Burtici nov - dec 2010.(118) alexa nastere usoara!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamik

imi cer scuze!!!am crezut ca pot pune o intrebare sau pot cere ajutor la ceva ce ma necajeste...nu stiam ca trebuie sa fii strict in subiectul care se discuta...
Mii de scuze! Multumesc din suflet celor care mi-au raspuns!!!

28+

kamik si eu si sugubina am scris main sus ca uneori simtim si noi ceea ce ai scris tu....se pare ca apasa bebe pe col,vezica..tu nu ai tratament?? pupiciiiii...

32+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 5 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Akexa multa sanatate tie si bebelinei si nastere usoara

Lore 29 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamik

imi cer scuze!!!am crezut ca pot pune o intrebare sau pot cere ajutor la ceva ce ma necajeste...nu stiam ca trebuie sa fii strict in subiectul care se discuta...
Mii de scuze! Multumesc din suflet celor care mi-au raspuns!!!

28+

nu treb sa scrii la subiect. ana a vrut sa zica ca suntem "ocupate" cu subiectul zilei si uitam sa mai raspundem la alte intrebari. trebuie sa insisti cu intrebarile uite chiar si eu am vrut sa-ti raspund dar m-am luat cu alte evenimente si am uitat. durerile acelea le simt si eu, cand merg. lu' bebelu meu nu-i place cand stau mult in picioare si il simt cum se face ghem jos si imi apasa pe col si ligamente, dc ar fi dupa el ar trebui sa stau numai intinsa in pat, atunci e f jucaus. nu te ingrijora, te asezi undeva. cand ma ia cu dureri eu ma asez oriunde imi vine

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Bebeluuu - LA MULTI ANI!

Alexa1985 - suntem cu gandul alaturi de tine, o sa fie totul bine!

Fetelor aveti dreptate, greutatea are relevanta mai mare decat varsta in saptamani. Mama a avut placenta praevia si au pompat-o cu medicamente si ca rezultat eu aveam 3 kilo si 10 grame la 28 de saptamani si o zi!

26+ cu un bebe FIV roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Olgutica -m-am apucat de facut un pilaf cu multe legume (morcov, telina, fasole verde, ciapa, ardei rosu) Nu voi pune pic de sare, si la final (merci de sfat!) mucho usturoi. Tre sa iasa cu gust de la atatea legumi.

Cu dr fam si clexane - asa stiam si eu ca te duci cu scrisoare de la ginecolog si tre sa iti dea. Eu nu am mai pomenit cacaciosi ca astia!! A mea mai nou ne-a zis ca apar NEVALIDAT in sistem si ca nu poa sa imi dea prenatal pe oct!!! S-a dus Pufi azi la CASMB sect 2 si dna de acolo i-a zis ca sunt ok, ca apar inscrisa la ea din sept anu trecut (ceea ce e si real) si ca nu stie ce aplicatie foloseste de nu ii apare..Ca daca are probleme si vrea sa auda sa sune ea la CASMB si o sa ii spuna la fel. Ah m-am saturaaat de ei!

sashenka_h saracuta hai ca nu e capatu lumii! Pai si nu ti-a recomandat la cine sa mergi? Unii au obiceiu de isi dau pacientele altora..cand pleaca de ex in vaca.

Vai m-a luat cu tremurat! ALEXA1985 ! mULTA SANATATE si sa mai stea putintel bb acolo. Las ca va fi bine. Anca sa ne mai scrii despre cum se simte ea si bebe da?

sugubina 30+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

bebelu La multi ani!!!!!! Nastere usoara, BB sanatos, mancacios si cuminte! Sa ne traiesti si fii fericita!

alexa suntem langa tine ! multa sanatate si pentru BB si tie!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

eu sunt f ingrijorata. alexa1985 avea ureaplasma ca mine, care poate provoca nastere prematura, ruperea membranelor

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

sashenka multi
e foarte buna ideea lui lore, tine-te de doctor sa te duca la alt doctor in care are el incredere si sa te lase pe maini bune!
Nu-ti faci griji, sigur are si el relatii printre alti doctori si te poate lasa pe maini bune la alti colegi!
Mie mi-a zis cineva din domeniul asta, ca si la nasteri daca chiar nu poate veni doctorul tau in acel moment sigur are pe mana cui sa te lase, ca se poate intampla oricui si doctorii stiu asta!
Asa ca linisteste-te ca o sa se rezolve bine!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Alexa suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii...Anca te rog tine-ne la curent cu ce se intampla cu Alexandra si spune-i ca o puuup.
Asa el mi l-a recomandat pe Dan Strajan de la Elias, dar nu am auzit de el si parca mi-e tarsa sa ma duc asa. Fina mea mi-a zis sa ma duc la doctorul ei, chiar a vorbit cu el, adik la Filipescu. Stiti ceva de acesti 2 doctori???

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

merci mult fetelor de incurajari .
Stiu ca cumva se va rezolva dar probabil sunt si eu ff sensibila plus ca am si ff multe pe cap si asta chiar nu imi mai trebuia.....sunt stresata cu casa ca sa fie gata sa ma pot muta pana nasc, sasha este bolnav, iustin trebuie operat la amigdale, imi pleaca bona . ce mai urmeaza acum??

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput