Fluturasi de martie-aprilie 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Buna ziua si de la mine burticile mele dragi!!!
Strumpitz, ma bucur mult ca esti happy! Poate ne arati si noua poza cu printesa ta ...Bagajele nu le-am facut si sincer nici nu imi vine sa le fac...dar, trebuie. Pofta mare!
Simonelu, eu am incredere mare in spusele tale si astept confiermarea de la eco ca avem un baietel. Cum te mai simti?
Lavinia, tu unde esti? Astazi ai sarit peste”buna dimi!”
Roxy, si tu ai absentat in dimineata asta
Andreea, cum a fost filmul?? Bebelinul cum a rezistat?... mare pt tine si pt bebe...apropooo....cum il va chema....ramane Rares?
Madutza_bra, cum a fost shaorma aseara....ai mancat-o toata?
Anaxena, bebelinul tau a inceput sa loveasca?...Maria ce mai face?
Miky, barbatelul(cristi) ce-ti mai face?
Alina.n, tu cum te mai simti?...
Va pe toate direct pe burtic si imi pare rau ca nu sunt si eu astazi alaturi de voi la marea intalneala...eu tot mai sper ca poate ne vedem si cat voi sta in tara...
Deea, spatele te mai doare??

Ally , 13 bebe

ally, ce draguta esti..cred ca te referi la nazdravanul meu, nu ?..il cheama Vlad.. hmm, prima data m-am gandit la sot..Cristi ? hm, ceva nu se leaga..bine ca nu citeste sotul
si aly, pregatestete sufleteste pt orice ar fi..nu conteaza decat sa fie sanatos, in rest o sa-l iubiti la nebunie..

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Andreea ...se vede si la mine acum burtica, depinde cu ce ma imbrac, dar se observa ca eu nu port larg niciodata.

Ally , 14 bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Ce faceti burticilor?

Miki cum te simti astazi? Ati dormit bine tu si Cristi?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

andreea, hai ca ne-ai botezat si tu cu dormitul binisor..dar azi m-a inebunit dimineata in casa, face numai prostioare exact ce n-are voie, se cocoata peste tot..cum imi iau privirea de la el se urca pe birou , pe masa, etc..,ca sa scap l-am dus in parc si ne-a prins ploaia..ma doare burtica f rau, e si f tare..am luat deja Nospa si sper sa fie mai bine

Mergi la inceput

Micki, scuze , de aia am si scris barbatelul si apoi in paranteza numele ca am zis sa nu se interpreteze altceva...Vlad am vrut sa sp si am confundat

Ally , 14 bebe

Mergi la inceput

stefyapost, si eu initial la vlad tot pegperego vroiam, dar modelul Uno..era masiv dar mie imi placea ca avea de toate..
c
roxy - si eu am vrut sa-l culc in pat de la inceput..si in camera lui si multe altele care le stiam eu dinainte exact cum vor fi ca asa trebuie sa fie..si nimic nu mi-a iesit..m-am chinuit primul an incredibil cu el doar pt ca eu vroiam sa doarma in patutul lui..ajunsesem sa nu mai inchid ochii noaptea, sau sa umblu cu el toata noaptea in brate prin camera..off, nu e intotdeauna cum vrem noi..eu m-am convins ca sunt copii si copii, nu sunt standarde batute in cuie..acum m-am consolat, e al meu si il voi creste cum stiu eu mai frumos fara sa mai pun la suflet nimicuri d'astea..
dar la inceput, cand ma pastea si depresia postnatala..imi venea sa plang cand vedeam alti copii dormind..mergeam la prieteni si cand vedeam copii care dorm si nu plang si stau in patut si se joaca cu o jucarie..plangeam efectiv..
sa aveti grija sa n-ajungeti ca mine..fiecare copil e unic si trebuie respectat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac sanii nu mai sunt asa tari ca la inceput, cu timpul se mai inmoaie putin, in schimb sunt mari si sfarcurile sensibile.

fetelor a dat foamea in mine. am mancat 2 felii mari de paine una cu zacusca si una cu branza , sunca si castravete murat si tot mi-e foame. si n-am chef de ciorba si felul doi, vreau tot ceva asa...
ar merge si o prajitura ceva

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki asa este. fiecare copil este altfel. eu sper ca bebelina mea va fi cuminte si ascultatoare si ca o sa vrea sa doarma in camera ei in patut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

alina.n, zi-mi eu ce fac, ca le nimeresti bine...
poate zici baiat...
stai sa mai fac poze roxy, ca pe alea de le-am avut in calc le-a pus husbandul pe un hard extern...
vreau si eu cu voi la suc.........

mami de de 7 ani si ingeras si 14+

bine zic baiat dar cred ca-i fetita
uita-te te rog la semnatura ta acolo unde ai scris sa o ia automat cred ca la final ai apasat de multe ori pe "enter"deaceea iti apare asa mult spatiu la finalul mesajului, poate rteusesti sa stergi finalul

ally uite zic ce vrei tu numai sa nu te superi cand mergi la eco?

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

miki asa este. fiecare copil este altfel. eu sper ca bebelina mea va fi cuminte si ascultatoare si ca o sa vrea sa doarma in camera ei in patut.

roxy, si eu sper macar al doilea sa fie cuminte..nu f cuminte, ca mie imi plac copii nazdravani..dar asa, strictul necesar

Mergi la inceput

Alina, merg peste 2 sapt ca sa ne spuna sigur ce este...voi avea 16 sapt

Ally , 14 bebe

Mergi la inceput