Concurs de creatie cu ideile de la Tide
Raspunsuri - Pagina 8
Anda08 spune:
Felicitari castigatorilor! Premiile vor fi trimise prin posta - insa va rugam sa aveti putina rabdare in cazul in care nu ajung repede.
O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)
anaemi spune:
Am fost aseara sa-mi iau premiile de unde mi s-a indicat Multumesc mult; sunt f frumoase!
Ma asteptam sa primesc doua umbrele ....imi facusem planuri ca o sa bucur pe cineva oferindu-i un cadou frumos ....
Si tricoul imi place tare, chiar daca e cam XL , dar sigur o sa+mi vina mai bine la vara cand o sa am 7-9 luni de sarcina
De geanta, ce sa zic ...e preferata mea!
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
kid spune:
Eu nu am cum sa ajung sa iau premiile, ar fi fost super sa poata fi trimise prin posta. In cat timp se pot lua?
kid spune:
Am rezolvat problema cu livrarea am rugat pe cineva sa mi le ia.
Sunt superbe toate, multumesc foarte mult!
anaemi spune:
Din cate am inteles doar cele din Bucuresti au trebuit sa se duca sa si le ridice... Pt cele din provincie or sa le trimita prin posta !
Totusi as vrea sa intreb...am zis nu-i bai, dar asa...Din cate am vazut la mine era o umbrela+ premiul special, doar ca eu am primit doar premiul special... adica umbrela+geanta+tricou.
Nu trebuia sa fie umbrela + umbrela+geanta+tricou?....Doar intreb !
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
admin spune:
Despre premii:
- cei din Bucuresti le-au ridicat deja.
- anaemi ai dreptul la toate premiile. Poti sa mergi sa ridici ce iti lipseste.
- dupa 2 incercar (?!?) cei de la posta nu au acceptat modul in care a fost impachetata umbrela pentru provincie. Asa ca urmeaza sa trimitem prin curier rapid...
Ii asteptam pe toti cei care au primit premiile sa ne trimita o poza cu ele. In acest fel vor stimula si alti parinti sa participe la concursurile Desprecopii.com
O zi buna Echipa Desprecopii.com
Anda08 spune:
Multumim kid pentru fotografiile trimise cu unul din premiile castigate - ii asteptam si pe ceilalti castigatori sa ne trimita cate o fotografie
www.desprecopii.com/Images/Upload/t12.jpg" border="0">
www.desprecopii.com/Images/Upload/t23.jpg" border="0">
O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)
anaemi spune:
Am trimis si eu 2 poze cu premiul castigat.
Chiar daca mi s-a dat doar premiul special,nu si cel tras la sorti...piticii mei au fost f incantati. Umbrela, mai ales, o folosesc si ei prin casa... cand "sunt la plaja"
Anda08 spune:
www.desprecopii.com/Images/Upload/anemi1.jpg" border="0">
www.desprecopii.com/Images/Upload/anaemi2.jpg" border="0">
Multumim de fotografi anaemi - ma voi interesa de celalalt premiu