Bazar umanitar ***46***La multi ani, Diana!*
Raspunsuri - Pagina 41
mihaela77O spune:
mari paun(sau sa zic Toader?),confirm plata facuta de tine de 12 ron!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O mari paun(sau sa zic Toader?),confirm plata facuta de tine de 12 ron! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
miha , sa traiesti
paun e numele de fata, asa ca il folosesc
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
cris_82 spune:
RHYANNA poti sa-l trimiti cu plata ramburs dar l-ai pus la bazar???sa mor daca il vad
lumi eu mi-am facut stoc de coli din acelea albe si mari de la librarie,si am dat 10 bani/coalade cate ori ma vede tanti de acolo ca intru deja are pregatite 50 buc numai pentru sufletelul meu
fetele,sa aveti putina rabdare ca sigur platesc,numai ca mai vreau sa ma bazaresc pe aicea
P.S. mihaela m-ai omorat cu bijuurileeeeeeeeeeee
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
mari_paun spune:
alex_andra am primit coletul de la tine, minunat albumul bebelusului, abia astept sa scriu si sa pun poze in el
multumesc si pt batiusta bebelusului si pt faptul ca ai pus coletul de la madyrizi
madyrizi, superbe hainutele, multumesc si pt fustita pt Ema, e buna acum...mai tarziu, nu. Multumesc pt mesajele frumoase si cartile de rugaciuni
BAZAR GENERAL PE DC
Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
anyvovcu spune:
dragele mele maine sau poimaine cel tarziu ajung si eu la banca ca sa platesc produsele scuze de intarziere dar cu ale e teroare......
scuze inca o data promit sa ajung ........
andreea2009 te rog cand ai tp poti sami trimiti salopetica ca e de cand platita si acum e tp pt ea ca dupa.....sper sa ne mai vina ca incepem sa luam si noi in greutate usor usor
mamica de galusca alexandru gabriel
adra_bell spune:
Am revenit cu
cozoroc protector sampon Chicco
portofel mic
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
blog
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
sabina.p spune:
Buna seara
Confirmam si noi de la Mihaela770-11 lei
Multumim Mihaela.
Alexia este muuult mai bine ,sta mai bine in fundulet,sta pe scaunel,am dat-o si in leagane,este foarte fericita ca nu mai sta imobilizata numai pe spate (momentan )
Sambata a venit si doamna de la gradi cum ii spune Ale si a facut logopedie cu ea ,a inceput sa il spuna litera F in loc de T ... "tarturie","toale"momentan nu spune litera in cuvant dar e un inceput.
A spus doamna ca nu are mult de lucrat cu ea ,dar e un pic mai dificil deoarece este foarte timida si nu prea coopereaza cu persoanele straine.
Am inceput si kinetoterapia vine Mitza acasa asa cum ii spune Alexia luiMihai,numai cand aude ca suna telefonul incepe si plange ca nu mai vrea .. eu incerc sa o linistesc si sa-i spun ca ii face numai bine ..dar ea .. nu prea intelege... Acum .. cu DOamne Doamne Inainte.
Multumim tuturor celor care nesustin
Va dorim o saptamana frumoasa ,si cat mai multe cumparaturi
http://alexiamariapintea.blogspot.com/
madyrizi spune:
citat din mesajul lui mari_paun alex_andra am primit coletul de la tine, minunat albumul bebelusului, abia astept sa scriu si sa pun poze in el multumesc si pt batiusta bebelusului si pt faptul ca ai pus coletul de la madyrizi madyrizi, superbe hainutele, multumesc si pt fustita pt Ema, e buna acum...mai tarziu, nu. Multumesc pt mesajele frumoase si cartile de rugaciuni |
cred ca este o greseala, mari. eu nu-mi amintesc de nici un colet . n-am mai pus de ceva timp si stiu ca sunt in urma rau .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
alex_andra spune:
citat din mesajul lui mari_paun alex_andra am primit coletul de la tine, minunat albumul bebelusului, abia astept sa scriu si sa pun poze in el multumesc si pt batiusta bebelusului si pt faptul ca ai pus coletul de la madyrizi madyrizi, superbe hainutele, multumesc si pt fustita pt Ema, e buna acum...mai tarziu, nu. Multumesc pt mesajele frumoase si cartile de rugaciuni BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002) |
mari, de la mine sunt batista bebelusului, blugii pt tine si albumul, dar celelalte sunt de la marybehappy, nu de la mady
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
mari_paun spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madyrizi
cred ca este o greseala, mari. eu nu-mi amintesc de nici un colet . n-am mai pus de ceva timp si stiu ca sunt in urma rau . Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse diverse pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
da, am gresit, pachetul e de la marybehappy, in aceasta seara l-am imbracat pe Petru cu costumasul bleo...e ca o bombonicaalex_andra am imbracat si blugii de al tine si am iesit la plimbare cu Ema, pe bebe inca nu l-am scos afara, MF a zis sa asteptam 2 saptamani, oricum e vreme urata
marybehappy ma ierti??
BAZAR GENERAL PE DC