Prietene la bine si la greu - 58

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5Andre ce ai gatit pana la urma?
Omleta cu rosii si ardei. N-a avut tati paste azi, iese cu toane proaste. Asta e. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Angi_san de o saptamana Geo are 3 reprize de somn pe zi.Una la 10.00 dupa micul dejun de 30 min,una de vreo ora la 12-13.00 si una de la 16.00-17.00 la 18.00-19.00.Somnul de noapte de la 21.30-22.00 la 08.40.
Lumi_R ma bucur ca sunteti iar toti trei.
Raluci sunteti superbi.Bubu e divin in poze,iar voi sunteti niste scumpi.
Dozz imi pare rau ca incepi munca dar sigur te vei descurca.
Eu stau la laptop si Dan se uita la meci.Piciul a picat frant dupa o repriza de joaca cu mami si un somn nefacut la pranz.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

va multumesc pt comentarii, ma bucur ca v-a placut bubu si mama lui mai slaba cu cu cu 12 kg pan la bb 2 revin la ce am fost odata

noapte buna

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Raluci felicitari pentru kg in minus.Tine-o tot asa.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Spalat, culcat copil.
Ma enerveaza astia cu meciul lor.

Angi, Andrei are un singur somn peste zi, de 1-1,1/2 ore. Pana acum dormea si 3 ore, dar vad ca le-a scurtat. Azi de ex am incercat sa-i mai fac un somn, dar n-a vrut, dupa jumate de ora de leganat am renuntat.

Lyly, cum pui pe Picassa filmuletele?

Noapte buna! Somn usor! (vreti si continuarea?) "7 purici pe-un picior, si 7 pe celalalt sa te traga jos din pat"

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

pregatesc sa dau comanda la 13 cine mai doreste, astept pana maine

FORTZA STEAUAAAAA

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Multumim, Raluci!
Stiu ca mai vroia Ava o cana de-aia Beaba parca, de altfel ea a scris prima de comanda. Nu prea a mai aparut de ieri pe aici, o fi tot in petrecere de ziua ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

Spalat, culcat copil.
Ma enerveaza astia cu meciul lor.

Angi, Andrei are un singur somn peste zi, de 1-1,1/2 ore. Pana acum dormea si 3 ore, dar vad ca le-a scurtat. Azi de ex am incercat sa-i mai fac un somn, dar n-a vrut, dupa jumate de ora de leganat am renuntat.

Lyly, cum pui pe Picassa filmuletele?

Noapte buna! Somn usor! (vreti si continuarea?) "7 purici pe-un picior, si 7 pe celalalt sa te traga jos din pat"

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

am instalat programul picasa, cu el aleg fisierele pe care vreau sa le incarc din calculator

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

raluci, felicitari pt ----kg

de meci...nu mai zic nimic

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Si eu mai doresc bancute ca asta vara, voi sa beti si sa va veseliti si eu sa sforai pe jos, dedesubt . Iaca, de sforait ma pregatesc si acum, inca 10 minute si sar in pat.

Vestile sunt bune, am fost la neurolog si e ok copiluta, usor intarziata motor, adica 1-1.5 luni, dar neingrijorator si explicabil.

Tot azi am trecut de pragul psihologic al lui 6, am 6 litri de lm in congelator, iuhuhu! And still counting...

Dana, eu zic ca lintea a trecut cu bine testul, nu am observat efecte neplacute la fetita. La tine cum a mers cu fasolea boabe?

Raluci, vazut poze si citit comentariile haioase ale fetelor, eu nu am comentat, dar zic aici ca sunteti faini toti 3 si titlurile pozelor, ca intotdeauna, foarte inspirate.

Ciao! Pe maine, in parc.

Mergi la inceput

Monis, ai facut reteta de cous-cous? cum a iesit? Sunt curioasa daca ai pus si cascaval, cum ziceau ei acolo?

Mergi la inceput