Abdomen extra plat (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

hopaaaaaaaaaa Onitza draga mea, ce ma bucur ca ai revenit fato..eu te-am mai pandit pe la odisee, dar in ultimul timp am pierdut firul..

da draga mea eram bruneta cand ai nascut tu, m-am decolorat la coafor prin iunie si dupa aia m-am vopsit eu singura
ai sa vezi in poze..pana azi dimineata fusei cam prea blonda, acu' a iesit senzatie, daca eram si asa bronzata ca acum 2 luni era o nebunie totala, dar si asa am o caruta de dusmani(oameni prosti in traducere libera), mai bine sa nu fie prea mare nebunia:-))))

stai ca acusica iti execut parola

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Allure, esti de coma
mi-ar place sa ma "razbun" si eu asa...chiar ma gandeam sa imi iau copiii si sa plec ptr o luna, doua in State, da' mi-e cam greu si financiar si fizic cu doi, si sa plec numai eu cu fata nu ma lasa inima asa ca...
eu am o soacra de milioane, dar chiar si asa tot ma irita cand suna pe skype-ul asta, zici ca-i centru de telefonie aici...
ma mai apuca la cateva luni si ii spun sa sune la ore normale ca dorm copiii, si nu vreau sa le stric programul, sa se trezeasca din cauza comversatiilor...nu-i pica bine, dar asa am si eu parte de cateva zile de liniste..apoi o ia de la capat...si eu la fel..

2 zile fara sport(doar ex qi-qong si yoga de relaxare innainte de somn), cu meniu bogat insa.
M-am ingrasat un kg
Azi am mancat numai porcarii, friday's, placinta cu miere, inghetata, bere fara alcool...

Allure... asta e dvd-ul pe care il ai??
http://www.extremefitnessresults.com/brazil-butt-lift.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna dimineatza! Ce zi frumoasa e la mine. Soare si un pic cald... numai buna de plimbarit.
De dimineatza ce credeti ca a realizat iubitul meu?? Ca azi e prima mea zi in care am 23 de ani!!! O la la... Imbatranesc!!!
Luminita vrem poze cu noua culoare.
Onitza bine ai revenit!
Deus nu am dat chef ci o fost mai degraba o mica intalnire familiala. Insa de azi reintru in normal ca daca as manaca in fiecare zi ca ieri m-as face cat usa!
Multumesc inca o data de urari!! Sunteti niste scumpe!!
Ca tot vorbiti de plecari ce as mai pleca si eu cu al meu undeva departe... sa fim doar noi doi, sa nu cunoastem pe nimeni... pe o plaja pustie daca se poate... sa ne relaxam si pe urma sa revenim la viatza noastra agitata. Ce frumos visez!!
Gata cu vorbaria... ma duc sa imi fac cafeluta.
si sa aveti o duminica superba!!!

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

neata, abia m-am trezit
azi ma duc si la munca, mi-a venit si ciclul, dar sper sa fac 30 de min Cardio recovery cu Shaun

si m-a zapacit Bruma asta cat e de sexoasa..nu imi plac slabanoagele, dar fata asta are ceva, plus ca se vede ca e slabanoaga pentru ca e f sportiva..zuuuper tare gagica
http://cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/video-uite-cum-isi-misca-fundul-carmen-bruma-127864.html

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Luminita din cate stiu tipa asta a slabit in jur de 30 de kg. (sper sa nu gresesc). Arata super, dar eu zic ca ii statea mai bine fara ochelarii aia la ochi. Si prezenta si o eminisiune la realitatea (nu mai stiu cum se numea) in care ne invata sa manacam sanatos.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Eu ma apuc sa fac mancare de mazare cu carne de pui si pe urma ma duc in parc sa ma plimb ca sa imi oxigenez creierasii.

"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MULTUMESC pentru calduroasa reprimire si pentru parola trimisa pe PM.

LUMI, m-ai dat gata cu felul in care arati, te luam acasa, am zis! Esti frumoasa foc! ZIci ca s-a apucat si olteanu' de sport???? Bravo!! Pune mey poze si cu el!

ALLURE, f frumoasa culoarea parului, iti sta bine uc suvite! IAr de corp ce sa mai zic, niet celulita, bravos!

Voi incerca sa imi fac timp azi pentru sport, sper sa revin diseara cu un raport!

Mergi la inceput

sport..
Cardio recovery cu Shaun, cum am zis

ma pun sa mananc niste oua fierte cu salata si branza si apoi munca

Onitza, maiii ma faci sa rosesc, nu-s obisnuita sa fiu asa laudata, mai degraba sa se strambe din nas:-)))..ma iubesti tu prea mult si de aia..fa-ti si tu un album si baga poze cu familia fericita si frumoasa

la mancare cu mine ca-s tyranosaurus ruptex:-)))

Peace out

P.S. Iulia nu mai spune ca imbatranesti ca te bat, ma faci sa ma simt expirata taman acu' cand mi-am recapatat si eu increderea totala in mine..vin cu biciul
zi si tu ca esti tanara, infloritoare, mai inteleapta cu un an, ca o sa fii fotomodeala peste un an si d-astea:-)))
hai pusi, ca ma intind ca porcu' din dotare si nu e bine

Mergi la inceput

Luminita de acum inainte zic ca sunt tanara, inteleapta si viitoare fotomodel!!! E bine asa? Hai ca m-ai facut sa rad.

"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Iulia,asa te vreau dom'le

beau un ceai de soc, ca eu-s racita de 2 luni, adica azi imi curge mucul, maine nu mai am nimic, poimaine cu muc cel mic si tot asa:-)))
pana la iarna cand vine gerul taman bine imi trece si mie, ii las pe restul sa traga cu muc cel mare, ca al mic e al meu:-))

Mergi la inceput