placenta anterioara inserata

placenta anterioara inserata | Autor: kmy_black

Link direct la acest mesaj

la 10 sapt si 6 zile knd am ajuns de urgenta la maternitate in urma unor scurgeri , la eco, medicul d egarda mi-a spus k am placenta anterioara inserata in col!( pe col)mi-a zis k se poate ridica pe timpul sarcinii sau nu si k scurgerile se datoreaza acestui fapt
ideea este ca nu reusesc sa aflu pt cateva zile parca a disparut scurgerea , aseara am intrat din nou in panica, scurgerea nu e un maro inchis, are culoarea coajei de ou, azi am mers dinnou la control iar medicul spune k e bine!merg in continuare cu acelasi tratament de 5 utrogestan pe zi, 3 vaginale 2 orale+3 no-spa pe zi, plus repaos cat mai mult, nu mai ridic nici o sticla de suc de 2,5 l!!
intrebarea mea ets daca aceste scurgeri inceteaza sau o tin asa pana se ridica placenta?

kmy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

inclin sa cred ca scurgerea de care spui are respectiva culoare de la utrogestanul pus vaginal.

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

dar in prima sapt knd l-am luat vaginal nu am avut asemenea scurgeri, singura usurare a fost ca au disparut zonele de decolare pe kre le aveam , eu is ingrijorata dar medicul ginecolog spune ca este ok, si sper din tot sufletul k asa sa fie!

kmy

Mergi la inceput