Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
cosmi1975 spune:
MARAKIce o fi in sufletul tau numai tu stii...dar noi suntem aici daca vrei sa te descarci
Ioana ma bucr ca aiesit analiza buna,,,si eu tb s a mi fac ceva analize ca nu ma simt ok fizic...nici pshic dar trece(sper)....azi sotul a complotat cu mama si cand am ajuns la curte erau matusi,unchi,socru ascunsi...intru in casa vad masa pusa doar era ziua lui tata....si ei ies si sar pe mine cu la multi ani,cadouri,tort....am ramas masca n am avut nicio reactie
SILVI pai eu as putea sa te laud non stop cat de priceputa esti
Miha lasa ac eu l am avut pe al doilea copil multt mai cuminte si fara mari pb...exista si asa ,tu da i bataie la facut de copii
Giova singurica la un vin???bun si asa
papan are maine la gradii inspectie ..cica sa i ducem in camasa ,elegantisa faca figura buna
MIHA78 spune:
OF, mai Maraki, mie mi se pare incredibil de egoist faptul ca nu te lasa sa vii cu Angelos in Ro, nu vreau sa-mi dau cu parerea despre restul, am mai vrut sa zic asta dar mi-a fost sa nu te supar. Ar tb. sa se gandeasca ca si ceilalti bunici tb. sa-si vada nepotul, iar Roxana pe amandoi. Asta e nu poate sa vina, macar pe voi sa faca un sacrificiu sa va lase. Sper sa nu te superi pe mine, e clar ca tu esti intr-un mare impas. Pb. ca si boala lui Giorgios contribuie la adancirea neintelegerilor dintre voi, nu-i e usor nici lui ma gandesc eu, ca e f. tanar si bolnav, dar asta ar tb. sa faca ptr. tine. Inteleg ca a fost totusi iubire, cu celalalt grec ce sa zic, daca tu nu l-ai iubit at. cred ca nu l-ai iubi nici acum.
Silvia felicitari ptr. cele 300 de retete. Am vazut la stiri ca-s tot felul de manifestatii in Franta.
Ioana ma bucur ca esti ok, si eu dupa nastere am avut pap II, puternic inflamator, dar cu un tratament cu ovule de cateva luni s-a rezolvat.
Cosmi, frumoasa surpriza ti-au pregatit ai tai, tb. sa te mobilizezi, sa lasi loc numai de ganduri bune.
Bee, da, acum asa ma gandesc si eu, il las pe Tudor aici, e prea fericit sa-l mut. Asta e, cu bune si rele. Am inteles cu gradi, mai asteapta putin Razvan. Tu ai inceput munca? Am inteles ca pe Ana o duci la Palatul copiilor, am fost si eu sa ma interesez, mi-ar fi placut sa-l duc la engleza si ma gandeam inca la ceva, dar mi-au zis ca e prea mic, sa mai asteptam un an. M-am mirat putin ca stiu ca si Bumbi ii duce pe baieti.
Liliana, Ana ce faceti?
Bee spune:
Cosmi. Sa-ti traiasca tatal! Ma bucur ca ai avut si tu parte de o surpriza. Au fost draguti.
Silvi, la mai multe retete! Nu ma uit ca ma imbolnavesc. Noi asa grasutzi cum suntem tot prost ne hranim. Adica prea putina carne. Ma rog, la noi e complicat. Reusesc rar sa ma bag peste mama in bucatarie. EU gatesc chestii complicate si acum daca ai mei sunt cu copiii, nu se mai gateste nimic aproape in casa decat pt copii. Cu gumele si eu am patit ceva identic miercuri. Tata nu le-a rezistat copiilor si le-a luat gume (nu stia ca-s gume ca era rotunde si colorate ). Si Razvi le-a halit pe toate (vreo 10?). Evident ca seara a vomat, ca nu i-or fi picat alea tocmai bine. Dar ce sa fac? Eu una la faze de genul asta stiu ca de vina sunt numai adultii! SI i-am zis in mod special: nu le lua nimic, absolut nimic (fiindca stiu ca le cumpara porcarii si in plus copiii ce sa stie si ei: cer).
Maraki, parerea mea de femeie patita nasol inainte de actuala casnicie: idealizei trecutul si nu stiu daca e cazul. In valtoarea lucrurilor, actionezi intr-un fel sau altul, dar odata faptul consumat, regreti si te gandesti ca ar fi fost mai bine sa fi ramas cu celalalt (oricare celalat). Prozaic si pragmatic privind lucrurile, cel pe care tu l-ai vrut nu te-a vrut el suficient de mult. Pe cel care te-a vrut nu l-ai iubit(Si o viata cu un om pe care nu-l iubesti nu e viata, cu sau fara menajera si chiar si fara grija banilor). Macar pe Giorgios l-ai iubit si te-a iubit, chiar daca acum esti nefericita si aveti diverse probleme (poate in principal fiindca el este bolnav). Tu stii cel mai bine ce ai de facut in viitor. E greu ca trebuie sa te gandesti si la tine, dar si la copii. Priveste inainte orice ar fi.
Noi suntem rau. Am fost cu Radu in urgenta si are pneumonie. Cred ca din simpatie pentru mine. De vineri seara face febra mare, care azi a urcat rapid spre 40 cu toate antitermicele pe care i le-am dat cat de des s-a putut. Uff, noua chiar ne trebuie o vacanta sa ne mai revenim. Si catelusa preferata a Anei (puiuta pe care nu ne-am indurat sa o dam fiindca era prea mica) are si ea pneumonie, ii dam antibiotic, dar e tare rau si nu stim daca o sa scape. Si mi-e asa de mila si frica sa nu se sperie Ana ca o iubeste tare mult. Asa m-am saturat si eu de unele lucruri.
Plec. Noapte Buna.
MIHA78 spune:
OF, Bee, tare rau imi pare, mult tragi si tu, cand sunt bine copilasii nu sunteti voi. Multa sanatate lui Radu, cred ca e pe antibiotic, nu? Imi pare rau si de catelusa, daca e asa mica e mai riscant, sper si ptr. copilasi sa-si revina. Te cred ca esti suparata, cum sa nu fii.
Nici noi nu suntem bine, aseara a inceput piticu sa planga si mi-a zis ca el are otita. Si chiar are, a plans azi noapte vreo ora jumate, asa-l durea, astept sa mearga mama la dr. de familie. Ioana, Iuliana ce remedii le-ati dat voi? Stiu ca vb. de ceva picaturi din Germania? As avea si eu pe cine sa rog sa-mi ia. A facut deja de vreo 5 ori si otita.
Giova spune:
Of ca numai la ora 12 a adormit Edi. e clar ca isi scoate somnicul de dimineata.
Ieri dupa amiaza am fost la mall, am intrat la Zara si ne-am facut de cap: sotul cu o vesta misto si eu cu o geaca de iarna superba. Eu mai zgarcita din fier nu am vrut sa o cumpar, noroc cu sotul care a plecat rapid cu ea la casa si a achitat-o. Cu el ar trebui sa merg la cumparaturi, caci eu ma uit,. imi place, vad eticheta si dispare farmecul si o las acolo.
Acum stau in dubii daca sa ii iau si lui Marco una tot de acolo. e drept ca pe urma ii ramane lui Edi, si as amortiza investitia, in plus e tare misto.
La tv azi dim. am auzit ca vor sa se lege astia iar de indemnizatie....mi-e rau sincer....cred ca trebuie sa ma misc repede sa fac ceva, altfel e de rau....
Ioana ma bucur ca e ok rezultatul, slava domnului.
Cu Edi nu stiu....cert e ca nu s-a mai plans de urechiuse, si vad ca si cu scaunul si voma am terminat. Dar ne chinuie dintisorii...asta e...scapam noi si de asta.
Bee sanatate sotului, of doamne ce le mai trageti voi!
Ma bucur ca ti-ai gasit un job sa-ti palca. sper sa merite si din pdv financiar. copiii se vor obisnui cu noul tau statut...s-au invatat cu tine acasa, asa te stiu de mici.
Miha imi pare tare rau ca nu s-a rezolvat nimic cu gradi si ca nu ai gasit in alta parte locuri libere. Dar daca Tudor e atasat de doamne si de copii...eu zic sa nu te pripesti, mai asteapta sa vezi cum evolueaza lucrurile, cate invata acolo si cum e cu educatia. pe urma sa iei o decizie.
Mai cu privire la bb2...uite ca ai mei sunt diferiti....si la caracter, si la iesitul dintilor, si la imunitate\, si la mancat...asa ca se poate sa fie diferit de primul. Go for it!
Maraki ale mele maini nu se cojesc, dar tot asa sunt cam crapate....cred ca apa e de vina, ar trebui sa folosesc manusi, dar nu prea pot. Pun la creme pe ele si degeaba.
sa mor de mai inteleg...deci sunt 3 greci in total: asta care te iubeste-necasatorit si care i-a murit mama, al doilea: grecul insurat, care e sef peste gunoieri si al treilea Giorgios.
Bun.... tu pt. care ai ceva sentimente?????
Nici eu nu inteleg asta cu nesemnatul ca sa iesi din tara...e foarte urat din partea lui Giorgios...nu s eface asa ceva...trebuie sa-ti vezi si tu familia...ii dau dreptate Ioanei...daca nu il iubesti pe Giorgios si iubesti pe altul si acela iti impartaseste sentimentele, nu mai sta pe ganduri. Numai ca...vezi tu...intre timp v-ati schimbat si poate nu mai e acelasica acum cativa ani...e si asta cu 2 taisuri....trebuie sa gandesti foarte bine....dar zau de merita sa te sacrifici pt. copii. esti tanara, sunt alte vremuri...nu poti sa stai toata viata langa un barbat doar de dragul copiilor. Robert e ditamai barbatul, se descurca si singur stai linistita. Iar Angelos va avea in continuare aceeasi parinti care-l iubesc, doar ca sunt despartiti.
Sunt de acord si cu ce a zis Miha...suntem 3 pe aceeasi lungime de unda.
Silvia la cat mai multe retete. Bravo tie doamna!
Cosmi LMA tatalui tau, sa fie sanatos si sa-si vada nepotii mari! sunt alaturi de tine, hai fruntea sus si mai fa si alte investigatii ca sa fii linistita!
Bafta azi lui papan, cu toate ca la ora asta a si scapat de inspectie.
Miha eu si Iuliana avem un remediu adus din Germania...Otovowen. eu nu l-am incercat, dar cica e bun.
Pediatra noastra e si homeopata, asa ca impuscam 2 iepuri...stam la coada, platim, dar merita.
La dr. de fam. mergem la vaccin si pt. scutiri la gradi la Marco.
Homeopata mi-a recomandat pt. otita Belladonna, si eu cu asta il tratez pe Edi.
uite tratamentul:
belladonna CH15, 2 granule/6 ore, timp de 24 ore.
daca, dupa CH15 face febra, plange mai tare, atunci ii dam concentratie mai mare CH30.
Eu acum i-am dat direct CH 30 cate 3 gr/6 ore si dupa 24 ore i-am dat doar dim. si seara, timp de 5 zile.
sper sa-si revina cat mai repede Tudor si sa nu faca complicatii.
, o sapt. buna sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
maraki spune:
Buna dimineata de la Germanica,
Mai fetelor chiar ca sant intr-o cumpana a vietii mare de tot Mie personal imi este super bine acasa in Ro. Acolo am sv bun, am familia, prietenii, nu duc lipsa de nimic, nu am parte de umilinta.Aici il am pe Giorgos care-i spune copilului ca romanii sant hoti si tigani, care se cearta cu mine in prezenta baiatului,care e varza de bolnav si nu produce nimic,care tine contul pana la ultimul euro Tipul care ma iubeste sant sigura 100% ca nu s-a schimbat deloc,pe partea sexului nu eram eu multumita si din cauza asta l-am lasat pt Giorgos,acum situatia e mai grava in privinta asta de cand s-a imbolnavit Giorgos, i-am pus cruce sexului adevarat
revin ca nu mai stiu ce sa scriu pe moment
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Cosmi nu stiu unde sunt remedii homeopate in Bucuresti, se vand in farmacii. Eventual da o cautare pe google.
Maraki nasol se comporta Giorgios...nu vreau sa-ti dau apa la moara, dar zau de stiu cum rezisti....pe umerii tai cade totul, tu esti "barbatul" in familie. G. prea se complace in situatia asta si mai tine si evidenta banilor cu toate ca nu el ii castiga...of...of...tare greu iti este.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Aoleu....ca mult ati mai scris bai nenica....
Abia am avut timp azi sa va citesc; am citit in vreo 3 etape si sper sa apuc sa si raspund.
Miha, eu i-am dat lui Matei, asa cum spunea si Giova Otovowen. Foarte bun...ii lua durerea cu mana; din pacate s-a terminat sticluta mea si nu am de unde lua alta; asa ca daca ma aude cineva si imi ia si mie (contra cost) zic "bodaproste"
Imi pare rau ca nu ai reusit sa rezolvi cu gradi; poate e mai bine asa, cine stie!
Nici nu stiu cu care din voi sa incep mai repede.
Pe Maraki o lasam mai la urma ca am mai multe de spus
Ioana, parerea mea e sa mergi la un control in Cluj asa cum te-ai gandit ca sa fii linistita; nu cred ca un asemenea diagnostic se poate pune numai asa cu ochiul liber; in privinta mancarii, nu stiu sincer ce sfat sa-ti dau pentru ca nu am avit probleme chiar atat de mari cu Matei cu mancatul.
Silvi, felicitari pentru reteta cu nr. 300
Bee, sanatate multa! Imi pare rau ca sunt bolnaviori atat copii cat si catelusa! Te cred ca esti suparata......
Giova, sa porti sanatoasa geaca!
Cosmi, sa-ti traiasca tatal!
E o vreme asa de naspa in Bucuresti; ploua si e frig de nu-ti vine sa scoti nasul din casa!
Maraki.......numai tu stii ce e n sufletul tau
Cred ca o sa spun si eu ce au zis deja fetele: nu mai suntem pe vremea bunicii cand ar trebui sa stam cu sotii nostri intr-o casnicie nu tocmai reusita, doar de dragul copiilor.
Tu practic esti barbatul in casa, muncesti pentru fiecare banut si dupa alde toate ti se mai tine si socoteala, cand el nu munceste. Si din ce povestesti, nici nu se comporta frumos cu tine!!!
Trebuie sa recunosti ca, cel putin din ceea ce ne spui noua, nu esti fericita asa cum esti acum.
Pune in balanta: crezi ca merita?
Copii or sa creasca; de ce sa nu ai grija si de viata ta?
Eu zic sa te gandesti bine, incluzandu-te inclusiv pe tine (nu numai pe copii). E pacat sa suferi!