Mui.eţi-s posmagii? - varianta internationala

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crislex spune:

Da, si cumva niste bani de taxi nu aveti? Aaaa... nu-i nimic ca va dau rest...cum doriti in monede sau bancnote?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Dupa ce m-am maritat am stat cu socrii. Socra-meu avea neamuri si cunostinte peste tot (deh, director de liceu in oras de provincie). Si cum era comunism avea tot felul de furnizori, cutarita cu oua, cutarescu cu carne etc. Ii invatasem si eu, ca socra-meu vorbea de te naucea despre el si relatiile lui. Si i ntr-o zi cind eram singura in casa cu juniorul suna cineva la usa. Un barbat. zice m-a trimis dom. xcsulesc sa-mi dai 400 lei (aveam salriul 2500 ca stagiar) sa v-aduc niste carne si brinza. Zic, afacerile lu- socra-meu. Ii dau omului banii si dus a fost, nu l-am mai vazut nici in ziua de azi. Dupa asta mi-am dat seama ca numele lu' socru era pe scris pe sonerie. De atunci n-am mai deschis niciodata nici unui necunoscut.

Ai mei zic ca sint oameni care suna la usa si cer voie sa foloseasca wc-ul dupa care pleaca. intre timp insa vede ce ai in casa iar daca gaseste la baie bijuterii, cum de ex imi las eu inelele cind ma spal pe miine, le fura. Sau inregistreaza care case sint mai bogatele sa stie unde sa dea spargerea.

si acum sa va spun si prin prisma hotului. Taica-meu avea un grup de prieteni la servici cu ale caror familii iesea la iarba verde, veneau in vizita etc. erau f. apropiati. mai unul dintre el era hot. Spargator de case. taic-meu a ramas afis cind a aflat. Nu mai stiu cum alegea casele, insa fura bijuterii, stereo, lucruri de valoare. L-au prins pentru ca odata un tip a carui casa o spargeau s-a i ntors de la mare mai devreme decit stabilit. In fine, omul versat, si-a infasurat o perna in jurul miinii si a spart un geam si a fugit insa complicele lui a fost prins si l-a denuntat.

Dupa cite am vazut si trait eu nu as avea curaj sa deschid usa nici unui necunoscut. Chiar daca sta la usa; de unde stiti ca atunci cind deschizi nu te impusca/spinteca, sprayeaza cu piper si apoi sa intre peste tine etc? Lumea NU e buna in general. Pomana pe strada e eltceva, a ajuta pe cineva in necaz e altceva, dar sa ma pun in pericol deschizind usa unor necunoscuti... niciodata.

Mergi la inceput