Fluturasi de martie-aprilie 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

woowww miki, nici chiar asa.... asta chiar ac niciodata nu voi renunta la machiat, aranjat, etc,....si 5 copii de as avea... de iesit noi iesim fff des cu prieteni dar acum e mama mea plecata si nu avem cu cine o lasa pe iasmi. dar cand e aici de multe ori doarme la ea, mai ales in wk si noi suntem liberi.

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Miki, merci de raspuns. Am vazut ca si tu esti in aceeasi situatie cu mine si ma bucur ca te uiti zilnic la stiri ... si inca nu e nimic precis. Mai, astia pe toate le schimba dupa bunul lor plac, deci la surprize neplacute ne putem astepta. Sper sa nu ia insa nici o decizie cu picioarele si in domeniul asta, ca deja si-au ridicat in cap o multime de categorii sociale.
Hai, nu vreau sa te sperii... cred ca a fost o chestie rea voita... nu stiu ce sa zic. Daca tu asculti zilnic stiri si nu ai auzit nimic, eu una stau mai linistita.
Seara placuta, va pup... si poate imi fac timp sa intru mai des, desi gadilicea mea acum merge singurica prin casa si nu stiu in ce cotloane se vara si mai ales ce-si mai vara prin gurita.
Pupici

Mami de Maria (20.10.2009) si... acum FERICITA
Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

scuze fetele...scriu de pe telefon...vin de la spital (iar)... O problema, dar nu cu bebe... Ca-n Romanika, mama lor de idioti... Ca-ti vine sa ii iei la suturi pe toti... Va spun mai multe cand ajung acasa...sunt pe Dorobanti si mai am pana in militari...

BB on board!!! 14+

Abia astept sa ne spui ce s-a intamplat! Bine ca e bebe bine!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 17+

Mergi la inceput

strumfule ce e burtica???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

woowww miki, nici chiar asa.... asta chiar ac niciodata nu voi renunta la machiat, aranjat, etc,....si 5 copii de as avea... de iesit noi iesim fff des cu prieteni dar acum e mama mea plecata si nu avem cu cine o lasa pe iasmi. dar cand e aici de multe ori doarme la ea, mai ales in wk si noi suntem liberi.

Vlad nu sta cu altcineva decat perioade f scurte, sa nu necesite somn sau altceva..asa ca ne-am conformat..
nici eu nu credeam ca voi renunta, dar ce sa fac ? sa-l las sa urle tarandu-se de piciorul meu ca eu sa ma aranjez ? no..pt mine acum e prea putin important partea asta, sunt multe lucruri care acum mi se par importante..nu vreau sa ratez nici o secunda pe care pot s-o petrec cu el, eu sunt de parere ca daca am facut un copil apoi vreau sa petreaca alaturi de mine fiecare moment..respir eu aer curat la munte, trebuie sa beneficieze si el..ma distrez cu prietenii in vacanta, poate sa se bucure si el alaturi de mine,cand o putea..nu putem respira fara el

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Ce-ai patit strumf? De ce nu zici sa te ajutam daca putem?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

miki te cred...mi-as dori tare mult insa sa pot sa fiu in continuare cocheta si aranjata, nu e un moft, e pentru mine pur si simplu, sa imi placa de mine cand ma uit in oglinda...sper sa ies rapid din butoiul asta de depresie ca nu prea e ok...

imi doresc tare mult sa pot oarecum sa imi duc viata dinainte si cand o sa am copilul...nu ma vad dintr-o data sa renunt la prieteni (care sunt ft importanti pt noi, ca o a doua familie), nici sa ma transform in alt om, nici sa imi plictisesc prietenii doar cu discutii interminabile despre bebe, piureuri, alaptat, schimbat scutece...nu vreau sa fiu inteleasa gresit, iubesc copii si tot ce tine de ei dar am prietene care vad ca au renuntat la ideea de a fi femeie complet, si-au pierdut identitatea si social vorbind nu mai fac fata, nu mai au nici o legatura cu realitatea, nimic...si imi e teama sa nu ajung si eu asa:(

imi doresc asa cum am zis sa fiu o mama buna si frumoasa, o sotie asa cum am fost si pana acum (buna, as zice, dupa cat ma iubeste sotul), o prietena saritoare pentru prietenele mele chiar si la necazuri d-ale lor care mie mi se par copilaresti, nu vreau sa renunt la cine sunt ci visez ca bebe al meu care creste fericit in burtica sa ma completeze si sa ma implineasca, ca om...pffff ca mult am scris

strumphi te asteptam cu nerabdare!

13+

Mergi la inceput

miki gandim diferit eu sunt de parere ca ii face bine si sa petreaca cate un wk cu bunicii sau noua ne face bine sa avem putin timp doar pt noi. cat despre aranjat, machiat, etc se poate face si atunci cand copilasi dorm. dar fiecare stie cum e cel mai bine pt copilasul sau, pt familia sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanda80 spune:

multumesc mult pentru raspunsurile voastre.
miki sunt la a doua sarcina.mai am un baietel de 2 ani,si de asta ma asteptam sa-l simt pe bebe ceva mai devreme.
o astept si eu pe strumphi cu vesti si dupa va povesctesc si eu ce am patit cu dr.astia de aici.

Mergi la inceput

nah ca am incurcat-o.... am primit si o farfurie plinaaa de langosi cu branza.... doamne ce le apuca pe fetele astea in seara asta???? oare rezist sa nu mananc macar unul???

Mergi la inceput