Prietene la bine si la greu - 58

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

neatza,
auzi la ea cus cus in forma de tabule, ce o mai fi si aia?
nah...ultima postare mi-a mai ramas in minte, ce sa fac?
am tot incercat sa completez si eu aseara documentul ala de pa contul comun, da sa mor de mi-a iesit cu print screen, asa ca m-am lasat pagubasa, plus ca mi-a murit laptopul de n=spe mii de ori. Asadar va rog tineti mine ca vreau si eu volan din ala pt masina cum si-a comandat Raluci si cana pt babycook.
Ma bate gandul sa o sterg la strehaia maine- poimaine, da cand sa fac bagaje, cine sa mi le inghesiue in masina??? sau cu cine sa il las pe dominic sa fac si eu bagajele??? plus ca mi-e frica de drumul asta cu el in masina singura, iar de condus noaptea, cand sigur el doarme, nu ma ajuta retina
Cred ca ma razgandesc si ma mut la Bucuresti, ca vad ca au fetele program de gazduit pe timp de iarna. Ui asa stau cate o zi la Monis, dupa aia la Raluci, mai o zi prin mall, mai una pe sub pod si trece iarna.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

neatza,
am tot incercat sa completez si eu aseara documentul ala de pa contul comun, da sa mor de mi-a iesit cu print screen, asa ca m-am lasat pagubasa, plus ca mi-a murit laptopul de n=spe mii de ori. Asadar va rog tineti mine ca vreau si eu volan din ala pt masina cum si-a comandat Raluci si cana pt babycook.
Ma bate gandul sa o sterg la strehaia maine- poimaine, da cand sa fac bagaje, cine sa mi le inghesiue in masina??? sau cu cine sa il las pe dominic sa fac si eu bagajele??? plus ca mi-e frica de drumul asta cu el in masina singura, iar de condus noaptea, cand sigur el doarme, nu ma ajuta retina
Cred ca ma razgandesc si ma mut la Bucuresti, ca vad ca au fetele program de gazduit pe timp de iarna. Ui asa stau cate o zi la Monis, dupa aia la Raluci, mai o zi prin mall, mai una pe sub pod si trece iarna.

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

auzi dar ce ai tu la cana de la bbk ?

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

tu Ramo tabouleh alea suna mai pompos decat este... e salata de rosii taiate f marunt, cu o tona de patrunjel tocat, acrita tare cu lamaie si cu niste cous-cous fiert prin ea .
Nu poti face bagajele cu Domi impreuna? adica si el pe acolo, tu mai impaturesti o haina, te mai joci cu el... De condus in schimb nu stiu ce sa zic... Cati km sunt pana acolo?

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:

neatza,

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

i s-a stricat dracia aia de inchide cutitul sub cana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Ionela, eu chiar cred ca la varsta asta copiii nostri sunt ff speriati la orice disparitie a noastra din campul lor vizual, se tem ca diparem de tot si nu mai revenim. Am citit ca de aceea e tare bine sa mergem noi (unul din parinti, de preferinta mama) la copilut dimineata, ca ii reconforteaza teribil si ii linisteste revederea si, repetata zi de zi, ii ajuta sa inteleaga ca parintii lui dragi revin la el intotdeauna. Am citit ca asa e recomandat si parintilor care incep sa mearga la birou, sa faca programul in asa fel incat sa participe la cat mai multe din activitatile diminetii, inainte sa plece de acasa, de ex: trezirea, cateva minute de joaca in patut sau in camera, schimbatul si toaleta de dimineata etc.

Despre printesa nou-nascuta, sa fie sanatoasa si sa le aduca parintilor numai bucurii. No comment la adresa asistentelor din maternitate.

Angi_san, despre bucatele: poti incerca prunele. Ana le molfaie exemplar, cu numai 2 dinti (dar le molfaie prin toata gura, deci si cu gingii).Despre reprizele de somn, stiu ca spre 1 an multi copii isi fac programul cu 1 singura repriza lunga de somn. Asa scrie in Capraru. La noi sunt 2 reprize, dar scurte, 30-45 min fiecare.

Ce frumos a zis si scris lili despre echilibrul intre multiplele noastre roluri. Abia acum am inteles ca si eu il caut si nu par a avea cine stie ce succes la cautari.

Andre, ce hotarata e Chiara! N-a mai vrut biberon si pace, bravo ei! Ma bucur ca acum accepta laptele.

Monica, la muuuulti aaaani! Sa fii sanatoasa si fericita! Si pupici multi pt ce frumos ne-ai scris si ne-ai laudat. Ce e frumos e ca la fel simt si eu despre fetele dragi de aici.

