Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

..Prietena mea e convinsa ca e de la vaccinul de la un an , si terapeutul copilului ( face ceva terapie ( nu ABA), cu sunete- nu stiu exact si nu vreau sa vb prostii) si si el sustine ca de la vaccin.
Oricum Doamne fereste!!

Am dat azi peste un articol http://mamicipitici.blogspot.com/2010/04/frica-de-autism.html, care surpinde bine teama noastra de acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Laurita : ieri a tusit destul de des; mai tusea ea ca se ineaca cu saliva dar ieri a exagerat, in plus daca ii dadeam suzeta si ea se arunca cu gurita pe ea tusea si m-am gandit atunci ca sigur o irita ceva in gat. Am zis sa vad cum va fi astazi.
Noaptea a fost ok, nu a tusit deloc in schimb azi dimineata cand s-a trezit a respirat cam horcaitor vreo 10 minute. Am ascultat-o cu urechea (daca mi-am dat stetoscopul in facultate colegei de camera ca am zis ca nu voi avea nevoie asa imi trebuie ) si nu mi-a placut ce am auzit, dupa ce a stranutat odata s-a potolit dar obsedata cum sunt am mai ascultat-o inca o data si nu mi-a placut ce aud si atunci fuga la medic ... si intr-adeva se auzea ceva .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Rocsy multa sanatate Sofiei
Mai si al meu tuseste asa ca si cum s-ar inneca dar nu stranuta si nu face febra. Vineri am fost cu el de i-a facut vaccinul de patru luni si l-a ascultat si a zis ca e sanatos tun. In plus se si baleste mult si-si vara manutele in gurita cam pana la cot. Oare sa ma mai duc o data cu el?

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Roxy, poti sa imi spui te rog, asa, ca la to(n)ti, care e dif intre cele semi profesionale si cele profi; da nu imi zice in limbaj complicat ca si asa am urechile inodate de la cat am incercat sa pricep;

si de ce-s asa scumpe alea slim???

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Cele profesionale au mai multe programe, calitate mai buna a imaginii, posibilitatea de a monta mai multe tipuri de obiective si blitz.Ai lcd posterior dar pe el se poate vizualiza meniul si fotografiile efectuate(vb de canon ca noi numai din astea avem). Aparatul vine cu un blitz ca cel de la semiprofi.Nu poate filma.

Ala semiprofesional are un numar mediu de programe, un obiectiv care se misca....adica sa poti face foto panoramice sau macro, stabilizator de imagine, lcd pe care se poti vedea ce foto faci sau filmuletz, pe care se vizualizeaza si meniul si foto dupa ce sunt facute.Au un blitz bun zic eu pentru ce ai avea tu nevoie.Daca esti pasionata de foto, adica vrei sa faci foto bune daca citesti instructiunile te descurci sigur, eu tipul asta de aparat iti recomand.

Aparatele aproape automate, au un blitz incorporat, majoritatea nu facfoto macro, rezolutia(calitatea) imaginilor este mai mica....majoritatea utilizatorilor aleg aceasta varianta pentru ca e usor de folosit, avand programele presetate. Din categoria asta fac parte si aparatele slim care au tehnologii noi si fac foto cu rezolutie buna....de aici si pretul.

Cred ca ma sunt si alte diferente, dar nu-mi trec acum prin cap....poate mai stiu si fetele.....

Tot ce am scris este despre canon, noi numai din astea am avut...acum difera functiile la diferite firme cred eu....

Eu pozele de pe site-ul meu le-am facut cu cel care l-am avut semiprofesional....poti sa te uiti acolo sa vezi

De cel slim nu stiu ce sa zic......

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

artu, eu am un panasonic fz38, e semiprofesional, e un fel de ceva intermediar intre unul automat si cel dslr. eu am jinduit mult dupa un aparat profi, apoi mi-am dat seama ca nu-i de mine. un aparat profi, daca nu te pricepi intr-adevar la tehnica fotografica, il cumperi inutil. la cel pe care il am eu- care e semiprofi, deci - inca n-am reusit sa-mi dau seama tot ce poate sa faca. pur si simplu n-am avut timp si rabdare sa inteleg cum e cu diafragma, aperture, obiective, si alti termeni de specialitate. asa ca il folosesc tot pe AI (auto inteligent) de cele mai multe ori.
daca esti novice in materie, eu as zice ca cea mai buna alegere este cel mult un semiprofesional, cu conditia sa ai dorinta mare sa inveti cum sa lucrezi cu aparatul. altfel, e ca si cum ti-ai lua un expresor de cafea doar ca sa incalzesi un pahar cu apa (alta comparatie nu mi-a venit ).
daca vrei sa faci poze, e de ajuns si un automat. daca vrei sa faci fotografii, dar inca nu esti obisnuita cu aparatele, e ok un semiprofi. daca insa vrei fotografii si stii cum sa lucrezi cu un aparat profi sau ai mai avut pe mana aparate - si stii ce-s alea diafragma, etc. te poti orienta catre un aparat profesional, pe care sa mai pui si obiective si alte accesorii. pretul insa e pe masura.

