ca pleaca in Franta. Cu bona, ne putem interesa, toate, in stanga si-n dreapta si gasim noi una buna pentru tine. Cu putina rabdare, rezolvam toate "nerezolvatele" astea. In ceea ce priveste plecatul domnului sot... e foarte frumos ca i-ai inteles nevoia de iesit. Si eu sunt suparata pe-al meu, ca si-a programat team building in weekend-ul asta, dar merita, ca a muncit f mult vara asta cu apartamentul si...asta e, inchid ochii. Dar tot ramane acolo, putina suparare. Femeile...
Iar cu masina, sunt in asentimentul tau. Si eu am facut accident, nu cu a mea, dar n-avea casco respectiva masina si a trebuit sa platesc eu daunele... Am retinut, insa, niste vorbe..."fierul se repara"! Bine ca esti tu ok, si nu numai tu, bine ca este si Horia ok, fierul se repara el, bata-l vina! Of, chiar zi urata. asteapta soarele, o sa apara curand. Multi pupici de incurajare si fii optimista, te rog!!

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Geniusa, felicitari pentru data aleasa!

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Multumesc tuturor pentru urarile de sanatate, tata chiar se simte muuuult mai bine!

Felicitari burticilor care au schimbat semnatura! Si ii rog din nou pe toti bebeii si bebelusele, sa stea cat mai mult la caldurica!

Victoria, agitata ziua asta. Pana la urma, am ramas doar cu agitatia, nu am mai cumparat nimic. Acum ma gandesc serios la bagajul de spital, uite cate se pot intampla. Ai mei pleaca maine la Viena si-mi aduc restul lucrurilor pentru finalizarea bagajului. Sper sa fie bebele meu cuminte si macar sa ma lase sa termin bagajul, saptamana viitoare. E cam agitat in seara asta si sughite iarasi. De mentionat ca nu mai are asa loc mult in burtica, il simt ca-i este din ce in ce mai greu sa-si faca numarul de exercitii zilnice.

Olga, ma bucur ca ti-au placut produsele SebaMed, eu am stat o ora pana sa ma conving ca erau cele mai ok, dintre toate(Weleda nu era pe raft, din pacate). Va trebui sa-mi confectionez si eu acele absorbante cu vata si tifon, mi se pare tare ciudata faza, dar daca voi ati zis ca e musai, atunci ma apuc si eu de ele.
Oricum, imi promit in primul rand mie ca termin bagajul de spital, saptamana viitoare. Parca m-a cuprins panica, de cand cu nasterile astea soc.
Si uite ca fetita ALEXEI se va naste pe 1 octombrie, ce frumoasa data si-a ales ursuleata noastra!

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

NU ARE NIMENI NUMARUL DE LA GIULESTI?????

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Mi se inchid ochii, daca adorm, sper sa citesc numai de bine dimineata. Alexa si Andreea vor fi in gandul meu, ma rog sa fie bine amandoua, sanatoase si sa aiba Alexa o nastere super usoara.
Va pup pe toate si va doresc tuturor vise placute si-un somn linistit!

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Eu nu stiu niciun numar de spital din Bucuresti. Pare rau...

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

NU ARE NIMENI NUMARUL DE LA GIULESTI?????

poze si filmulete
povestea nasterii

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

NU FACE NIMIC CA PLEC ACOLO

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput