Despre atitudine si stil oratoric

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Va atrag respectos atentia de vreo 3 pagini sunteti total off-topic. Doriti un split pt a continua discutia "tonul lui denizel" / "world vs denizel" / "denizel against the world"?

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Cand te umfi ca o gogoasa infuriata si explodezi prea des nu schimbi nicio mentalitate ... eventual faci zgomot ( mult zgomot, e drept), insa nimic mai mult. Mentalitati schimba persoane echilibrate, empatice cu adevarat si cu multa multa rabdare. Am zis!

Acuma, ca s-o spunem pe a' dreapta, si tu m-ai facut sa rad.
Parerea mea e ca sunt putine persoane pe DC care se umfla si explodeaza mai des decat tine din orice nimic .
Iar eu nu ma numar cu siguranta printre ele . Imi stiu defectele, stiu ce vorbesc.
Am zis! :D

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

De ce ai simtit nevoia sa imi raspunzi? eu sincer cred ca ai vrut doar sa fii rautacioasa, e specialitatea ta oricum. Nu imi amintesc de niciun cuvant cald din partea ta catre mine, si sa nu-mi spui ca nu stii ce ni se intampla ... doar ca ... n-ai simtit nevoia, esti prea ocupata cu razboaiele tale. Go on!

Edit ca trebe: eu stiu ce temperament am, insa nu am avut niciodata pretentia ca as fi schimbat mentalitati in general, ar fi ridicol. eu cel mult pe mine m-am schimbat cat am putut de mult. Uite, cu soacra-mea explodez des si am schimbat-o "putin": nuuu, nu i-am schimbat mentalitatea, ramane o xenofoba si o rasista materialista, dar pe mine ma lasa in paca acum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Cand te umfi ca o gogoasa infuriata si explodezi prea des nu schimbi nicio mentalitate ... eventual faci zgomot ( mult zgomot, e drept), insa nimic mai mult. Mentalitati schimba persoane echilibrate, empatice cu adevarat si cu multa multa rabdare. Am zis!

Acuma, ca s-o spunem pe a' dreapta, si tu m-ai facut sa rad.
Parerea mea e ca sunt putine persoane pe DC care se umfla si explodeaza mai des decat tine din orice nimic .
Iar eu nu ma numar cu siguranta printre ele . Imi stiu defectele, stiu ce vorbesc.
Am zis! :D

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

De ce ai simtit nevoia sa imi raspunzi? eu sincer cred ca ai vrut doar sa fii rautacioasa, e specialitatea ta oricum. Nu imi amintesc de niciun cuvant cald din partea ta catre mine, si sa nu-mi spui ca nu stii ce ni se intampla ... doar ca ... n-ai simtit nevoia, esti prea ocupata cu razboaiele tale. Go on!

Nu-mi place ce faci, Sibylle. Nu e corect sa te folosesti de problemele tale in felul asta.

Si, daca te consoleaza cu ceva, desigur ca stiu ce vi se intampla si desigur ca imi pare foarte foarte rau :(.
Nu ti-am zis niciodata nimic pentru ca pur si simplu nu stiu ce sa-ti zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Marius, nimeni nu-i perfect si de obicei trasaturile vin la pachet.

Fara ironia si umorul intepator caracteristice ei, Denizel n-ar mai avea acelasi farmec iar postarile ei ar fi lipsite de acea minunata savoare.

www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see

Atunci cand (nu putini) se plang de acest "farmec", atunci cand ajungi sa intri sub observatie din punct de vedere administrativ ca avand o pozitie nonconforma cu cel agreat pe acest forum - nu vad nimic pozitiv nici eu nici altii. In fine nu cred ca ar trebui sa schimbam sensul acestui topic.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Atunci poate ca ar fi momentul sa impartiti niste uniforme. Sau sa ne treceti periodic prin patul lui Procust.

Scuze de offtopic, ma opresc aici.

www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see

Daca uniformele de impartit rezida din ceea ce se cere pe aici - ce sa zic? Pe de alta parte poate nu a fost ce mai buna formulare a mea. Mea culpa in acest sens.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Am mai zis si o repet: nu inteleg de ce atatea discutii, de ce atatea apropuri, de ce atata agitatie.
Nu e OK ca scriu pe DC, poluez DC, n-am bentita si matricola, aveti posibilitatea de a-mi inchide contul.
Ori imi inchideti contul, ori o terminati odata cu toate discutiile astea.
Exagerati de-acuma, pe bune.
Voi numai pe mine ma cititi pe tot DC-ul? Ca n-am vazut sa mai tineti atata teoria chibritului si altui user .

Ca sa nu mai spun ca, fix acu' un an, inflexibilul si mereu corectul Marius avea o cu totul alta parere despre contributiile mele DC (doritorilor, trimit link cu subiectul in care Marius isi exprima parerea si ma considera chiar OK-iutza ).

Ma intreb ce s-a intamplat oare de Marius si-a schimbat atat de radical opinia in legatura cu mine .

Mergi la inceput

La ZZ m-ati mutat?
pai, v-ati dat singuri cu firma-n cap.
Trebuia sa ma mutati la Generale, domle, ca am inteles ca persoana mea e de interes general .
"asa cevaaa..."

Mergi la inceput

Despre atitudine si stil oratoric.

Da' cine puse, maica, titlu' asta? Valeu :)).
pai, daca e pe stil oratoric, ar trebui sa-mi ridicati statuie pe DC si, in acelasi timp, sa concediati fro 3 sferturi de forum asa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu, asta imi fu inspiratia de moment .. ce sa-i faci?!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Am venit. Ce-avem la desert?

Mergi la inceput

Pai mi-ai facut un bine, Laura .
sa-l vaz io pe ala care vine si spune ca n-am stil de stil :))))) (nu stiu, poate doar Roxana sau muffin sa aiba ceva de comentat ).

Mergi la inceput