Bazar umanitar ***46***La multi ani, Diana!*
Raspunsuri - Pagina 11
alex_andra spune:
Fetelor, vad ca vorbiti de pete....mie personal, mi s-a parut muuuult mai bun decat Vanish si a scos absolut toate petele de mancare si altele....Snow, e intr-o sticla albastra si cred ca e si mai ieftin decat vanish.
Si a scos si pete de culoare, de la alte haine.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Monnvas spune:
Fetelor, ma iertati ca v-am tinut in suspans, ieri a fost ziua lu' tata asa ca si apoi Faza tare e ca am baut doar un pahar de vin, dar daca in gravidenie si in alaptare mi-am pierdut exercitiul...
Pantalonii sunt asa
talie: 39*2
solduri: 48*2
Amu, pe ei scrie 44,dar pot fi purtati si de fete cu 40-42; eu eram pe la 50 kile cand i-am luat, dar nici mult nu i-am purtat, sigur merg pe la 55 kg, mai mult nu garantez.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
cris_82 spune:
intrebare intrebatoare ...cele care la bazar sunt puse pentru "Mihaita" ,de fapt in ce cont trebuie sa achit??am gasit pe prima pagina "mihai"
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
mihaela77O spune:
dragi mamici,eu folosesc cu succes SANO OXIGEN(sprey direct pe pata si in masina in compartimentul pt clor)....scoate orice,inclusiv ulei de masina am scos...nu vreti sa stiti in ce hal murdareste Mihai hainutele!
merge si la hainele colorate!
si eu am colorat hainute albe in roz si dupa vreo 2 spalari la 90 grade si cu sano oxigen,au iesit iar albe!
Nerantula,felicitari!sa-ti traisaca bblina,sanatoasa si papacioasa si tie refacere rapida!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Monnvas spune:
Nerantula felicitari! Sa fiti fericiti toti 4!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 intrebare intrebatoare ...cele care la bazar sunt puse pentru "Mihaita" ,de fapt in ce cont trebuie sa achit??am gasit pe prima pagina "mihai" |
Cris,e vb de unul si acelasi copil,fiu-miu....!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
cris_82 spune:
mihaela sarumana..iti dai seama ca euforia de a fi un pic libera si sora-mea sa stea cu terorista mea,si-a spus cuvantultotusi,da-mi si mie o masura la lungime blugii aia de mascul
BAZAR
ralualexandrei spune:
Nerantula retrag, nu mai esti femeie cu greutate .Sa-ti traisca bebelina sa fie sanatoasa si sa aiba o viata frumoasa!!!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 mihaela sarumana..iti dai seama ca euforia de a fi un pic libera si sora-mea sa stea cu terorista mea,si-a spus cuvantultotusi,da-mi si mie o masura la lungime blugii aia de mascul |
mi-a placut asta cu blugii de mascul...
114 cm lungime
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
cris_82 spune:
sarumana ,stai sa ma bb-esc cu soata si sa vad daca-i vine,ca sa ma apuc de bazarit ca ma mananca deshtele
BAZAR