SepOct10-Bv chichi,Nerantula,Viovio!Hai Oana (177)
Raspunsuri - Pagina 2
zozela spune:
Felicitari Cristina!!
La multi ani,Toma Andrei!!
Bine ai venit BB-las dragalas!
Recuperare usoara,chichi!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
zozela spune:
Hai Vio!!
Ramo sau eveline,nu mai stiu cine propusese sa facem ceva cu mamicile de Septembrie,
care nu au mai dat niciun semn-ma gandeam sa dau o cautare diseara dupa 4 sa vad cine mai e
activ pe forum,iar celor care-s active pe la alte subiecte,sa le trimitem un PM,iar pe restul
sa le invitam printr-o prop.frumoasa,sa ne dea de veste cand pot/vor..E bine?Voi cum ziceti?

Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
K.A.T. spune:
Olivia, foarte frumoas asi povestea nasterii lui David!
Astept sa citesc si povestea nasterii lui Eric.
La fel ca tine, si eu am impresia ca nu o sa reusesc sa scriu o poveste frumoasa despre sarcina+nastere. Am citit povesti asa frumoase, presimt ca n-o sa imi gasesc cuvintele.![]()
Fetele, ca ma fac eu in alaptare cu mancarea picanta?
De fapt cred ca e o toana de gravida, ca numai in sarcina am poftit pe picant. Poate imi trece dupa ce nasc. Spunea o amica, mama care alapteaza, ca daca bebe e obisnuit din burta cu un anumit gust nu-i va crea probleme nici in laptic. Oare fac laptic picant?![]()
Sau doar altfel aromat.
Kristina
38w4d
Tessa May .
K+A=T
eveline spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui zozela Hai Vio!!![]() Ramo sau eveline,nu mai stiu cine propusese sa facem ceva cu mamicile de Septembrie, care nu au mai dat niciun semn-ma gandeam sa dau o cautare diseara dupa 4 sa vad cine mai e activ pe forum,iar celor care-s active pe la alte subiecte,sa le trimitem un PM,iar pe restul sa le invitam printr-o prop.frumoasa,sa ne dea de veste cand pot/vor..E bine?Voi cum ziceti? ![]() ![]() Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
Eu ziceam... drept urmare sunt de acord
Sa vedem ce mai spun si fetele.
39+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
Klarisse spune:
FELICITARI CHICHI, LA MULTI ANI BEBE TOMA ANDREI, SA AI O VIATA FRUMOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII LA PARINTI!!

HAI VIOVIO!!

Neatza si de la noi, oau ce imi place cand intru si gasesc bebei proaspeti.

Lora Adelina e o scumpa, sa va traiasca!!

Kiti sanatate multa lui Vladut
Merg sa schimb si eu la semnatura AMR 2![]()
Klarisse
graviduta 38+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 3 zile pana la marea intalnire
K.A.T. spune:
Ma duc la. 
Ma simt horror.
Macar sa nu nasc in bucatarie.
Astept vesti de la Viovio.
Kristina
38w4d
Tessa May .
K+A=T
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse FELICITARI CHICHI, LA MULTI ANI BEBE TOMA ANDREI, SA AI O VIATA FRUMOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII LA PARINTI!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAI VIOVIO!! ![]() ![]() ![]() ![]() Neatza si de la noi, oau ce imi place cand intru si gasesc bebei proaspeti. ![]() ![]() Lora Adelina e o scumpa, sa va traiasca!! ![]() ![]() Kiti sanatate multa lui Vladut ![]() Merg sa schimb si eu la semnatura AMR 2 Klarisse graviduta 38+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 3 zile pana la marea intalnire |
Mamaaaa...si tu mai ai doar 2 zile

Ne pregatim si pentru tine si Matei

Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006
maitreyi spune:
bun venit bebe de chichi! sa fii sanatos, sa cresti mare si voios!
zoze si eu zic la fel cu mamicile care nu au mai dat niciun semn. ti ocupezi matali?
eu am imputit casa a otet
stie careva o metoda mai putin barbara de scos calcarul de pe sterilizator?
-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring