Abdomen extra plat (46)
Raspunsuri - Pagina 19
iulix spune:
Multumesc inca o data de urari!!! Va
Gata cu sportul (azi doar abdomene si exercitii pt. brate ) si acum ma duc sa imi prepar cafeluta.
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"
Madachan spune:
Iuli ,La multi ani!!!!!!
Azi nu am timp de sport.Recuperez maine. O sambata cat mai placuta va doresc!
nikole spune:
Allure ma innebunesti!
Bravo!!!
da' cate kg ai??si ce innaltime?
zici ca-ti place brazilian butt lift??
Altceva n-am nimic de zis, o zi frumoasa sa aveti!
Deus spune:
Iulix - LA MULTI ANI FRUMOSI SI PLINI DE BUCURII!!!
faceti chef?
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
Allure spune:
Iulia, sa fii iubita si sanatoasa! Sper ca te-ai simtit bine de ziua ta!
Am uitat sa spun bun venit fetei noi, Madachan. Sper sa fii activa si sa ai rezultate!
Deus, nu pot sa cred ca arati rau cu parul vilvoi Eu cred ca esti de o frumusete wild cu el asa neglijent...eu arat ca moartea nearanjata...
Sa ma vedeti cum arat in dimineata asta ce fatza de c** am! Sint plina de pete vinete si maro, si o sa ma tina vreo citeva zile bune...Cine m-o fi pus??
Niko, imi place programul asta deocamdata, desi nu am trecut inca prin tot. Am 1.74 sau 1.75 si 62 kg.
Am facut de dimineata circa 40 min de Butt Lift si as mai fi facut inca pe atit dar m-a zorit al meu afara din living room ca sa vorbeasca el cu familionul pe skype, draga
Ii urasc si mai tare pe "in laws" astia! Am plecat din romania ca sa scap de ei si uite ca nu e posibil
Basca in timpul conferintei "la nivel inalt" am aflat niste chestii care m-au scos din toti pepenii, nu detaliez aci, suficient cit sa-mi strice dimineata si nu numai.
De nervi ma apuc sa-mi planuiesc iesirea la NYC! Nu traiesc de 10 ori si timpul nu ma asteapta pe mine...
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”
z333 spune:
pe fuga..
inca o data La multi, multi ani sanatosi si fericiti Iulia!!!
eu-s cu vopseaua in cap..blond perlat ii zice, cred ca iese mai cenusiu oleaca
imediat dupa baie imi aplic o masca pe moaca ca e cam stresata:-))
mi-am facut o masca tare interesanta, inventie proprie..
un plic de argila, 1 galbenus de ou, putin kefir home made(2-3 lingurite sa zicem), 1 capsula vit C, una de vit E, una de vit A, una de ulei de peste, 3 picaturi de ulei de migdale si 3 picaturi de ulei de catina..o nebunie
eu si in crema de corp si in aia de fata( de obicei cele pe care le folosesc mai constant, ca am nshpe creme si cremute) pun toate vitaminele, ulei de migdale si de catina
am taiat-o sa imi scot vopseaua din capatana, abia astept sa vad ce naiba a iesit:-)))
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
z333 spune:
imi place cum a iesit, pana ma plictisesc si de asta..dar pana atunci i love it..e un blond miere cu tonuri cenusii, plus suvitele alea mai deschise un pic asa, oricum inchis fata de ce aveam azi dimineata
ma apuc sa fac curat la porcovan si apoi imi trantesc fleasca de masca pe moaca
edit..parca cu asta seamana culoarea
http://www.bbcollection.ro/popup_arata_img.php?id=1009&sem=cosmetic
cand o sa ma mai trezesc cu pozitiile de pozat in mine o sa imi fac si poze:-)))
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
onitza spune:
Buna seara, dragelor!
Remember me?
Cuscrita (stie ea cine ) vad ca iti faci planuri sa o concepi pe nora mea! ...inte timp faceti playback la greu.
MADACHAN, ce mai faci mami? Edy e la scoala??? Te mai asteptam si la noi la odisee sa ne mai povestesti despre fecioras.
N-am mai intrat de mult timp stiu, nu va spun ce perioada nasoala am avut ca nu am intrat sa ma plang sau sa va plictisesc, ideea e alta ca imi doresc sa reincep cu sportul si regimul , imi este ingrozitor de greu ca bebe este f activ. Pt mine este o provocare sa gasesc timp de exercitii dar poate gasesc intelegere la sotz sa stea cu copiii pana imi fac si eu damblaua cu sportul. Sunt extrem de obosita ca bebe nu doarme bine noaptea, sper ca sportul sa imi dea energia de care am nevoie. Alaptez in continuare si tb si regim sanatos si consistent.
MI-a fost tare dor de voi, au fost luni in care nu reuseam nici macar sa deschid pc-ul si muream de ciuda...dar oboseala isi spunea cuvantul.
Se poate va rog sa imi trimiteti si mie id-ul si parola sa vad pozele cu voi??? Multumesc.
PS: LUMI, abia astept sa vad cum ti-a iesit culoarea parului!
onitza spune:
LUMI, daca tot nu te-ai bagat la nani, imi trimiti si mie te rog id-ul si parola? multam
Am tot vrut sa te intreb dar uit, deh, batranetile , stiu ca erai mai inchisa la par cel putin in februarie cand am nascut eu parca erai castanie, sper sa nu gresesc....cum ai reusit sa te deschizi? ai fost la salon si te=ai decolorat? asa vreau si eu culoarea parului, e tare faina.
Allure spune:
Onitzaaaaaaaaaa!!! Bine ai revenit!!!!!!
Bei, am un talent fantastic de a aduce oameni "in calea mea" cu gindul...nu mai demult decit ieri ma gindeam la Onitza, pe unde o fi si ce-o mai fi facind si ete ca apare!!
La servici, de cite ori ma gindesc la cite un pacient pe care nu l-am mai vazut de mult si as vrea sa-l vaz, intr-o zi- doua, o sapt-doua, apare...Mi s-a intimplat de zeci- sute ori...pe bune! Cred ca sint telepata rau...
hai ca iti dau pm
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”