Albinutze de Mai-Iunie[90]Alic, te vrem soferita!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Tot eu

Cris Sa-l vezi pe Razvanu meu cand se trezeste inaintea mea (mai sunt zile cand nu m-as ridica din pat, chiar si la 9) se ridica in picioare si incepe sa strige (la inceput mai incet mama-tata, mama-tata, apoi daca vede ca nu-i raspund striga mai tare mamaaa. Ma uit spre el si intinde mainile sa-l iau la mn in pat sa ne dragalim. E un dulce manca-l-ar mama de pui.
Spui ca sarbatorim in 2? Ha, ce bn era, dar acasa sunt doar eu si tero, ca al meu e plecat cu treburi si cand o veni il asteapta si pe el o parte de smotru. Ce numai eu sa sarbatoresc asa
Asteptam poze cu operele tale. sa inteleg ca esti talentata la desen? Miruna ce mai face? Am vazut pisoiul, tare frumos asa alb...

Alynta sanatate multa puiutilor tai. Tu ai terminat treaba? Cum te descurci si cu copii si cu treaba, ca eu abia fac fata si ma simt tare obosita. Abia fac cate o camera pe zi. Sper ca weekend-ul viitor sa pot spune ca sunt libera si nu mai am nimic de facut.

OanaMTV L-am vazut pe Eduard. E un dulce. Sa

Andata condoleante. Sa stii ca si al meu e la fel de urlator. Oare dc, ac sunt mai incapatanati sau s-o pun si pe seama dintilor? (saracii dinti, tot ce fac nazdravanii nostrii, aruncam ca e de la ei )Imi pare rau ca sotul inca nu a gasit ceva bun. Sper sa gaseasca afara si sa va fie mai bn

BebeBeca cred ca sunteti cu cei mai putini dintisori. dar lasa ca ies ei

Strumfita nu-ti fa probl cu vb. Viecare copil are ritmul lui. Sora mea are 2 fetite. Cea mare la 1 an jum vb f bn, facea si fraze, iar cea mica nici la 2 ani nu spunea mai mult de 5-6 cuvinte. Acum are 2 ani si 7 luni si nu-i mai tace gurita. Si-a dar drumul f bn, vb direct in fraze si vb si 2 limbi (romana-germana),e asa dulce... Asa ca stai linistita ca v-a vorbi cand se v-a simti ea sigura pe ea.

Clodyac am admirat tizul. E un dulce

Anaela sarcina usoara. Ce intamplare la voi sa fiti insarcinate in acelasi timp e tare frumos. Si verisorii sunt de aceeasi varsta. Ma bucur tare mult pt voi. Sa duceti cu bn pana la termen sarcinile si sa aveti copilasi sanatosi, mancaciosi si cuminti (e valabil si pt Dana)

Cred ca am ajuns la zi. Acum merg sa-mi continui treaba pana nu se trezeste strengaru. Macar sa mai apuc sa fac ceva linistita.
Va pup si va doresc un weekend placut, chiar daca vremea e mai putin placuta.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Sori, multumesc pt intelegere.
Si LA MULTI ANI fericiti, plini de bucurii si impliniri. Sa va iubiti si peste 50 de ani la fel de mult ca acum! Si sa va aveti parte de o viata plina, lina, senina alaturi de puiutul vostru

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Strunfita, Cezara nu zice decat mama si foarte rar tata. Mai zice cateodata da si uite, dar rar. Nu-mi fac griji, ma inteleg cu ea, si ea cu mine, numai ca deocamdata nonverbal.

Ana, felicitari si sarcina usoara!

Otilia, da e blogul meu. Si eu tot paste fainoase am pus in tocanita, stiu ca sunt si niste boabe cu numele asta.

Clody, foarte frumoasele pozele, e un smecheras Razvan.

SoriLea, multi ani de casnicie impreuna!

Andata, !

Noi azi la pranz am mancat peste prajit cu mamaliga. Am stat toti trei la masa, a fost un haz si o distractie. La noi nu se prea intampla ca scaunul fetei nu prea incape in bucatarie, asa ca ea mananca in camera.

O zi senina!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Mergi la inceput

Andata si Serialbastre va multumesc din suflet

Pana la urma am avut o seara minunata, dar nu in 2 ci in 3 . Nu ne vine sa credem ce-a mai trecut timpul si ce baiat mare avem. Ne-am jucat, ne-am zbenguit si-am ras pana la lacrimi. Dar de bucurie. Sii multumim Bunului Dumnezeu pt minunea ce ne-a adus-o in viata noastra. El e implinirea noastra si suntem mandri ca suntem parintii lui. Mami si tati te iubesc din tot sufletul, puiul nostru drag

intregului stup

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Seara buna dragele mele,

Sunt in fata calculiciului, Razvan doarme, casa este curata, papa este facuta, masina spala , odihnita sunt (am dormit azi ca o balena) si mi-am luat inima in dinti sa trimit un mesaj luuung si sa zic tot ce am vrut sa zic pana azi si n-am avut vreme.

Recitesc capitolul si scriu!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Aniversare de vis Sorina!

Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!!!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Multumim Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata fetele!!

clody, multa sanatate!! sa iasa caninii fara durere, febra si plansete!!!

oana mvt, inca o data felicitari pt eduard. e un copil deosebit. si sotul meu il trateaza la fel pe matei. ei stau de vorba fff serios, repara diverse chestii impreuna, comenteaza meciurile de fotbal, sotul meu ii cere parerea cand fac ceva amandoi doar ca matei vorbeste mult pe limba lui, dar are intonatie diferita in functie de ce vrea sa spuna.

sori, LA MULTI ANI fericiti si impliniti!! sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lumea asta, sa va bucurati alaturi de piticutul vostru fumos!!!
cum ati petrecut??

Mergi la inceput

cris, am inteles. dar o poza ceva, nu ne arati?? sa vedem cum a iesit crenguta ?? ce bine ca stii sa desenezi. eu daca asa desena ceva...ar iesi cu totul altceva.

sori, eu in lunile cu R ii dau vitamina c de la fiterman pharma, cate 10 pic pe zi. in plus, azi i-am spus sotului sa ia si un sirop propolis c plus echinaceea kids, tot de la fiterman, sa fie in casa, in caz de nevoie. si septilin la fel. doar arinei ii dau de la 1 septembrie tinctura de echinaceea de 2 ori pe zi cate 10 pic, pt ca ea e cu scoala si are multi colegi raciti mai tot timpul. in plus, la amandoi le dau oscillo, de 2 ori pe saptamana, cate 2 capacele. si fructe la greu.
saracutul razvanel...prin ce a trecut...pe mine ma inspaimanta cand auz de perfuzii la bebei. frumusetea mica.

Mergi la inceput

sori, si la mine e tare greu cu curatenia. cat doarme matei la amiaza mai pot face curat la parter in voie. la etaj e mai greu, ca trebuie sa-l las pe matei ori cu arina, ori cu sotul. la etaj matei are si mai multe atractii , adica sunt cablurile de la televizoare, de la calculator, antena satelit, dvd, multe prize, etc. in plus, marea atractie e camera arinei, cu carti, caiete, cosmetice... asa ca prefer sa nu fac cu el curatenie, sau mai bine zis mizerie.

serialbastre, astept cat mai multe retete pe blog. si lui matei ii place pestele prajit, mai putin mamamliguta. el nu sta in scaunel, ci pe masa. , asa ca se serveste si din farfuriile noastre.

ana micu, te asteptam cu mesajul lung.

Mergi la inceput