Fluturasi de martie-aprilie 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

off Yasmi si eu am astfel de stari....
chiar ii spuneam si la sot ca am fleshri cu viitorul si ma sperii rau de tot.....
imi e frica ca poate nu papa ca fiimea....ca ea cu forta ii bagam 2-3 lingurite de mancare in gura ...sau bea 30-50 ml de lapte la o masa...plus toate treburile care le stiti si voi cu casa si copil.....acum si banii...nu ca nu as mai avea dar nu mai imi permit ca inainte ....pe mine criza m-a lovit din plin....ne ocupan cu ce a cazut acum cel mai mult

ani de zile mi-a fost teama sa iau hotararea de a mai face un copil..am zis ca las soarta sa aleaga pt mine....desi aveam remuscari...

uff hai ca ma afund si eu...
de aceea de cand v-am cunoscut pe cele cu copii micuti v-am felicitat pt decizia si curajul pe care il aveti
asa ca nu ma dezamagi...
eu te-am vazut o fata puternica camd am citit ca o ai pe Yasmi asa mica si mai favi un bb
vreau ca voi sa ma incurajati pe mine...
Sanatate lui Andrutza cea micutza

Pisuc mic tie ce sa iti mai zic...ha, praji cu prune

pup ...ma duc sus ca vrea fata sa faca nani..e cam molesita sper sa nu o ia vreo viroza

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui anadomnica

Seara buna, fete dragi.
Imi cer scuze ca dau buzna asa peste voi, nu am mai scris pe aici de o gramada de timp, daaar... va roooog, fie-va mila si lamuriti-ma cu o problema: ce stiti de indemnizatia pt. bebe la mamele care nasc al doilea copil inainte ca primul sa implineasca 2 ani??? Am mai vazut mamici in situatia mea pe aici... Circula un zvon ca nu se mai acorda?? Ca trebuie lucrat intre... ??? Ati auzit ceva in sensul asta?? Eu nu am timp sa ma uit pe la stiri, sunt in urma. Pe net am cautat si nu am gasit nimic.
Eu trebuie sa nasc la mijloc de martie... si ... daca astia imi opresc indemnizatia va fi super dificil cu 2 copii mici. Va rog, care ati fost atente la stiri in ultima luna... ce "surprize" nne mai rezerva guvernul asta

Mami de Maria (20.10.2009) si... acum FERICITA
Album poze

Din cate stiu eu se ia va lua aceeasi indemnizatie pe care o iei acum.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

mandreeac inception e foarte tare, o sa iti placa! e cam cel mai interesant film scos in ultima vreme!

13+

Multumesc ca mi-ai spus! Abia astept sa il vad.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

si colac peste pupaza acum a venit o prietena si mi-a adus praji.... pai eu cum sa mai rezist tentatiei....

tu care esti in grafic mereu si atat de atenta la silueta nu cred ca vei fi vreodata grasa sau urata asa cum singura spui asa ca ia si papa prajituri si indulceste-te , iesi rapid din pasa proasta in care ai intrat

20+

multumesc.
sa stii ca am mancat 3 praji pentru asta maine.......stiu eu ce urmeaza...

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:

Seara buna, fete dragi.
Imi cer scuze ca dau buzna asa peste voi, nu am mai scris pe aici de o gramada de timp, daaar... va roooog, fie-va mila si lamuriti-ma cu o problema: ce stiti de indemnizatia pt. bebe la mamele care nasc al doilea copil inainte ca primul sa implineasca 2 ani??? Am mai vazut mamici in situatia mea pe aici... Circula un zvon ca nu se mai acorda?? Ca trebuie lucrat intre... ??? Ati auzit ceva in sensul asta?? Eu nu am timp sa ma uit pe la stiri, sunt in urma. Pe net am cautat si nu am gasit nimic.
Eu trebuie sa nasc la mijloc de martie... si ... daca astia imi opresc indemnizatia va fi super dificil cu 2 copii mici. Va rog, care ati fost atente la stiri in ultima luna... ce "surprize" nne mai rezerva guvernul asta

Album poze

Din cate stiu eu se ia va lua aceeasi indemnizatie pe care o iei acum.

