Albinutze de Mai-Iunie[90]Alic, te vrem soferita!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Oana dar ce bine doarme Eduard! Bravo!
Beca seara e un zumzet general! Ca sa evit agitatia mai preiau din sarcinile "de seara" peste zi! Adica le fac eu ziua baita uneori, cel putin Maria face baie dimineata- dar nu zilnic general! Cel mai des o spal de la jumatate in jos! Cam la 2 zile face baita! Aerosolii de seara i-am mutat la amiaza! Baietii sunt tare nazbatiosi si Bogdan se supara pe ei, cel mai des isi face nervi cu David ca nu vrea sa manance mai nimic si mereu se imbolnaveste, este si indaratnic la orice! Eu parca ma organizez mai bine singura decat cand suntem impreuna! E adevarat ca atunci cand apare are "pregatite" cateva de facut pe care eu nu pot sa le indeplinesc, de ex intinsul rufelor ca daca ma duc eu vor si baietii in balcon, el e cu aspiratul casei etc
Hai ca m-am lungit! Ideia e ca mai cu nervi, mai cu calm ne descutcam!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Neatza!

Imi revin si eu incet, incet ... am avut o peripetie cu Andreea saptamana trecuta vineri ... a cazut din pat
Ea de obicei dimineata merge si il trezeste pe Bogdan, se urca la el in pat si se zbenguie pe-acolo. Greseala mea a fost ca i-am lasat singuri, am coborat sa-i incalzesc lui Bogdan laptele, nu mi-am imaginat ca se poate intampla ceva nasol
Ea era in picioare in pat, Bogdan s-a miscat un pic, ea s-a dezechilibrat si a cazut pe spate, dand cu capul de parchet. Cand am ajuns s-o iau in brate, a vomitat o data, apoi i se inchideau ochii, semne clare de lovitura la cap. Am ajuns in urgente, deja era mult mai ok, starea de somnolenta disparuse, radiografia ok, nici un semn de fisura/fractura, dar la NPI ne-au recomandat internarea. Spital, perfuzii, injectii antihemoragice, noroc ca ne-au lasat sa venim doar la tratament, n-a fost nevoie sa stam efectiv in spital. Luni am reusit sa facem EEG, se vede ca a cazut, se vad niste iritatii, care sunt normale avand in vedere ca s-a lovit. Mai luam vitamine B complex si magneziu pentru o luna apoi repetam eeg-ul.
Ea e absolut ok acum, starea nasoala a tinut o ora, sper sa fie totul in regula.

Ioana, , sper sa-si revina Sara cu mancarica, nici Andreea nu prea mananca de-o vreme, ii ies si 2 masele, aseara n-a mancat mai nimic, prin urmare azi s-a trezit la 6 fara un sfert.

Otilia, eu nu i-as da nimic imunostimulator daca ti-a mucit doar de 2 ori pana acum.
Andreea mea a tusit cam 6 luni, nu tare, dar de cateva ori pe zi, plus nenumarate ture de muci. Eu acum am schimbat medicul homeopat, a scapat de tuse, a avut o tura de Arsenicum Album 30 CH 5 zile de 3 ori pe zi, acum face o schema cu Veratrum Album un flacon 9 CH de 3 ori pe zi pana se termina flaconul, apoi 5 zile Veratrum Album 15 CH de 2 ori pe zi, apoi 2 saptamani pauza si din nou Veratrum Album 30 CH 2 zile doar dimineata. Sa nu luati schema de buna, e personalizata pentru Andreea si tipurile ei de raceli.
Noi dam cate 2 granule o data, Carla, tu ziceai de 5, mie nici unul din homeopatii la care am fost ne-au dat cate 2 granule.

Carla, concediu fain la Paris/DisneyLand!

