Sept-Oct'10-Felicitari chichi! Hai Viovio!(176)
Raspunsuri - Pagina 21
alina.clau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgescu oana neata fetelor ![]() Haide Vio !!![]() ![]() ![]() Haide Chichi![]() ![]() Kiti insanatosire lui Vlad!! Alina Clau multumesc pentru informatii , tot cu dr aceasta faci si tratamentul sau doar analizele? Fulguta bafta la dr sa ne anunti cum a fost Anamaria bafta cu bebelina si nasterea , nu te stresa o sa fie bine ![]() Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 38s + Martie-Aprilie |
Face si analize si da si tratament.Urmareste pe tot parcursul sarcinii evolutia impreuna cu obstreticianul viitoarei mamici.
alina
37+
,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
Clabuc spune:
Buna dimineata!
In Bucuresti e o zi cu ceva soare, o ultima zi de septembrie minunata si va fi plina cu vesti bune de la fetele noastre! O zi numai buna de nascut! 
HAIDE CHICHI!!! HAIDE BEBE TOMA, TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

HAIDE VIOVIO!!! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!!

K.A.T. deci, alarma falsa! Nu-i nimic, ce se mai joaca ghidusa de Tess cu voi! 
Ramona, La multi ani sotului!!! 
Kiti, multa sanatate lui Vlad. Ti-am zis ca si Clarinda a racit, dar norocul nostru e ca nu a facut febra. I-am dat Panadol dimineata si seara si picaturi inainte de nani. Acum e mult mai bine. 
Eveline, si eu sunt la fel. De emotii imi tot caut de lucru, ba sa mai aranjez ceva, m-au luat si durerile de burta. Oare o fi vreun semn?! Maine trebuie sa ma prezint la spital (cu bagajul), dar cred ca ma va trimite acasa sa mai astept ... sau ....
Zoze, Klarisse multi 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
s 40
Poza preferata Clarinda
kiti2205 spune:
A NASCUT CHICHI!!!!!!!!!!!!!!!
TOMA ARE 3,400KG SI E FRUMOS FRUMOS FRUMOS.
Bun venit pui de Chichi, o viata frumoasa si plina de noroc alaturi de mami si tati tau 

Cum mai aflu amanunte, va spun, asta e tot ce am aflat deocamdata de la fericitul tatic.
later edit - ma duc sa fac capitol nou
Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006
K.A.T. spune:
Eu nu pot dormi, m-am apucat sa gatesc.![]()
mai scot niste motate pe Chichi.
HAI CHICHI

HAI bebe TOMA

Kristina
38+ cu
Tessa May .
K+A=T
Clabuc spune:
Kiti, multumim de vesti.
BRAVO CHICHI!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE TOMA! SA FII SANATOS SI FERICIT!!!
Ce rapida a fost! Bine ca n-a trebuit sa stea prea mult in tensiune si stres
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
s 40
Poza preferata Clarinda
georgescu oana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.clau
Face si analize si da si tratament.Urmareste pe tot parcursul sarcinii evolutia impreuna cu obstreticianul viitoarei mamici. alina 37+ ,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007) POZE cu Andruta |

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 38s +
Martie-Aprilie
K.A.T. spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 A NASCUT CHICHI!!!!!!!!!!!!!!! TOMA ARE 3,400KG SI E FRUMOS FRUMOS FRUMOS. Bun venit pui de Chichi, o viata frumoasa si plina de noroc alaturi de mami si tati tau ![]() ![]() ![]() ![]() Cum mai aflu amanunte, va spun, asta e tot ce am aflat deocamdata de la fericitul tatic. ![]() later edit - ma duc sa fac capitol nou Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Wow, ce rapid!

Felicitari Chichi!

Bine ai venit pe lume, bebe Toma!

Kristina
38+ cu
Tessa May .
K+A=T
alina.clau spune:
FELICITARI CHICHI!!!SA-TI TRAIASCA CAVALERUL!!!
alina
37+
,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
georgescu oana spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 A NASCUT CHICHI!!!!!!!!!!!!!!! TOMA ARE 3,400KG SI E FRUMOS FRUMOS FRUMOS. Bun venit pui de Chichi, o viata frumoasa si plina de noroc alaturi de mami si tati tau ![]() ![]() ![]() ![]() Cum mai aflu amanunte, va spun, asta e tot ce am aflat deocamdata de la fericitul tatic. ![]() later edit - ma duc sa fac capitol nou Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Oau ce repede a venit

Bravo Chichi !!! Bine ai venit pe lume Toma !!!!

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 38s +
Martie-Aprilie