Mui.eţi-s posmagii? - varianta internationala

Mui.eţi-s posmagii? - varianta internationala | Autor: cristoiu

Link direct la acest mesaj

Fapt divers pe scurt ca n-am timp, trebuie sa hranesc copilul.

Suna la usa. DING DONG! Eu sar ca arsa de pe canapea unde ma delectam cu subiectul razboiului dintre diaspora si baricadele romanesti. Cine sa fie?

Pai cine sa fie, ia un nene, mai mult beat decit viu, mai mult putzicios decit nu. "Imi faceti si mie niste sandwichuri cu paine neagra si sunca, ca n-am nimic acasa de mincare". Eu, inima de roman canadienizat traind in germania rece si cruda, gata, sar miloasa repede la frigider, scot sunca, salam, prosciuto, ricotta ... sa ii fac omului diverse. Ma intorc cu pachetul invelit frumos la usa. I-l dau, ii urez pofta mare. Ma intreaba :"Dar sunt cu paine neagra, da?"

Mai sa fie, nu sunt nene, sunt cu paine integrala si alba, ce am in casa. Sper sa nu ii stea in git.

Asa, am si o oarece concluzie, dar revin cind pot, ca acum clar nu mai pot (a se citi zbierete pe fundal). Poate mai aveti si altii povesti de astea pina vin eu cu concluzionica?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Asta e o dovada ca acolo, la voi, pana si cersetorii o duc mai bine!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Suna la usa. DING DONG! Eu sar ca arsa de pe canapea unde ma delectam cu subiectul razboiului dintre diaspora si baricadele romanesti. Cine sa fie?

Pai cine sa fie, ia un nene, mai mult beat decit viu, mai mult putzicios decit nu. "Imi faceti si mie niste sandwichuri cu paine neagra si sunca, ca n-am nimic acasa de mincare". Eu, inima de roman canadienizat traind in germania rece si cruda, gata, sar miloasa repede la frigider, scot sunca, salam, prosciuto, ricotta ... sa ii fac omului diverse. Ma intorc cu pachetul invelit frumos la usa. I-l dau, ii urez pofta mare. Ma intreaba :"Dar sunt cu paine neagra, da?"

Mai sa fie, nu sunt nene, sunt cu paine integrala si alba, ce am in casa. Sper sa nu ii stea in git.

Asa, am si o oarece concluzie, dar revin cind pot, ca acum clar nu mai pot (a se citi zbierete pe fundal). Poate mai aveti si altii povesti de astea pina vin eu cu concluzionica?

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Vezi sa nu te dea maine in judecata ca era alergic la ceva din sadwich-ul ala .

Madalina
mami de Isabella Andreea si 35+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 3 saptamani dar mai sigur 5
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Super tare.

Sigur nu erai la camera ascunsa?

Am invatat o lectie , cere si ti se va da.Cu mici modificari, desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Eu, la viata mea, de 2 ori am schimbat apartamentul si de fiecare data am mostenit cate ceva sau poate pe cate cineva...

Prima mostenire a fost in persoana unui batran slinos si cam putitor, jalnic arata saracu'. Nu bea. Venea cam la o saptamana sau la o luna.
Suna la usa si cerea de mancare. Ii dadeam si apoi pleca. Apoi revenea cand dupa sare, cand dupa piper. O data m-a rugat sa-i pasez mancarea ca nu putea sa mestece.
Nu vroia sa intre in casa si nu mi-a povestit despre familia lui niciodata. Imi multumea intodeauna.
O data mi-a zis: poate gatiti saptamana viitoare o ciorba de perisoare, ca asa, imi place!

Apoi am schimbat apartamentul si el a ramas la viitorii locatari.

In apartamentul actual a fost Maricica. Ea era altfel. II dadeam lucruri mai vechi si ea imi aducea o sticla de bere la kil. Fara nicio exceptie. Venea de 3-4 ori pe an.
O data a venit sa se faleasca cu o fusta data de mine, care era pusa pe dos: "Stiti, in timpul saptamanii o port pe dos si duminica pe fata."
Cand am vrut sa-i dau pantofi mi-a spus: "A, pai eu port intre 35 si 39" I-am dat 39 ca asta aveam.
Intr-o seara pe la ora 9 apare la usa, pe o ploaie torentiala, uda toata:
"Am venit sa va va spun sa scoateti berea din congelator"
"Ce bere?" Deschid congelatorul. Inauntru crescuse o bere la kil.
"Am fost mai devreme cand faceati baie, si am pus-o in congelator. Era usa descuiata"
Mi s-au muiat picioarele precum pesmetii din poveste.
Apoi s-a alaturat unei congregatii religioase, a fost plecata prin Israel si mi-a adus cadou o cruciulita cu pamant sfant.
A fost ultima oara cand am vazut-o. Au trecut 4 ani.

Daca ma mut de aici nu am nicio mostenire pentru viitori locatori.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Viviana, povestea ta cu congelatorul e de poveste. M-a distra copios, dar inteleg de ce ti s-au taiat picioarele.O sa povestesc mai departe, e prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

:))))))))))))))))) Ce nene simpatic!!
Mi-a placut mult, Cristoiu!!!!

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Cristoiu shi Viviana...ce intamplari haioase ...curat Caragiale!!!

pentru rabdarea de care atzi dat dovada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

M-au intristat si amuzat povestile voastre. Cate o floare pentru amandoua

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu cred ca merg pe principiu ca daca toti iti faci pomana, atunci fati-o pina la capat. Daca piine neagra ii placea omului, na! Dar aia cu berea a fost de-men-ti-a-la!!!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput