Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 17
lorex spune:
am revenit
mai ratusca, da tu numai poze cu pantofi ai in album
care pantofi seamana destul de bine cu ai mei
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
lorex spune:
io am revenit dar vad ca ati adormit si voi
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
lorex spune:
MP, ti-ai taiat parul????????????
app, kinetoterapeutul meu e din oradea
Ale12, bravo!!
LML, fetitza finutza
sper ca trec repede bubitzele
yanis stie de "aca"
Alexutzza, multumesc foarte mult ca te-ai deranjat pt mine si mi-ai luat si trimis pantofii
i-am purtat azi prima data, intr.devar fff comozi!
raman datoare!
bravo stefan de ana, ai dat drumul la motoare
ce-mi place poza 10, parca-i tweety
m-am tot gandit la mara cum inceraca ea sa pape din pumn si la melancolia lui cris,d dupa bebelushi...n-a mai intrat ayanna sa raspunda..
danyelana, multumesc pt voturi
multumesc defapt tuturor celor care au votat, nu degeaba are peste 10 mii de voturi, jumate-s de la voi
nici iuria nu vrea sa-si tina biberonul
cand era mai mica a avut tentative
sunt multumita ca macar stie sa-si puna singura suzeta, chiar daca nu nimereste mereu capatul care trebuie
Bravo, Buturel! go, go, go!
Si tu Brutus? toti pufii o iau la pas?
Simpli, frumoasa pilda...
Nu trebuie sa dai din buzunar, ci din suflet...corect!
Lali, succes la noul job!
dece, felic pt stelute..n-am mai apucat sa-ti trimit mailul ala cu casa..
vivi, wb
Alma Maria nu-mi suna bine...mai degraba invers...desi imi plac ambele nume
la Alma m-am gandit si eu mult...dar nu i s-a potrivit
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex io am revenit dar vad ca ati adormit si voi _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
Foarte frumosi pantofii, sa-i porti sanatoasa!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Spune-le sa te acopere. Nu trebuie sa-ti fie frig in timpul terapiei. Spor la cumparaturi sau distractie. N-am vazut pantofii. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
ma invelesc ele cu un cearceaf dar tot ma ia frigul, ca tin geamul deschis..
mai am maine si termin..
lorex spune:
citat din mesajul lui danyelana
Sanatate si sa te faci bine cat mai repede Sper sa nu ia si bobitza raceala Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Merci!
si eu sper..data trecuta a scapat...sper din suflet ca si de data asta mai ales ca azi am facut vaccinul de 6 luni!
lorex spune:
citat din mesajul lui miremia
Foarte frumosi pantofii, sa-i porti sanatoasa! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
tu stai la panda ca sa faci cap nou?
miremia spune:
Eu iar am gasit poze noi de carmita si le-am mutat in fata. Poate mai intra si ea sa ne spuna doua cuvinte.
PS: Alma era al doilea pe lista mea de nume.
Eu abia astept sarcina nr 2 (simplicity tinem si noi 4 pumni pt voi), mi-am promis ca o sa o tratez altfel, e adevarat ca acum in primele luni mi-a fost extrem de rau dar sper sa fie mai ok la a doua.
AMR 6 kg
miremia spune:
Iar m-am uitat la pozele alexutzei din maternitate si mi-am amintit cum era in perioada aia, cum asteptam cu emotii pufuletii sa vina pe rand....
Si alexa ce bine iti statea parul!
AMR 6 kg
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Eu iar am gasit poze noi de carmita si le-am mutat in fata. Poate mai intra si ea sa ne spuna doua cuvinte. PS: Alma era al doilea pe lista mea de nume. Eu abia astept sarcina nr 2 (simplicity tinem si noi 4 pumni pt voi), mi-am promis ca o sa o tratez altfel, e adevarat ca acum in primele luni mi-a fost extrem de rau dar sper sa fie mai ok la a doua. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Tine minte ca tacerea este uneori cel mai bun raspuns."