20+

Alina, merci de raspuns. Asta stiam si eu... ca regula de pana acum. Dar s-a schimbat ceva oare in ultimele 2-3 saptamani?? AM fost acum la o prietena si mi-a zis ca ea asa a auzit la stiri ca la al 2-ea copil iti da indemnizatie doar daca ai lucrat inainte... chiar daca primul are mai putin de 2 ani. Am zis sa va intreb pe voi, poate stiti mai clar... poate a fost doar o "stramba" bagata ... ca fac asa repede pe al doilea.
Merci inca odata

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

ciao fetelor

azi dimineata am facut analizele de sange, pe 06.10 o sa fac tamponul vaginal ptr ca sunt programata iar pe 30.10 am electrocardiograma.

In privinta luat copiilor in brate, fetita mea are 3 ani, si tot o iau in brate cand este nevoie. Incerc sa evit cat de mult pot insa nu e usor mereu..uneori chiar nu am de ales.
Am vazut ca ati vb si despre ecografie transvaginala, pai saptaman trecuta am facut eco abdominala si sa vazut destul de bine, dar ma gandesc ca depinde si de medic, de preferintele lui.
Despre miscari bb, la prima sarcina l-am simtit pe la vreo 20 saptamani,si nu eram ingrijorata deloc ptr ca la eco se vedea ca misca si era totul ok, cine stie cum o fi la a doua sarcina?
Si ati mai vorbit si despre pofte, eu nu ma plang prea mult de asta, cate o pofta mai mica asa din cand in cand am si eu, dar e de suportat. Azi am gasit la alimentara parizel adus din romania, in mod normal nu-mi placea. Imi aduc aminte ca pe vremea cand locuiam cu mama nici nu reuseam sa-l gust, nu-mi placea deloc..insa acum l-as fi mancat si cu ochii Asa ca nu m-am abtinut si am cumparat o bucatica..asta e. Sper sa nu-i faca rau bb

Nu vreau sa va mai aud vorbind despre depresii in sarcina, mai ales ca eu parca merg pe marginea unei gropi, si ajunge un vantisor ca sa ma doboare la pamant, dar fetita mea ma mai ajuta cu felul ei de a fi mereu vesela si jucausa, iar speranta ca pana la urma va fi totul ok imi da curaj.

Pupici

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

scrish, nici un kg luat, felicitari e normal sa te simti balonata, sunt simptomele sarcinii..doar ne-am dorit asta, nu ?
cu aranjatul..oho, daca ai stii..eu am 1 an jumate de cand nu mai stiu ce-i aia..m-am schimbat total dupa ce am nascut..nu ma mai machiez desi inainte nu ieseam altfel din casa, nu mai merg la coafor, m-am tuns scurt ca sa-mi fie mai usor cu spalatul/uscatul/aranjatul desi eu am avut intotdeauna parul lung..n-am mai iesit la un suc cu prietenii, nici macar eu cu sotul..sa mai continui ?
pai ar insemna sa ma arunc direct in butoi eu, nu ?
si alina, eu sunt multumita de viata mea de acum asa cum e ea, chiar daca viata ne-a fost schimbata la 180 de grade..n-as schimba nimicsi sunt constienta de ce ne asteapta, doar asta ne-am dorit..eu spune-am doar ca imi trec gandurile astea prin cap..cred ca sunt hormonii..asta vroiam sa spun de fapt, sunt normale fetelor starile astea..suntem insarcinate

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am gasit un model de carucior care imi placeeee si e si ok la pret http://www.strumfbebe.ro/product.php?id_product=1084 cum vi se pare?

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

Seara buna, fete dragi.

Album poze

eu nu stiu nimic de la stiri desi merge tv zilnic..doar ca vor sa regandeasca indemnizatia..cum ? n-au zis inca..
hai ca m-ai speriat..eu stiam ca tocmai pt ca nastem inainte ca primul bb sa faca 2 ani putem sta linistite..

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

scuze fetele...scriu de pe telefon...vin de la spital (iar)... O problema, dar nu cu bebe... Ca-n Romanika, mama lor de idioti... Ca-ti vine sa ii iei la suturi pe toti... Va spun mai multe cand ajung acasa...sunt pe Dorobanti si mai am pana in militari...

BB on board!!! 14+

Mergi la inceput