Cutremur, ziceti? Eu nu am simtit nimic, nimic. Si despre ce bagaj e vorba, dienutze?

Broscutz, despre dovleac. Eu il dau amestecat cu tot restul, ce legume am. Daca tot le fac terci, m-am gandit ca nu conteaza asa mult ce asociez acolo, important e ca gustul difera de la o zi la alta si textura la fel. Daca nu e bine ca fac asa, sper sa sara fetele sa imi zica! De ex, azi am combinat niste dovleac cu dovlecel, putin morcov, niste patrunjel, niste pastai verzi si carnita. I-a placut. Am gustat si chiar si mie mi-a placut.

Monis, pt cous-cous, reteta asta te ajuta?
http://www.alimentatiecopii.ro/bebelusul-0-12-luni_3/retete-sanatoase-6-12-luni_20/cuscus-cu-pui-si-legume-de-la-10-luni_18.html

Cat despre mocheta, bravo! Sunt sigura ca ai pus-o ff frumos, dar cum esti tu perfectionista, mereu ti se pare ca e loc de mai bine. Nici la noi peretii nu sunt paraleli si nu am auzit pana azi de un apartament la bloc in care sa fie. Blocurile sunt stil Hundertwasser, de aceea

Maine se anunta soare cu putini nori si 18-19 grade. Facem plimbare cu mega-intalneala? Eu saptamana viitoare sunt plecata prima jumatate, iar in a doua jumatate fac training intensiv bunicilor ca de sambata Ana ramane pe mana lor. Deci voi lipsi din formatiune pt plimbari/vizite in sufragerii. Si apoi, 2 saptamani, voi lipsi complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
eu ma screm sa fac niste cous-cous sub forma de tabule pt tati si de fiertura pt copil . alte idei?
Mandra nevoie mare ca am facut dimineata sos cu rosii, ceapa si ardei, mi-a iesit mult, am socotit ca fac cous-cous pentru azi si gnocchi pentru maine, ba mai imi ramanea sa pun si in niste papara, am scos acu cous-cous si am gasit punga plina de ceva animale, asa ca ioc cous-cous, ioc idei. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:

neatza,

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

i s-a stricat dracia aia de inchide cutitul sub cana

Da, aia e buba, plus ca acuma de la atata fortat acolo parca se vad firisoare pe cana ca niste crapaturi. tati stefi s-a chinuit si a infiletat-o acolo la loc si am folosit-o asa doar cat sa se abureasca legumele, dar la pasat nu merge. acum le pasez cu blenderul ala de mana.

Pana la strehaia is 275 km pe scurtatura, da e si defileul Jiului de parcurs. Un drum normal dureaza cam 5 ore, dar numa eu cu el, cu pauze de joaca, de papa, de miorlaiala, de drum in reparatii...uhhh, cine stie cat. Iar bagajul sa zicem ca il fac cu el langa mine, da cum il cobor jos la masina? Ca sa mor de nu ieri m-am pus pe plans ca nu mai puteam sa il iau in brate pe scari, pana sus. Cand e slab nu e bine ca e prea slab, cand e greuceanu ma plang ca nu mai pot sa il car. Am incercat sa il mai pun in port bebe-ul ala al meu, dar nu am reusit deloc, plus ca mi-e frica sa nu cedeze la atatea kg.
....mda...si cum ziceam :"nu dispera ia sticla si bea!!!"

Monica, in cinstea ta beau, LA MULTI ANI!

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Monis, deci aia e "tabule"... am gustat si eu la timisoara acum de curnad, salata de aia de patrunjel, da no mi piace, poate pt ca patrunjelul ala tocat acolo nu era numa frunze ci si tulpini.

Exact mocheta din aia am vrut sa ii iau si eu la soricel, era la 21,5 lei mp., dar am zis ca vin sa masor fix cat imi trebuie sa mi-o taie aia acolo, ca eu singura no chance, asa ca . da a ramas pe lista de to do!

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dozz Tu cand incepi munca? M-am gandit la tine de dimineata cat de greu iti va fi in prima perioada sa mergi. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Dozz Tu cand incepi munca? M-am gandit la tine de dimineata cat de greu iti va fi in prima perioada sa mergi.

Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

La 1 noiembrie incep. Multumesc de gand. Si eu ma gandesc in fiecare zi si ma apuca bazdacii, brrr, brrr.
De-aia sunt asa disperata sa ne intalnim cu fetele, ca pt mine e final de vacanta

Mergi la inceput