Prietene la bine si la greu - 58
Raspunsuri - Pagina 18
ralu_seby spune:
Buna seara,
Intreb scurt si la obiect ca parca vad ca iar pica netul: vine cineva maine in Parcul Izvor pt campania pro alaptare?
Noi in aprox 1h vom pleca de la tara si as vrea sa vad raspunsurile voastre cand ajung acasa. Nu am apucat sa citesc din urma sa vad ce si cum.
Mercic!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
monis5 spune:
buna seara
Ralu la Parcul Izvor sigur vine Dozz. Eu incerc dar nu promit ca am niste trebi maine pe cap.
Raluci ca te ocupi de sosetele lui Santiago
Alex noastra speciala, asa ne-au luat si pe noi toate emotiile cand ai nascut tu , e normal, dar tu stai linistita si vezi de burticutza ta draga
Lylyana cum ziceam, te asteptez pe la mine, ca te aduce masina pe aici, si in casa nu ai unde forta piciorusul bolnav. Punem copiii la joaca, apoi la somn, apoi iar la joaca... . Merci inca 1data de icre
Cristina_boc da, am fost la plimbare, poate are timp fotoreporterul nostru special Lylyana sa puna pozele, sa vedeti cam cum am inghetat azi in parc . Dar a fost reconfortant sa le vad pe fete si pe piticutzii cam incotosmanati
Gabitza povestea spune - nu stiu de e adevarat au ba - ca dintii sunt mai rezistenti daca apar mai tarziu . Oricum, control se recomanda abia daca intarzie dupa 1 an jumate. Asa ca mai poate dura la voi. Bafta!
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
monis5 spune:
Andre ce face Chiara cu raceala?
dar Bubu by Raluci?
pe Matei cu Coque l-am vazut azi, nu parea foarte racit
Sanatate tuturor + lui Mateo by Mihamora + Rares de Lavinia
Licurici voi cate zile de febra aveti? A trecut? S-a transformat in altceva?
Parca te simt mai stapana pe situatiune....
Mihamora ti-ai gasit job?
Dankutza f logic ce povestesti tu, numai ca uite, nu mi-ar fi dat prin cap... Am o gramada de incaltari primite...
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
lylyana.ion spune:
monis, bine ca ai aflat motivul agitatiei lui Iulian. dintocul no 7
ralu, eu nu pot ajunge maine la "alaptaniada" si regret tare mult
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
laurairina13 spune:
Monis, iar ti s-a stricat iefcinciu
edit:pana m-am cacait eu sa scriu, a scris vaz Lyly, deci si-a revenit iefcinciu
Noi am scapat de febra, primele doua zile au fost naspa, culminand cu 39.7 a doua seara, dupa un novocalmin supozitor am calmat-o de a ajuns la 36.5 si gata. A treia zi a avut max 37.8 ..si gata viroza sau ce puii mei o fi fost. Dupa 2 zile de la febra a avut niste pete mici mici multe si marunte pe burtica,abdomen si putin pe spate, pete care a doua zi dimineata nu le mai avea..O fi fost vreo roseola??no fi fost..acu suntem ok.
Ba nu suntem ok, ma enervez io ca cu mutarile stam pe loc, din cele doo trebi de rezolvat azi adicalea sa ne traga net si sa ne puna jaluzele nici unii nu au venit..vedeti se furnizori de servicii seriosi avemAsa ca ne tot amanam pan la sfantu asteapta cu mutarile
Alexa, las ca fetita voastra o sa vina la termen, sanatoasa voinicuta, si o sa pleci cu ea acasa de a doua zi. Lasa emotiile, si tine bine picioarele stranse
Simina, poate o fi glumit omu' Acu ma gandesc eu ce e si cu barbatii astia bre, de prea mult bine li se urca la cap. Dupa ce ca toata ziua gospodaresti/gatesti/calci/speli/curatenie+ copil cu tot ce tine de el, si apoi tu faci toate astea cu toata indarjirea nu ca noi iestelalte, si el s-a gasit ca nu ii mai convine. Sper sa lasati orgoliile si sa reusiti sa discutati..stiu ca e dureros, dar trebuie. Hai fruntea sus, eu tot cred ca a glumit.
Monis, zii 'sa traiasca/sa-nfloreasca' lu al tau bre pt mane ca de aia esti matale cu trebi..mi-amintisi io parca ca asa o fi..
Bafta sa va adunati multe la tatzait in parc maine
Io nu stiu cat mai apuc sa scriu zilele astea, si sa va citesc de asemenea caci o sa ducem cred si calculatorul/birou si toate alea dincolo la casuta noastra, acolo nu stiu cand reusim sa ne mutam cu totul, si cand o sa am si net..asa ca am absent motivat, nteles??sa nu ma dati disparuta
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
RamonaCopot spune:
Bai fete, eu stiu ca e vienri seara, da pe mine cine ma entertrenuieste????
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
lylyana.ion spune:
licuriciule, nu pleca fara sa lasi pe bancutz o sticla de ceva aperitiv hai si spor la trebi
poz(n)e
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Bai fete, eu stiu ca e vienri seara, da pe mine cine ma entertrenuieste???? Ramona , dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi |
parca asta era jobu tau
poz(n)e
dana n. spune:
Buna seara!
Astazi am mesterit de zor ...ca urmare: tarcul transformat in separator de camera. Este super asa. Am ramas uimita cum David a prins iar drag de jucariile lui. A stat linistit pe paturica lui si le-a bagat pe toate in seama. Dragul de el cred ca facuse "alergie" la tarc. Nu mai vroia deloc in el.
Lylyana, frumoase pozele. Vad ca s-a lasat frigul si in Romania. Noi de doua zile am dat drumul la caldura.
Simina, imi pare rau ca aveti probleme. Cred ca cel mai bine este sa dicutati cand sunteti calmi...veti vedea altfel lucrurile.
Ma duc sa fac o baie fierbinte...va pup si noapte buna.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)