SepOct10-Bv chichi,Nerantula,Viovio!Hai Oana (177)
Raspunsuri - Pagina 4
kiti2205 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui zozela maitreyi,eu nu stiu,dar as veni sa miros si eu Abia astept sa mananc o acritura!![]() eve,tu erai! ![]() Klari,ce putin mai ai si tu ![]() kiti,Oli,sanatate multa puiutilor! Voi ati incercat Influcidul?La Mihai face minuni in viroze,plus ca-i dau 1/zi,preventiv. ![]() Somnic pufos,Kris! pati,a fost de bine! ![]() Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
Pana acum a functionat cu echinaceea. O sa vb cu dr, sa vad dc ne recomanda ceva.

Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Am o veste soc Cel putin pt mine-fu soc!!Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
Pai spune, bre..te lasi rugata?
PS. si eu sunt de acord cu listuta
Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006
mari_paun spune:
HELLO,
FELICITARI CHICHI, BINE AI VENIT TOMA

eu am colici
, azinoapte am patrulat prin casa...acum fac ciorba , soacra e racita si tre sa ma descurc singura...mi-a facut o vecina cumparaturile...diseara vine preotul sa imi citeasca de ...8 zile. Am vb cu tatal Emei, of...ii e dor de mine pisicutei, ma striga si plange seara sa plece de la ta-su, acum zice ca s-a acomodat...duminica o astept acasa.
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce
PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
Clabuc spune:
Maitrey, eu stiam de la cineva ca sterilizatorul se poate curata cu sare de lamaie, dar mai intreaba. Eu n-am incercat, deci nu pot sa-ti recomand sau nu varianta asta. Pe net nu poti cauta? Sau in instructiunile de utilizare nu scrie?
Ati observat semnatura mea? Am terminat ceel 39 de saptamani, de azi am intrat in saptamana 40. Maine dimineata merg la doctor cu bagajul. Sa vad daca ma opreste sau ma trimite acasa. eu cred ca va fi varianta a doua.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
s 40
Poza preferata Clarinda
zozela spune:
Ce ziceti de asta??!! Aseara era pe mess cu AMR-ul,
iar acum e mamica!!

Felicitari Nerantula!!
La multi ani cu sanatate,Cezara!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
Klarisse spune:
FELICITARI NERANTULA, LA MULTI ANI CEZARA!!

Clabuc felicitari pentru semnatura
si sa fie asa cum vrei tu maine.
Klarisse
graviduta 38+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 zile pana la marea intalnire
Clabuc spune:
WOW!!! Chiar ca vin bebelusii in forta!
FELICITARI NERANTULA!!! BINE AI VENIT PE LUME CEZARA!!!

Dar parca o trimisese acasa dupa ultimul control si episodul cu varsaturile. Cum a nascut: natural sau cezariana si la ce spital?
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
s 40
Poza preferata Clarinda
georgescu oana spune:
fetelor de dimineata am niste dureri de burtica am luat nospa si nu au cedat si acum am niste scrgeri apoase , practic am udat tot chilotelul
Ma indrept spre spital va tin la crent 
si astazi eram programata si la epilat

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 38s +
Martie-Aprilie

maitreyi,eu nu stiu,dar as veni sa miros si eu
Abia astept sa mananc o acritura!
Cel putin pt mine-fu soc!!