la concluzia asta am ajuns eu dupa ce am studiat mult piata in materie (din romania si nu numai) timp de vreo...6 luni. sunt multumita de ce am luat, de fiecare data cant am timp mai descopar cate ceva la aparatul meu. nu stiu insa cand o sa zic ca-l stapanesc pe de-a intregul, inca fac poze foarte slabe calitativ si uneori imi ies si foarte bune, semn ca aparatul poate, dar eu mai am multe de invatat.

sper sa-ti fie utile informatiile .

edit: acum am vazut ca ti-a raspuns si roxy , ea se pricepe mai bine, dar poti lua ce am zis eu in completarea a cea ce ti-a scris. vad ca am fost oarecum in aceeasi directie.

_

Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana1234

..Prietena mea e convinsa ca e de la vaccinul de la un an , si terapeutul copilului ( face ceva terapie ( nu ABA), cu sunete- nu stiu exact si nu vreau sa vb prostii) si si el sustine ca de la vaccin.
Oricum Doamne fereste!!

Am dat azi peste un articol http://mamicipitici.blogspot.com/2010/04/frica-de-autism.html, care surpinde bine teama noastra de acum.

Cea mai fericita mami de Victor Andrei ( 15.06.2010)

ce vaccin i-a fost facut? din cele obligatorii sau optionale?

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

eu stiu ca e incriminat ROR-ul pt autism, insa nu exista studii cum ca ar exista intr-adevar o legatura de cauzalitate intre administrarea acestui vaccin si declansarea autismului. bineinteles, doctorita lui david mi-a zis ca sunt prostii, ca e teoria conspiratiei, ca sunt doar niste supozitii fara fundament...

ROR - e vaccinul obligatoriu care se face la 1 an sau un an si 2 luni (anti rujeola, oreion, rubeola).

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Roxy, Vivela, ma multumesc de o mie de ori pentru rabdarea de a-mi explica si mie.
Am stat vreo 2 ore in magazin si am ales pana la urma un canon; nu era asezat pe raft aproape de SLR-uri , are 12x zoom si 12 mega pixeli;
Ce vroiam initial, era f mare (obiectiv, etc) si la noi, cu 3 prunci never ever nu am 2 maini libere ca sa il pot folosi cum trebe; asa ca am ales dintre 2 canon.

Sper sa ne tina macar 4 ani (i-am luat un plan de mainenanta si reparari)

Ce am mai aflat ca e important si tipul de card SD ce il pui in el; sunt de 2-4-6-8-10 ceva; nu am inteles ce e acel ceva insa pare ca e important; asa ca am luat si un card de 8gb de 10cevai.

[/url]

edit,www.dpreview.com/news/1008/10081907canonpowershotsx130is.asp" target="_blank"> asta e

daca e ceva de rau ziceti va rog ca il pot schimba in 14 zile

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Artu, sa va fie de bine achizitia si sa faceti mii de poze faine cu el. Si, cum mai spuneam, VREM POZE CU DOMNISOARA IN CIZMULITE!

Tot de vaccinul ROR stiam si eu. A existat chiar un studiu care ar fi demonstrat o legatura de cauzalitate intre vaccinul respectiv si aparitia autismului, dar a fost contestat de comunitatea medicala pe motiv ca nu ar fi fost respectate nu stiu ce proceduri (ar fi avut prea putini subiecti). Ma rog, eu tot am stat cu inima stransa cand l-a facut Luca. Slava Domnului, totul e bine.

Mira, vacanta placuta, sa va simtiti extraordinar si sa va intoarceti cu bine!

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Roxy, Vivela, ma multumesc de o mie de ori pentru rabdarea de a-mi explica si mie.
Am stat vreo 2 ore in magazin si am ales pana la urma un canon; nu era asezat pe raft aproape de SLR-uri , are 12x zoom si 12 mega pixeli;
Ce vroiam initial, era f mare (obiectiv, etc) si la noi, cu 3 prunci never ever nu am 2 maini libere ca sa il pot folosi cum trebe; asa ca am ales dintre 2 canon.

Sper sa ne tina macar 4 ani (i-am luat un plan de mainenanta si reparari)

Ce am mai aflat ca e important si tipul de card SD ce il pui in el; sunt de 2-4-6-8-10 ceva; nu am inteles ce e acel ceva insa pare ca e important; asa ca am luat si un card de 8gb de 10cevai.

Acu ma pun iar pe foto;

Ioana & Arturicii'S

marimea cardului nu influenteaza calitatea pozelor, doar ca un card mare iti ofera posibilitatea sa stochezi mai multe fotografii in aparat.
pare ok 12 megapixeli .
sa-l stapaniti sanatosi si sa ne incanti si pe noi cu pozele facute, din cand in cand .

_

Mergi la inceput