Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna tuturor si La multe lunite si anisori Alexia Briana!

Denisa - iti scriu si eu la fel ca fetele, stai linistita Maya e perfect normala. Nu ai de ce sa iti faci griji. O sa fie bine! Eu optez pt verde.. sunt fan verde!!

Roxana - tot pentru tiroida tb sa iti faci analize? Te astept aici mai tarziu cu bunatati sa recuperezi.

Alina - multumesc de intrebare! Irina e bine, daca pot spune asa.. ne confruntam si noi cu constipatia din cauza papicii de regim. Dar mai avem un pic si scapam!! Si mie imi sunt dragi iepurasii nescuti in aceeasi zi cu Irina. la amandoaua!

Anca - fiecare mamica alege ce sa ii dea puiului ei. Eu una nu judec pe nimeni... uite, cumnata mea ii da fetitei danonino, desi am discutat cu ea si stie ca e un iaurt criticat. Poate iaurtul care il voi da Irinei, maine va aparea pe net/tv ca are nu stiu ce in el... atunci ce mai pot face/zice? Eu cred ca exista multeee alimente care pot fi cu usurinta interzise si noi le consumam. Am ajuns la concluzia ca nu prea ai cum sa te feresti, atata timp cat legumele sunt cu pesticide, fructele sunt stropite sau de import, carnea e cu hormoni, pestele cu antibiotice, laptele de vaca nu... vorba unei foarte bune prietene de-a mea: si fotosinteza daca vrei sa faci ca sa traiesti, tot nu-i ok ca e poluare! Ziceti si voi...

Marsy - a crescut foarte bine Daria. Felicitari!

Oana - multa sanatate sotului! Uite, o prietena de-a mea a facut si ea monitorizare Holter si in urma rezultatului tb sa bea in fiecare zi o pastiluta pt tot restul vietii. Insa, doctorii i-au explicat ca nu e grav, se mai intampla. Si e o chestie cu care se poate trai, nu tb perceputa ca pe un lucru negativ. Intr-o familie cum este a ta plina de iubire, nici ca nu se va simti. Inca o data multa sanatate! Te-am votat si azi. Si eu sunt pro sa pui linkul pe prima pagina.

Irina (8 martie 2010)

"Un punct, care ieri era nevazut, este tinta ajunsa azi si va fi punctul de plecare maine." (Macaulay)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui atb

Castelana, multumiri pt cafeaua aburinda cu fructe si cornuri , ma intreb oare ce ciudatenii de fructe ai acolo in Singapore, ca din Malaiezia ne-ai descris cateva mai demult.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Singapore este o insulita ( oras stat) in varful peninsulei malaiesiene. A facut parte din Malaesia ( care este si azi stat federal compus azi din 13 state), fiind un alt stat.
In 1965 si-a declarat independenta, s-a dezlipit de Malaesia si a devenit perla orientului, luan locul altei insule locale Panang.
Datorita faptului ca a intermediat majoritatea schimburilor ecomnomice ale Asiei cu lumea ( China comunista a efectuat schimburi pe toata perioada rosie doar prin Singapore) inf;loreste si devine un punct important al comertului mondial.
Nu are industrie, nu produce nimic de fapt, doar intermediaza.
Cat despre produsele locale sunt cele din Malaesia, de acolo cumpara tot ce este de mancare.
Singapore are populatia majoritara chineza, foarte cu staif ca sa zic asa, miroase a bano cand ii vezi si ei tot asta au in cap, sunt foarte eleganti, imbracati scump, nu ii vezi neglijenti. Sunt altfel decat chinezii din Hong Kong de ex.
Alte populatii, ca si in Malaesia indieni si malaezi.
Vorbesc engleza, este usoe sa comunici in partea asta de lume cu ei.
Atero zicea ca ii placea Singapore pentru cumparaturi. Are acest renume ca fiind raiul pe pamant... va spun sincer este pura publicitate. este de 3-4 ori mai scump decat in Malaesia, inclusiv electronicele.
este un oras dezvoltat pe verticala, cu multe zgaraie nori, se tot construieste ca ma balamuc numai de 40-50 de etaje.
Doar in vizita in vacante imi placea sa stii dar acum ca sa locuiesc... norocul este ca va fi max cateva luni-un an, este ca sa fiu plastica o "colivie de aur" asa m-am simtit acolo.

Dar ce-mi pasa mie, am baietii mei si gata!

o sa mai revin cu povesti cand am timp, mai intrebati-ma ca poate uit, acum a venit sotul si ne scoate la masa.

va pupup

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Am inteles cum e cu carnita. Multumesc de lamuriri, fetelor!
Tocmai ce ma laudam ca fac curat sa sta soacra cu bebe...Da' de unde! A vb la telefon, a iesit o juma de ora cu bebe afara..si ma trezesc ca ma intreaba eu cand termin curatenia ca ea ar cam vrea sa plece..Si dusa a fost. Acum am ramas cu holul blocat ca apucasem sa scot jumatate de debara...In fine...Ericutu a adormit cu mana pe mine si nu imi vine sa ma misc ca azi s-a trezit de la 5 dimineata..Asa ca o sa termin curatenia diseara cand vine sotul.

