Prietene la bine si la greu - 58
Raspunsuri - Pagina 11
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5Andre ce ai gatit pana la urma? |
grigore_tina spune:
Angi_san de o saptamana Geo are 3 reprize de somn pe zi.Una la 10.00 dupa micul dejun de 30 min,una de vreo ora la 12-13.00 si una de la 16.00-17.00 la 18.00-19.00.Somnul de noapte de la 21.30-22.00 la 08.40.
Lumi_R ma bucur ca sunteti iar toti trei.
Raluci sunteti superbi.Bubu e divin in poze,iar voi sunteti niste scumpi.
Dozz imi pare rau ca incepi munca dar sigur te vei descurca.
Eu stau la laptop si Dan se uita la meci.Piciul a picat frant dupa o repriza de joaca cu mami si un somn nefacut la pranz.
de George-Stefan (15.11.09)
raluci_b spune:
va multumesc pt comentarii, ma bucur ca v-a placut bubu si mama lui mai slaba cu cu cu 12 kg pan la bb 2 revin la ce am fost odata
noapte buna
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
grigore_tina spune:
Raluci felicitari pentru kg in minus.Tine-o tot asa.
de George-Stefan (15.11.09)
cristina_boc spune:
Spalat, culcat copil.
Ma enerveaza astia cu meciul lor.
Angi, Andrei are un singur somn peste zi, de 1-1,1/2 ore. Pana acum dormea si 3 ore, dar vad ca le-a scurtat. Azi de ex am incercat sa-i mai fac un somn, dar n-a vrut, dupa jumate de ora de leganat am renuntat.
Lyly, cum pui pe Picassa filmuletele?
Noapte buna! Somn usor! (vreti si continuarea?) "7 purici pe-un picior, si 7 pe celalalt sa te traga jos din pat"
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
Dozz spune:
citat din mesajul lui raluci_b pregatesc sa dau comanda la 13 cine mai doreste, astept pana maine FORTZA STEAUAAAAA by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2 |
Multumim, Raluci!
Stiu ca mai vroia Ava o cana de-aia Beaba parca, de altfel ea a scris prima de comanda. Nu prea a mai aparut de ieri pe aici, o fi tot in petrecere de ziua ei?
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui cristina_boc Spalat, culcat copil. Ma enerveaza astia cu meciul lor. Angi, Andrei are un singur somn peste zi, de 1-1,1/2 ore. Pana acum dormea si 3 ore, dar vad ca le-a scurtat. Azi de ex am incercat sa-i mai fac un somn, dar n-a vrut, dupa jumate de ora de leganat am renuntat. Lyly, cum pui pe Picassa filmuletele? Noapte buna! Somn usor! (vreti si continuarea?) "7 purici pe-un picior, si 7 pe celalalt sa te traga jos din pat" CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009 POZE |
am instalat programul picasa, cu el aleg fisierele pe care vreau sa le incarc din calculator
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
lylyana.ion spune:
raluci, felicitari pt ----kg
de meci...nu mai zic nimic
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
Dozz spune:
Si eu mai doresc bancute ca asta vara, voi sa beti si sa va veseliti si eu sa sforai pe jos, dedesubt . Iaca, de sforait ma pregatesc si acum, inca 10 minute si sar in pat.
Vestile sunt bune, am fost la neurolog si e ok copiluta, usor intarziata motor, adica 1-1.5 luni, dar neingrijorator si explicabil.
Tot azi am trecut de pragul psihologic al lui 6, am 6 litri de lm in congelator, iuhuhu! And still counting...
Dana, eu zic ca lintea a trecut cu bine testul, nu am observat efecte neplacute la fetita. La tine cum a mers cu fasolea boabe?
Raluci, vazut poze si citit comentariile haioase ale fetelor, eu nu am comentat, dar zic aici ca sunteti faini toti 3 si titlurile pozelor, ca intotdeauna, foarte inspirate.
Ciao! Pe maine, in parc.
Dozz spune:
Monis, ai facut reteta de cous-cous? cum a iesit? Sunt curioasa daca ai pus si cascaval, cum ziceau ei acolo?