Ghiocei de Martie-Aprilie***255***
Raspunsuri - Pagina 6
m_monique spune:
azi dimineata ii spuneam ancai de pastravaria de la www.varmezoturizmus.ro/campul_cetatii.html" target="_blank">campul cetatii. e la 15 km de sovata, pe drumul spre reghin.
e o pastravarie foarte mare si foarte frumoasa, bazinele sunt facute pe un rau.
vizavis de pastravarie e un han pescaresc unde se poate manca pastrav proaspat cu un mujdei super. in curtea hanului pescaresc exista 2 bazine unde se poate pescui pastrav. se plateste pastravul prins. e mai scum decat la hypermarket, dar senzatia de a prinde un pastrav nu se compara cu nimic. tot acolo mai exista si bazine cu crap (pe care nu le-a incercat inca pescarul meu).
noi in ultimii ani am mancat la hanul vandor (e aproape de hanul pescaresc). aici specialitatea casei e un strudel cu mac delicios
m_monique spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
http://www.varmezoturizmus.ro/campul_cetatii_cazare.html de asta e vorba? dragastoasa de Dragos |
da
Gaza22 spune:
Ilinca,....CUM ADICA SA NU VII?
nu se poate asa ceva. Hai ia-ti inima in dinti ca venim atatia km tocmai sa te vedem pe tine. Stiu ca poate iti e greu sa iti imaginezi dar acolo vei gasi un ajutor in noi toate. E chiar mai bine ca acasa. Asata am experimentat si eu cand am fost la Sighisoara singura dar si la Moeciu desi eram cu sotul. Sophiphi nu e un copil dificil, se va adapta usor, nu are cerinte extraordinare asa ca atata timp cat ai lactobarul la tine si distractia si supravegherea sunt asigurate de noi toate o sa vezi ca nu va fi chiar asa greu.
O alta varianta ar fi sa vina sotul cu tine vineri pana la Aiud unde sa te predea lui Novus si apoi el sa se intoarca. Asa ai si drumul cu trenul asigurat in ceea ce priveste ajutorul
Alta varianta daca cea de mai sus nu te satisface: Nu poti sa o iei pe Mami tau?
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
Gaza22 spune:
Anca da venim
M_monique bine ai revenit. Multumim de ponturi. Cu siguranta nu o sa ratam pastravaria. sau cel putin Hanul. Ceva de agroturis stii acolo? sa distram copii cu animale de casa gen oi, cai, vaci?
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
Ilinca_M. spune:
Of, is fiarta.
Si huzbandul se uita c-o privire de caine batut, ca m-am suparat pe el, desi stiu, bine-nteles, ca n-are el nicio vina.
Nu-mi fac probleme de Sophiphi, dar ma gandesc ca mi-a fi greu sa ma descurc singura cu ea, cu urcat si coborat din tren, bagaj etc. Huzband n-are cum sa vina cu mine cu trenul caci tocmai de-aia nu poate veni deloc ca lucreaza toata ziua (ma rog, 10-18) si vineri si sambata.
Ma gandeam ca macar de sambata sa merg si eu cu Sophiphi, dar asta ar insemna mers pana-n Tg Mures, schimbat de trenuri, apoi pus pe cineva sa stea dupa kuru' meu, sa vina dupa noi...chiar nu vreau sa fiu o povara
Is asa de dezamagita, nici n-am stare si chef sa fac nimic:(
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
m_monique spune:
Gaza din pacate nu stiu nimic cu agroturism.
pastravaria de care va spuneam este in capatul localitatii, spre munte, pe partea dreapta, ca mai este un han (parca history) cu o pastravarie mica, prin sat, pe partea stanga.
pot sa va mai spun unde mancam noi intotdeauna pe drumul bucuresti - tg. mures.
ilinca mai repede ajungi cu trenul la sighisoara, decat la tg. mures, si de la sighisoara sa te ia cineva. este un accelerat de la baia-mare la bucuresti care ajunge la pranz la sighisoara. iar distanta sovata - tg mures e cam aceeasi cu sovata-sighisoara.
mireal spune:
Stiam eu ca am uitat ceva:La Multi Ani Pisik!Anca, la tv nu am ajuns, dar nu se stie niciodata, nu?Ilinca, eu nu ajung la Sovata, dar mi-ar parea rau sa nu te duci.
Pisik06 spune:
Fetelor,
VA MULTUMESC DIN INIMA PENTRU MESAJE!
Mi-a placut la nebunie si dedicatia de la GAZA si urarea LUCIEI si toate emoticoanele dragute puse de fiecare din voi.
Va iubesc mult!
Mami de minune mica
Dodo-pui spune:
dar ati avut ceva spor la scris....
celor doua nasici
m_monique ma bucur ca ai revenitsi inca -ici pt puiuti
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!