Ieri nu i-am facut supa si i-am dat un borcanel. A mancat tot tot..cu mare viteza..si fara sa se murdareasca deloc! Nici mana in gura nu a bagat-o! Deci, ii plac legumele..dar nu alea gatite de ma-sa!.
Azi tot borcanel o sa pape cand s-o scula, ca nu am avut gaze. Eu habar nu am avut, ca nu am citit afisul (mi-a zis soacra cand a venit de afara ca e pus afis)..asa ca am pregatit legumele, le-am pus in oala lui..si acum zac pe masa.

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

http://www.realitatea.net/indemnizatia-pentru-mame-ar-putea-fi-modificata-din-nou-vezi-cat-se-plateste-in-ue_748507.html -

Fetele, multumesc pentru sustinere

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Cam in cat timp se coace dovleacul de placinta? Sa stiu cu cat inainte sa il pregatesc.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna si de la noi!

Am intrat seara, am citit pe diagonala, ma bucur cand vad atatea poze de iepurasi frumosi!

Codrin cu 6 dintisori..m-a dat pe spate! Bravo!
Pupici si pt Asteropi cea ambitioasa!
Honey, pupam pe Maya, i-ai ales hainute minunate de la Aramis..eu nu m-am invrednicit.
Oana, vazut gene lungi minunate de Eric. Iti seamana foarte bine la fata!
Va pup pe toate ca imi era dor de voi!

Eu nu mai am timp, 3 mese pe zi pt Petala, plus lenjerie, sotz, curatenie....si vreau neaparat sa fiu intelectuala sa mai citesc ceva.. nu mai imi ramane mai nimic din zi.
Imi lipseste mult formul, si ma inscriu si eu la mame nostalgice care adulmeca parfum de bebelus, maine poimaine copil alergator prin casa
Eliza e bine, am fost ieri in vizita la un baietel de varsta ei, s-a napustit si la pupat/gustat pe obraz spre deliciul nostru. Intr-adevar, cred ca grupurile de joaca ar fi un mare succes si la noi, erau atat de fericiti si preocupati sa se miste cat mai mult...f frumos!
Ea sta singura in fundulet si merge de-a busilea, dar de mica nu a avut stare, ii place f mult miscarea. Bineinteles sunt etape in dezvoltare, pana la urma vor merge cu totii la fel de bine, in ritmul sau...eu mereu rad cu tati, conteaza ce o sa faca la facultate, nu acum!
Va pup, ca s-a trezit si trebuie sa prestez piureul

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

...pentru roxana...
http://www.stokke.com/de-de/stroller/accessories/winter-kit.aspx

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OANA - Un dovleac bine patruns si moale se tine cam 50 minute in cuptor taiat felii cade pepene.

Eu i-l mai faceam Damianei amestecat cu o bucatica de unt si un praf de scortisoara sau cu alte fructe ori branzica. I-a placut intotdeauna si este si foarte sanatos.

Pofta mare!

PS - Am uitat sa zic!
Daca vrei sa grabesti coacerea, inveleste bucatica de dovleac in hartie de copt. Dureaza cam 30 minute in cazul asta. acuma conteaza si cat de grosa o tai. Idee e sa intre furculita usor in ea.
Si pot sa o amesteci cu mar copt, daca tot coci si/sau gutuie coapta. Iese un pireut de fructe coapte!! O nebunie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Briza - of! Nu degeaba e so_acra!! Parca ele nu au avut la randul lor.. sau cineva le-a sters memoria? Cat despre gaz, mi-ai amintit o faza... cica i-am pus mancarea Irinei intr-o zi la foc, dar fara sa il aprind. Si am trecut o data sa verific si mi-am zis, da cat ii tb sa inceapa sa fiarba? Ia sa dau mai tare... si at am realizat ca nici nu il aprinsesem.

Oana - ce greturi ma incearca pe mine de vreo doua zile, dar astia cu taierea din indemnizatie ma fac sa iau un metoclopramid.

Cand scriu si eu cate ceva, e drept ca mai des bat campii, voi nu mai scrieti niciuna!! M-am suparat...

Irina (8 martie 2010)

"Un punct, care ieri era nevazut, este tinta ajunsa azi si va fi punctul de plecare maine." (Macaulay)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ami sincer nu mai stiu ce sa inteleg din comportarea ei. Sotul o suna cam la 2 zile sa vada ce face...si mereu ii zice ca daca eu am treaba ea vine la bucuresti (sta la 20km de bucuresti), ca sa il mai vada si ea pe bebitu, sa se mai joace cu el. Si eu m-am gandit ca ii pare rau ca ai mei sunt asa aproape si il vad asa de des..asa ca am mai chemat-o, mai ales ca ai mei au tot plecat la bunici sa ii mai ajute cu una alta. Numai ca de cate ori a venit, s-a tot "vaitat"..vai ce plange bebe..vai..vrea numai in brate..vai doarme numai leganat...M-a cam deranjat, dar pt sot am tacut si nu am zis nimic. Dar e a doua oara cand pleaca asa brusc. Data trecuta tocmai venise sotul de la serv si intrase sa faca dus. Eu il culcam pe bebe si urma sa pun masa. Efectiv a plecat si mi-a lasat usa descuiata (sotul era in baie, eu cu bebe il culcam...ea nu are cheie de la apartam nostru). Chiar nu putea sa astepte macar sa iasa sotul??
In fine, nu vreau sa ma mai enervez..dar i-am zis sotului sa nu o mai cheme "sa ma ajute"..si vad ca si el a zis ca am dreptate.

Oana eu cred ca o sa se taie si din bani si din perioada!!

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput