Bazar umanitar ***46***La multi ani, Diana!*
Raspunsuri - Pagina 26
cris_82 spune:
getik pai nu eu am pus nouatati,dar am fost oleca in ispectie pe teren si ce-am vazut
anca iertare ,nu stiu de de traiam cu impresia ca e baieteloricum,pupa baiatul si mamica din dotare,sa fie amandoi sanatosi si sa ne aratai si noua mandretea de fata
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
cris_82 spune:
noooooo ca m-am scrantittot la baieti imi sta mintea
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
ancadragoman spune:
va multumesc fetelor.
O cheama Andreea Lavinia si s-a grabit ca a vrut ea sa se nasca pe 01.10.2010 la nici 34 de saptamani.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman este fetita si este bine,inca nu respira singura dar maine speram sa reuseasca. Vad ca inca nu au rebagat cazu lui Marius la bazar anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Multa sanatate, asteptam vesti bune!
Cat despre actualizari la bazar, se fac mai lent in aceasta perioada, asteptatm de ceva vreme rezolvarea doleantelor referitor la noul format. Plus ca nici cazul Stefaniei inca nu a fost scos oficial, cu cerere de ceva timp.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
dicirstea spune:
citat din mesajul lui ancadragoman va multumesc fetelor. O cheama Andreea Lavinia si s-a grabit ca a vrut ea sa se nasca pe 01.10.2010 la nici 34 de saptamani. |
Lasa ca se face ea mare!
Sa fie sanatoasa si frumoasa si sa-si faca fericiti parintii!!
Dooamne, imi aduc aminte cat era Matei la 2.300kg si 47 cm, cat o lingurita. Am si acum body-ul cucare l-am scos din spital, vreau sa ii fac o rama, ma uit si nu imi vine sa cred ca e doar cat podul palmei...si era atat cu tot cu pampers.
BTW....on topic, nu-i asa ca vrei hainute de prematuri??
O oferta speciala, ceva?
Desi tin la hainutele alea ca la ochii din cap (mama nebuna, ce vreti) cred ca ma indur sa pun la bazar cea body-uturi de jucarie pentru nepotica.
Numa' sa-mi spui cu ceva timp inainte sa le caut.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
uta_ciun spune:
am primit 5 euro de la cristina dobre. In mesaj se spune ca e pt 2 produse la bazar, saculet pt copii , dar nu stiu care e al doilea
nu stiu ce sa fac cu banii, eu tocmai i-am trimis lui mari tot ce se adunase pina acum
nici nu are sens sa trimit in romania o suma mica prin moneygram, care are taxe de 9 $ pt sume pina intr-o suta
honeybaby spune:
Hello
Am depus azi 5 ron pt maria_rubi pt jucarelele de la ducky
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4053
Banii i-am depus in contul de la brd cu initialele SGV
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui ancadragoman este fetita si este bine,inca nu respira singura dar maine speram sa reuseasca. |
Anca sa va traiasca sa recupereze rapid ...multa sanate si rabdare surorii tale
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
sdcristian spune:
am diamaaant, am diamaaant
am primit coletele de la sabina si andreea, multumesc mult
anca sa va traiasca, si la nushulica si la dodo
stiti rochiile care sepoarta acum? cele stil office?are cineva unamarimea 38 de pus la bazar? nu conteaza in ce stare e, ca vreau sa o descos si sa imi fac tipar. sau un tipar dupa o rochie din asta, eventual tip sarafan? asa ceva http://shop.nissa.ro/ro/produse/detalii/676-Rochie_RZ_628
Jasmin012 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman va multumesc fetelor. O cheama Andreea Lavinia si s-a grabit ca a vrut ea sa se nasca pe 01.10.2010 la nici 34 de saptamani. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Sa va traiasca micuta grabita, sa fie sanatoasa, ca se vede ca plina de energie e...
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...