Bazar umanitar ***46***La multi ani, Diana!*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alex_andra, da, era bine daca citeai tot.
Sunt multe fete care nu mai pot citi astfel de subiecte.
Sunt si mai multe care evita acest subiect - umanitarele - din acest motiv, nu pot citi nici subiectele existante aici pe DC.
Sper din suflet ca acel copil sa fie bine

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Stiu ce zici...eu am evitat multa vreme acest subiect, din aceasta cauza...ma umflam de plans de fiecare data cand vedeam/citeam ce va de genul asta...si atunci am decis sa nu deschid subiectul "umanitare", ma aparam pe mine, nu vroiam sa stiu. Dar era o atitudine gresita si ma bucur ca, intr-o zi mi-am facut curaj si am intrat tiptil aici.
Pentru ca din acea zi nu am mai iesit si ma simt mult mai bine, desi plang mult mai mult.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Stiu ce zici...eu am evitat multa vreme acest subiect, din aceasta cauza...ma umflam de plans de fiecare data cand vedeam/citeam ce va de genul asta...si atunci am decis sa nu deschid subiectul "umanitare", ma aparam pe mine, nu vroiam sa stiu. Dar era o atitudine gresita si ma bucur ca, intr-o zi mi-am facut curaj si am intrat tiptil aici.
Pentru ca din acea zi nu am mai iesit si ma simt mult mai bine, desi plang mult mai mult.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

asa e cred ca prin asta am trecut noi toate

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Nerantula, felicitari pt. fetita! sa fie sanatoasa si mancacioasa iar tu sa te refaci rapid.

am mai pus la bazar un halat de baie- cred ca merge intre 1-2 ani (am trecut dimensiunile).
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5220

numai bine tuturor

Gianina,mami de Simo si Ade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Salut tuturor in primul rand FELICITARI NERATULA si Cezara bine ai venit pe lume sa fii cumintica si sa papi tot sa te faci mare.
in al doilea rand am fost la impozit si am last 300 lei 28 impozitul si 20 penalitati deci nu f mari penalitatile se putea si mai rau.Rihana tie cred ca ti-au crescut amenzile sau impozitul pe ele nu stiu dar nu cred ca ai penalitati la impozit de 300 lei e enorm de mult.Verifica.Monvas vad ca nu ne baga in seama ca pantalonii si fusta.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Ca tot vorbiti de pete, cele de iarba aveti idee cu ce se duc? Am pe niste raiati nou nouti niste pete de iarba in genunchi si nu mi-au iesit cu detergent simplu. Solutii din astea de scos pete n-am mai luat de ceva vreme ptr ca m-au dezamagit. Dar, daca stiti ca ati scos pete de iarba cu ceva anume, va rog sa-mi spuneti.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Eu am patit-o cu un treining de culoare roz de-al fiica-mii. Le-am scos cu Ariel profesional, parca asa ii zice. Initial am turnat putin pe pata , le-am tinut asa vreo 10 min apoi am bagat rufele la program normal plus inca un capacel de solutie pe langa detergentul obisnuit.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Felicitari, Nerantula! Bun venit pe lume, Cezara! Sa ai o viata interesanta, sa fii fericita si inconjurata numai de oameni care te iubesc!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Dar sosetele, chilotii, ciorapii care erau inainte de a fi bagati in masina de spalat albi, apoi au fost scosi cu nunate de roz/bleo/gri ce se poate face? Cu Venish si spalat la 90 de grade rezultatul a fost zero barat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Dar sosetele, chilotii, ciorapii care erau inainte de a fi bagati in masina de spalat albi, apoi au fost scosi cu nunate de roz/bleo/gri ce se poate face? Cu Venish si spalat la 90 de grade rezultatul a fost zero barat.

Incearca cu clor Ace, la mine e singura varianta care merge la bumbacul alb.

edit: uitasem, voiam sa-ti zic ca nu esti singura, i-am facut si eu o data sotului lenjeria intima roz

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Incearca cu clor Ace, la mine e singura varianta care merge la bumbacul alb.

edit: uitasem, voiam sa-ti zic ca nu esti singura, i-am facut si eu o data sotului lenjeria intima roz

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Super gospodine sunteti.
Eu le-am fiert in oala pe aragaz cu ariel pentru rufe albe./ Si-au revenit. Clorul de cele mai multe ori nu a avut efect. Desi inainte luam ace in sticla albastra si facea minuni. La fel si cel in sticla verde. Acum nu mai e bun de nimic.

hainute de vanzare

Mergi la inceput