Bazar umanitar ***46***La multi ani, Diana!*
Raspunsuri - Pagina 28
Jasmin012 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madyrizi
copilul care nu plange... gata, te-am rezolvat. satisfacuta? Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse diverse pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
Dar mai e o factura platita: cea pt agrafele de la Cris_82.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
madyrizi spune:
care, bre? ca acolo erau si agrafe de la cris. mai ai altele?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
kid spune:
Am urcat produse noi.
Spor la bazarit!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
carminabulina spune:
Buna!
Boticelina am primit, corect spus recuperat, cutiuta muzicala care de fapt nu scoate nici pas, este foarte "silent", hm. Si intr-adevar dimensiunile erau clar altele fata de dispozitivul ala RDS. Acum toata lumea-i multumita sper. Dar de ce nu canta, totusi? Poate are nevoie de baterii dar unde sa i le pun?
Ducky esti o dulceata. pai de la tine sa tot cumpere omul, si ieftin si bun ba mai te capeti si cu bonus. Multumesc foarte frumos mama a fost incantata.
Andreea2009 am primit si de la tine coletul, foarte frumoase hainutele. De data asta am avut aceiasi problema ca si celelalte fete. Hainele erau usor umede si cred ca de aici apare acel miros de...statut/mucegai. Insa sunt convinsa ca la spalat se duce. Nu le mai spala inainte de trimitere sau daca o faci ai grija sa le usuci foarte foarte bine. Multumesc!
Dianaalex mare bucurie am facut cu paturica cu Winnie. Multumim frumos si sanatate! Cu intarziere iti urez si eu la multi ani si tot ceea ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!
mari_paun spune:
confirm plata de la georgipuia 10lei
ducky am castigat de la tine 2 produse superbe pt piticul meu, o sa fac plata online
ancadragoman sa-ti traiasca nepotelul
daca mai am de facut confirmari va rog sa-mi dati PM.
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
carminabulina spune:
Fetelor acest maieu este licitat si castigat de mine. este adevarat ca nu-i inca platit dar chiar si asa nu cred ca este corect sa mai apara inca la bazar ca disponibil
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4796&n=Maieu-dama----MasS
Cred ca sabinap ar trebui sa se ocupe, nu?
ana l spune:
Carmina, dar daca e licitat si licitatia incheiata, de ce nu apare? Ca softul face asta automat. In fine, daca ai vorbit cu Sabina sa nu-l mai lase la licitare, tot ea trebuia sa dea inchidere devreme. Alta varianta nu ai.
hainute de vanzare
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uta_ciun am primit 5 euro de la cristina dobre. In mesaj se spune ca e pt 2 produse la bazar, saculet pt copii , dar nu stiu care e al doilea nu stiu ce sa fac cu banii, eu tocmai i-am trimis lui mari tot ce se adunase pina acum nici nu are sens sa trimit in romania o suma mica prin moneygram, care are taxe de 9 $ pt sume pina intr-o suta David Nicholas, 6 Martie 2010 "Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone |
uta_ciun asa cum ai zis , nu are rost sa trimiti banii acum...mai asteptam poate mai se strang. Multumim!!!
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
Dodo-pui spune:
Georgi am descoperit tricoul
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ana l spune:
Fetelor, care sunteti amatoare de lectura (pentru copii si tineri) , ati citit ceva din seria " Pantalonii calatori" si "Pantofiorii roz" ? Ce parere aveti despre ele? Dar "Magic Lili"?
hainute de vanzare