SepOct10-Bv chichi,Nerantula,Viovio!Hai Oana (177)
Raspunsuri - Pagina 16
Mari-Mariuk spune:
LA MULTI ANI KLARISE+SOT DE KLARISE!!! Si la 40 de ani de la casatorie sa fiti la fel de frumosi si sa va iubiti la fel, poate chiar si mai mult (de mai aveti loc apoi de copil/-i)

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
donna79 spune:
Fetele, eu ma duc sa trag un pui de somn. Daca e sa apreciez dupa ritmul de azi, ma astept sa gasesc minim un bebe nou peste 2 ore cand ma trezesc!
Ghiocela, nu mai deranja lautarii si motatele cu bagat la culcare, lasa-i la program non-stop!
Paticut
, mi-a placut povestea ta privind relatia cu sotul din capitolul trecut. Cam asa si la noi numai ca nu-mi dadea prin cap sa ilustrez asa nostim. ![]()
Donna
38+ cu
Tudor Gabriel
AMR 9 zile. Doamne ajuta!
ghiocela13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi ghiocela maica da' nici n-ai zice ca n-ai dormit azi-noapte las ca asa poate te obosesti si tu nitel si dormi neintoarsa la noapte ![]() ----- Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Soro, astea-s vremuri de dormit? Abia tin lautarii in lant!!! Lucrurile au scapat de sub control. Indicele maternitatii atinge cote maxime!!!

Ghiocela
38+
cu Irina Maria
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk LA MULTI ANI KLARISE+SOT DE KLARISE!!! Si la 40 de ani de la casatorie sa fiti la fel de frumosi si sa va iubiti la fel, poate chiar si mai mult (de mai aveti loc apoi de copil/-i) ![]() ![]() ![]() Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN http://picasaweb.google.com/102527437167244304186 |
Multumim

Klarisse
graviduta 38+
Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 zile pana la marea intalnire
nadiutapm spune:
| citat din mesajul lui Clabuc M-a apucat harnicia (iar): am dat cu aspiratorul in toata casa, o sa sterg si praful si cred ca o sa dau si cu somoiogul. Poate trag si o repriza de somn. |
clabucasa am facut eu marti toata ziua si noapte s-au rupt membranele, ziceam eu ca se sperie bebelina si poate o ia la vale si asa a fost
K.A.T. spune:
| citat din mesajul lui zozela Ce ziceti de asta??!! Aseara era pe mess cu AMR-ul, iar acum e mamica!! ![]() ![]() Felicitari Nerantula!!![]() La multi ani cu sanatate,Cezara!!![]() Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!***** Siluan trebuie sa traiasca!! |

Felicitari Nerantula!

Bine ai venit pe lume Cezara!

Kristina
38w4d
Tessa May .
K+A=T
K.A.T. spune:
| citat din mesajul lui Clabuc Ati observat semnatura mea? Am terminat ceel 39 de saptamani, de azi am intrat in saptamana 40. Maine dimineata merg la doctor cu bagajul. Sa vad daca ma opreste sau ma trimite acasa. eu cred ca va fi varianta a doua. LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40 Poza preferata Clarinda |
Wow, felicitari!

Kristina
38w4d
Tessa May .
K+A=T
nadiutapm spune:
Fulguta, felicitari pt vestile bune de la dna doftor.
felicitari Chichiutza, Neratula, VioVio, ce de bebei au venit pe lume astazi sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi asa cum vor parintii lor[size=3]

Hai OAna, 

, sa vina repede epi, sa nu mai simti durerea.
Inbox, sa va traiasca Mihnea, bravo voua , recuperare usoara pt mamic.
Klarisse, La Multi Ani fericiti impreuna pana la adanci batraneturi.
Botosel, in caz de rani sper sa te ajute Garmastanul, insa sfatul meu este urmatorul sa fii foarte atenta cand il pui pe bebe la san sa nu morfoleasca decat sfarcul ci sa apuce cu tot cu aoreola, initial bebita nu o sa stie ce trebuie sa faca cu sanul
insa rogi frumos doamnele de acolo sa te ajute fara nici un fel de sfiala, si daca il pui corect la san scapi decat cu un pic de durere de sfarcuri insa fara rani. Eu la prima fetita rau am suferit pe tema asta faceam si febra pt ca bebe nu sugea la san eu mulgeam si normal ca nu desfundasem toate canalele, am facut si furia laptelui, vreo trei saptamani am fost zombi.
am pus si noi cateva poze cu gagalicea dar le-am pus la burticute deh neuronu' dar pun si la bebei cateva.
multi pupici la toata lumea.

roza si fluturas dragalas
La multi ani cu sanatate,Cezara!!
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si