Incerc sa mai revin cand mai prind un moment liber.
toata lumea!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Buna ziua, stupul meu scump.
Doar ce intrasem sa va salut ultima data si m-a sunat mama sa imi spuna ca o matusa draga mie a murit. Ne asteptam, a avut leucemie, dar tot m-a intors pe dos. La priveghi nu am reusit sa ajung, dar am foat la inmormantare si am venit franta de abia azi am reusit sa ma adun un pic.
Noi suntem relativ bine. Copiii mai mari sunt cu scoala, iar asta mica e tot mai terorista. A ajuns cam la 5-6 treziri pe noapte, ziua sunt zombi iar ea e fresh ca o floare de primavara. Urla daca nu ii convine ceva, cand vrea sa intre undeva nu bate cu mana ci direct cu capul. Face asta pana o iau de acolo. Am incercat sa o ignor la un moment dat in speranta ca daca vede ca nu e bagata in seama nu mai face, dar ti-ai gasit capoasa sa ma inteleg cu ea.
De papat papa bine
Meniul de ieri:
la 7 - un biberon de 220 ml lapte cu cereale
la 10 - fructe cu biscuiti
la 13.30 - ciorbita cu carne
la 17-17.30 - iaurt cu cereale
seara - lapte cu cereale
In timpul zilei, pe la 11, pe la 4 si pe la 7 seara cere la san dar nu stiu efectiv cat si ce papa
In rest ma tin doar dupa fundul ei, printre picaturi incerc sa mai fac cate ceva pt sufletul meu (a se citi biju-uri). Ma chinui sa imi fac alt blog in care sa "indes" creatii mai vechi si mai noi. Inca imi storc creierii pt un nume inspirat, dar... nimic...
Nu stiu cum reusiti voi sa va ocupati si de casa si de bebe si de scris, ca mie nu prea imi iese.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Andata draga, imi pare rau pentru evenimentul trist din viata voastra. Si pentru lipsa de somn. Sotul cum este? Gasise ceva de lucru, este in ordine tot? Pupam mica terorista.

Alynta, spune-mi te rog, te-ai interesat cum se procedeaza cu indemnizatia acum ca s-a nascut un alt copil in timp ce nu expirase concediul cu al doilea bebe?

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 19+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

CARMINA, ati avut ceva peripetii... Doamne, periculoase mai sunt cazaturile astea!!!
Cum este la munca?

DEEA, voi? nu mai dati un semn mic, ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!!

cris, . despre ce desen e vorba??

alynta, multumesc mult pt informatii. am notat, mai ales ca am vazut ca e si alergolog.
sa stii ca si arina mi-a racit intr-o perioada fff des, asa ca te inteleg. multa sanatate copiilor!! mariuca ce face?? tu ai terminat treaba??

oana mvt, 20 de dinti sunt in dentitia de lapte. felicitari pt cei 12! noi suntem cu 11.
la cat mai multe nopti dormite bine. al meu asta noapte la 2,30 - iar canta, in picioare in patut. dar nici ca am putut sa ma ridic , asa ca a adormit singurel.

beca, felicitari pt noapte buna a sarei!! la cat mai multe!! de ce oare nu vrea sa manance?? ii mai ies dintisori, maselute??

Mergi la inceput

Otilia, sper sa ii iasa, ca are numai patru, ar fi cazul sa poata manca si ea cum trebuie...

Mergi la inceput

alynta, e ff greu pt voi acum, dar peste ani, va veti aminti de aceste clipe frumosase. sanatosi sa fiti, ca le veti face pe toate!!!

strunfita, ati trecut prin clipe grele, dar important e ca e bine.
sa stii ca m-am hotarat, nu-i voi da nimic imunostimulator, dar le voi cumpara, sa fie in casa. arinei in schimb, ii dau, caci mi-a racit deja de vreo 2 - 3 ori. de altfel, intreaga clasa e la fel de racita, asa ca... asta e.

andata, condoleante.
te asteptam cat mai des pe la noi. micutei teroriste.

beca, eu una cred ca asta e motivul pt care sara nu mananca. cred ca o dor gingiile. saracuta...albinuta noastra sefa are cei mai putini dintisori... ...dar si cand vor iesi toti...

Mergi la inceput

meniul zilei
- ora 7 - 200ml formula lapte
- ora 11 - piure de cartofi cu dovlecel si galbenus (am sarit peste fructe, ca s-a trezit tarziu)
- ora 13,30 - ciorba de vitel cu smantana
- la somn - 150 ml lapte vaca
- la trezire - pilaf de orez cu carne de vitel
- seara - iaurt danonino (100 g) cu cereale
- la somn - 250 ml lapte

fetele, voi ati dat ciuperci, bureti, piticilor?? ca eu am facut azi pt noi pilaf cu ghebe si carne de pui, dar pt matei am pregatit separat pilaful, fara ghebe. nu i-am dat niciodata si nu stiu daca e bine sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Andreea, si Ioana refuza laptele daca nu are in el cereale. Ii pun vreo 4 masuri (de la lapte) la vreo 210 ml. Le prefera pe cele de la Nestle, dar ii plac si cele de la Bebelac, desi nu prea gasesc din astea pt categoria ei de varsta. O peroada i-am dat lapte de la Bebelac sau Nestle, si nici ea nu bea atunci decat vreo 100, maxim 120 ml. Acum ii dau de la Milupa si termina imediat biberonul. Oricum, daca papa iaurt, eu zic ca e ok, chiar inclin sa cred ca iaurtul e mai sanatos decat laptele praf.
Alynta, eu te admir din toata inima ca rezisti cu 3 copilasi mici. Eu abia ma descurc cu terorista si cu noptile nedormite, nu stiu daca as face fata in situatia ta. Am vazut pozele grasunei frumoase, ma topesc cand o vad. Si baietii au crescut, cavalerii dragalasi.
Otilia, felicitari pentru maseluta
Andreea p, ce e cu tine de nu te simti bine? Si voi sunteti niste frumosi
Alice, fruntea sus ca a doua oara iei sigur. Poate pici si cu alt examinator, ca se pare ca ala cu care ai fost a avut o zi mai proasta. Eu la examen am reusit sa opresc motorul in intersectie si totusi examinatorul si-a facut mila de mine, ca a vazut ca la restul nu am avut probleme
Oana, foarte tari episoadele nocturne cu Eduard. Eu nu am curaj sa vb cu ea noaptea, ca se trezeste de-a binelea si tot eu am de tras dupa aia.
Carla, si eu era sa uit odata fata la gradinita. Uitasem ca imi zisese soata ca nu poate sa ajunga dupa ea si stateam calma . Pup fata mica sa revina la sentimente mai bune
Raluca, si eu sunt cu pauzele... Spor la renovat si alor tai si tie. Condoleante familiei indoliate
Adriana, snatate puiutilor, cred ca deja sunt mai bine acum. Mie de la zinnat pitica mi-a facut alergie, si cand i-am zis doctoritei de familie de el mi-a spus ca aia de la urgente care mi l-a dat e nebuna, ca si ea chiar a vomat de la el, asa e de tare. Deci, chiar si de rezerva... eu zic sa nu il tii
mihaelutza, bv, felicitari pt curs. Si pe mine ma bate gandul sa mai fac ceva cursuri
Ioana, a revenit fatuca la sentimente mai bune? Cum merge renovarea mansardei?
cris, ai fost tare cu banii! Bine insa ca le-ai gasit o intrebuintare. Parca ziceai mai demult ca ii cheltui pana cand iti aduci aminte pt ce erau, nu?
Sori, smecher Razvanelul. Copiii astia incearca pana gasesc coarda aia sensibila care ii face sa ne cam invarta... Cat le merge..

Trimit acum, mai recuperez maine, ca nu ma lasa terorista.

Totusi, de pe ultima pagina
Alynta, felicitari pt organizare. Si felicitari si sotului pt ajutor.
Carmina, prin ce cosmar ai trecut. Pup Andreea mica sa fie bine, sa fi fost doar sperietura si nimic grav.
Ioana, multumesc... pup si eu scumpetele tale. Cu sotul... nu e bine. Are de munca, dar se gandeste serios sa plece. Dupa ce ca avea un salariu oricum mic, de 1000 de lei, luna asta nu a luat decat 650 . Ii promisese si ca ii suporta transportul, dar s-a razgandit. Pe el il costa lunar cam 200-250 de lei doar ca sa ajunga la munca, plus ca lucreaza si sambata, asa ca daca e sa socotesc practic a muncit o luna pt vreo 400 de lei. Bataie de joc... Isi cauta sa plece in afara, sa vedem daca reuseste, ca aici nu e de trait
Otilia, multumesc. Eu i-am dat ciuperci mandrei, dar din alea la conserva. Ii plac de numa. Azi a mancat orez cu ciuperci la pranz si a fost foarte incantata.

Pupici stupului

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput