Albinutze de Mai-Iunie[90]Alic, te vrem soferita!
Raspunsuri - Pagina 20
mihaelutza_c spune:
salutare tuturor...
am intrat sa facem prezenta,sa nu ne uitati.
la noi e vreme faina,soare,astept sa se trezeasca printesuca sa iesim la plimbare ca azi nu am de mers la curs.
va
pe toate si intru mai spre seara,SPER,ca am ceva de citit...sunteti harnicute .. se vede ca sunteti mamici de albinute.
O ZI FAINA TUTUROR!!
otiliap spune:
sori, ce a spus doctorul?? 
si la noi a fost zi de spalat. am facut si o ciorba de pui, iar acum am pe foc cartofii pt un piure cu pipote si inimi de pui. si macaroane cu branza.
clody, nici noi nu avem vecini cu copii. de fapt e doar un baietel de vreo 4 ani, dar pe care nu l-am vazut toata vara afara. si stam la curte, si noi, si ei. 
ana micu, condoleante prietenilor.
esti o draguta, ca de obicei. pt mine e o relaxare sa intru pe forum, sa citesc si sa raspund. imi sunteti tare dragi si am avut fff multe de invatat de la voi toate. de obicei intru atunci cand piticutul meu doarme.
beca, ce culoare te-ai vopsit?? ce face burtica?? 
otiliap spune:
ana micu, eu am o masina de paine vortex, cu care ma impac fff bine. eu fac zilnic cate o paine, rar la 2 zile. si aluatul de pizza tot cu masina asta il fac. nu am incercat niciodata cozonac pt ca nu ne dam in vant dupa el. ca pret, ma uit prin hartii si-ti spun, ca nu-mi aduc aminte. 
meniul zilei
- la 7 - 150 ml formula
- la 11 piure de cartofi cu dovlecel si mozarella (am sarit peste fructe)
- la 13,30 - ciorba de pui cu multe legume si bors de casa (eu ciorbele le acresc numai cu bors de casa)
- la 14 (la somn) - 250 ml lapte (a baut cam 150, dar i-am lasat sticla in patut
)
- la trezire - tocanita de legume cu carne de pui si spanac
- seara - cred ca va manca cu noi - piure de cartofi cu pipote si inimi de pui si un iaurt natural de la tnuva
- la culcare - 250 ml lapte
cosminica spune:
ana micu felicitari pt blog! si eu sunt in cautare de masinarie pt paine, cozonac... cumnata mea are una moulinex si e fff multumita, cred c-o sa-mi iau la fel. cand gasesti ceva ok, please da de stire.
otiliap felicitari pt maselute si dintisori. noi suntem codase, avem doar 7.
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
cosminica spune:
philip m-am tot gandit la voi. ce mai faceti??
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
cris_82 spune:
am aterizat si noi acasa,asa ca acum recuperez ca sa nu raman iar in urma![]()
sorilea daaaaa,talentul lui peste prajit,pictam si facem diferite desene si asa invatam una-alta
numai ca am pus la bataie peretii din casa in scopuri educative
ana arata-ne si noua,pls
sigur e frumos dar nu vrei sa recunosti tu![]()
ioana vrem si noi sa vedem noul look![]()
ana mare nazdravan e razvan al tau 
si te asteptam la bazar
otilia felicitari pentru maseluta
cu cacinii e belea mare..sper ca sa nu va chinuie prea mult
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
strunfita spune:
Intru scurt c-astept sa se trezeasca pisoiu' meu.
Otilia, te admir pentru felurile de mancare pe care le faci, io nu stiu cand ai timp sa gatesti atata 
Andreea e bine, un pic mucoasa acum, nu pare sa aiba nimic de la lovitura, va multumesc pentru gandurile bune si va pup pe toate 

Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
clodyac spune:
fetele cum fac sa pun un link ca sa participam la un concurs?

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
Bebe Beca spune:
pup fetele, nu am poze inca, nici un look nou, este o tunsoare bob, iar culoarea este cea de pana acum, nu fac schimbari.
tati s-a plimbat azi cu fetele pe la mall, prin parc, au avut de lucru, au petrecut frumos.
Ana, si Sara arunca la gunoi diverse lucruri
. Noi avem un moulinex, foarte bun!
Otilia, felicitari pentru masleute si dinti! Ce bine o fi sa ai cu ce sa mananci... Sara inca viseaza, traiasca gingiile la ea![]()
Cris, foarte faine picturile, spor la treaba mai departe!
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
19+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
alynta27 spune:
Salutare! Citii si eu, dar mai rapid!
Noi cu pregatiri! Nu stiu de ce va "plangeti" caci copii va incurca la treaba, dar pe mine tare m-au "ajutat" sambata: am dezghetat congelatorul si amandoi baietii erau cu limbile lipite de gheata(va dati seama ca m-a pufnit rasul!), Matei mi-a ros vreo 2 cutii de ceai si am ramas cu pliculetele si altele!![]()
Ana pe langa 2 poznasi mai incape si al-3-a ca ajutor!![]()
Noi cu listele cu invitati, telefoane, m-am gandit la meniu! Duminica am stat mai mult in pat! Nu ne-am simtit grozav, oboseala si-a spus cuvantul! Sambata m-a cuprins harnicia si da-i treaba pana noaptea: gogosari si ciuperci la otet, ciuperci la congelator, ciorba, placinte si curat dupa toate astea! Cu "ajutoarele
pe cap juma' de zi, asa ca noaptea mi-a fost rau!
LauraO oricum va iesi testul va fi bine!
Beca felicitari pentru tunsoare! Si eu trebuie sa fac o vizita la coafor, sper zilele astea sa ma fac frumoasa pt botezul Mariei!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra