Mui.eţi-s posmagii? - varianta internationala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Eu cred ca merg pe principiu ca daca toti iti faci pomana, atunci fati-o pina la capat. Daca piine neagra ii placea omului, na! Dar aia cu berea a fost de-men-ti-a-la!!!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Pai Nelia, ii faceam cu paine rosie daca voia, cu draga inima, da' daca n-aveam in casa ... nu am scris ca i-am facut cu toate fineturile de sunci ce le aveam in frigider?

Acum eu nu gindesc in termen de pomana. Cineva are nevoie de ajutor si mi-l cere. Nu stau pe ginduri. Nu i-as fi dat bani, ca ii bea, dar mi-a cerut mincare si pentru mine a fost normal sa ii dau. Dar asta cu painea neagra e la fel cum ar fi spus "Da' sa fie cu sunca Black Forest" sau "Da sa fie cu Gruyere".

Ok, tot n-am vreme de concluzionat, vin dupa servici. Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Restul intamplarii cu Maricica - ca n-am avut aseara timp sa scriu:
Cand a venit la mine cu cruciulita era mama in vizita, Maricica o vede:
- "Ah, ce mai faceti doamna doctor? Nu v-am mai vazut de 20 ani, nu v-ati schimbat deloc!"
Si mama, schimbata la voce:
- "Am venit sa consult copilul acestei tinere"
Dupa ce a plecat o intreb pe datatoarea de viata:
"De unde o cunosti, de ce nu i-ai spus ca sunt fi-ta?"
Si mama (precizez ca eu si mama suntem prietene si ne gratulam deseori cu diverse apelative "dragalase"):
"Fa, proasto, asta a fost pacienta lui taica-tu. E schizofrenica. Nu ti-o mai amintesti? Venea la noi cand erati voi mici si ne aducea bere la kil."

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Viviana,esti totalaaaa!
Cristoiu,foarte frumos gestul tau!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

haideti ca m-ati amuzat tare rau

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Viviana... chiar prea tare istorioara ta cu Maricica
O dau mai departe pe la prieteni.
Clar si indubitabil asta e de povestit mai departe.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Fapt divers pe scurt ca n-am timp, trebuie sa hranesc copilul.

Suna la usa. DING DONG! Eu sar ca arsa de pe canapea unde ma delectam cu subiectul razboiului dintre diaspora si baricadele romanesti. Cine sa fie?

Pai cine sa fie, ia un nene, mai mult beat decit viu, mai mult putzicios decit nu. "Imi faceti si mie niste sandwichuri cu paine neagra si sunca, ca n-am nimic acasa de mincare". Eu, inima de roman canadienizat traind in germania rece si cruda, gata, sar miloasa repede la frigider, scot sunca, salam, prosciuto, ricotta ... sa ii fac omului diverse. Ma intorc cu pachetul invelit frumos la usa. I-l dau, ii urez pofta mare. Ma intreaba :"Dar sunt cu paine neagra, da?"

Mai sa fie, nu sunt nene, sunt cu paine integrala si alba, ce am in casa. Sper sa nu ii stea in git.

Asa, am si o oarece concluzie, dar revin cind pot, ca acum clar nu mai pot (a se citi zbierete pe fundal). Poate mai aveti si altii povesti de astea pina vin eu cu concluzionica?

Sunteti mortale, si tu si Viviana

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu am o femeie care vine si-mi cere de mancare din cand in cand. Ultima data i-am dat un borcan de compot (facut de mine), pentru copii si m-a intrebat daca are conservanti. What? ... am ramas un pic masca dar i-am spus ca-i productie proprie. Daca era cumparat oare ma refuza?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

mai fetelor mortale sunteti, mai vreauuuuuu, eu nu am din astea...ce rau imi pareeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Viviana si cristoiu super intamplarile si reactiile voastre!

Eu inteleg din toate astea ca am avea de invatat de la oamenii astia mai.....modesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Fapt divers pe scurt ca n-am timp, trebuie sa hranesc copilul.

Suna la usa. DING DONG! Eu sar ca arsa de pe canapea unde ma delectam cu subiectul razboiului dintre diaspora si baricadele romanesti. Cine sa fie?

Pai cine sa fie, ia un nene, mai mult beat decit viu, mai mult putzicios decit nu. "Imi faceti si mie niste sandwichuri cu paine neagra si sunca, ca n-am nimic acasa de mincare". Eu, inima de roman canadienizat traind in germania rece si cruda, gata, sar miloasa repede la frigider, scot sunca, salam, prosciuto, ricotta ... sa ii fac omului diverse. Ma intorc cu pachetul invelit frumos la usa. I-l dau, ii urez pofta mare. Ma intreaba :"Dar sunt cu paine neagra, da?"

Mai sa fie, nu sunt nene, sunt cu paine integrala si alba, ce am in casa. Sper sa nu ii stea in git.

Asa, am si o oarece concluzie, dar revin cind pot, ca acum clar nu mai pot (a se citi zbierete pe fundal). Poate mai aveti si altii povesti de astea pina vin eu cu concluzionica?

Da?!
Ma duc in vizita la o prietena,pana sa intru in scara,vad unul ca urca intr-o masina, Ford Galaxy ,cu nr de Buc. Ce m-a intrigat era ca tipul parea cam jerpelit, nebarbierit,murdar,semana cu un cersetor. Urc scarile la prietena mea si-i descriu ce proprietar avea masina pe care tocmai o admirasem. Nu termin de povestit ca-mi spune ca a sunat unul la usa , i-a cerut bani pentru o problema foarte grava pe care o are si ca nu are un loc de munca,ca este bolnav etc.Din descrierea mea , ea si-a dat seama ca tocmai ii fusese mila de un escroc nu tocmai sarac ! Faza tare este ca maica-sa l-a vazut cam slab ,i s-a facut mila de el asa ca i-a dat si o sacosa cu ceva de mancare !

Mergi la inceput