Regasiri (49)
Raspunsuri - Pagina 16
dastefa spune:
salut
eu tot la ore de astea matinale
asa ca dau eu
angi cum faci desenul de pe tort
noi o sa aniversam ziua Dariei acasa si un tortulet la gradinita,aniversarea in oras e exclusa
dupa ce anul trecut m-am enervat rau cu niste torturi cumparate acum vreau sa incerc sa le fac eu
doar ca nu prea am cine stie ce talent la asta
asa ca trebuie sa exersez 1-2 pana atunci
as avea de fapt si ocaziile-11 ani de la casatorie si ziua mea
maya din cate stiu eu se poate face si mai tarziu furia laptelui nu doar in primele zile
sper ca esti mai bine
va spuneam eu nmai demult ca Dariei nu-i place defel sa deseneze .De cand merge la gradi lucrurile s-au mai schimbat
si ma trezesc ieri ca a inscris-o educatoarea la un concurs national-"Desenam si invatam"Tare sunt curioasa cum i se va parea
iulia-stefy spune:
Beau si eu o cu voi.
Sunt tare agitata, stresata si cred ca Stefy simte asta, ca saptamana asta m-a terminat. Toata ziua e cel mai cuminte copil la gradi, cand ma vede in usa sa o iau incepe sa se poarte... tropaie, tipa, a lovit si un copil.... nu stiu ce-i cu ea.... Trebuie sa ma linistesc si sa stau serios de vorba cu ea. Am incercat aseara, dar nu stiu cat a priceput.... Sper sa se termine problemele, ca mai am putin si cedez... ma indrept spre butoi.
Fetelor, multumesc pentru urari. Multa sanatate bolnaviorilor.
ank999 spune:
Buna dimineata si un mare.
Bambo dc ale noastre aici din 10-20 copii fac asa , probabil mai sunt si altii. Poveesteste-mi si mie cum decurge controlul la ochisori la ei, ca sa o pregatesc bine, ca altfel nu avem sanse sa ne descurcam. Am inteles ca le pune atropina de 3 ori la interval de 10 min.
Angi tu esti cu torturile.
Fetelor sa va marturisesc ceva: eu nu am facut un tort in viata mea, da acum vreau sa incerc si eu ceva. Mama si cofetaria sa traiasca.
Maya sti unde se gasesc vafe din alea cu desene in Pitesti? Tu cum mai esti? Ati stabilit botezul?
Cum se pun pe tort?
Dastefa felicitari Dariei. Erica nici acum nu deseneaza, da a inceput sa coloreze mai bine, da stiu ca masa e de vina ca nu lucreaza deloc cu ea
Lacramioara si Erica e foarte cuminte la gradi,, iar acasa recupereaza, dar asta din cauza faptului ca ea e un copil mult prea energic. Dc vorbesc cu ea e apa de ploaie, cateodata zici ca e turbata de-a dreptul
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Eu sunt ceva mai bine azi, ieri a fost faza critica cu frisoane, ma mai dor sanii dar suportabil, ma gandeam sa incerc iar sa-i dau lui bb lapte de la mine.
Lacramioara cred ca toti au manifestari d-astea, e varsta. La Ana se adauga si gelozia pe surioara.
Ank nu stiu unde se gasesc, nici nu am vazut vafe cu desene.
Mi se inchid ochii de somn, nu mai pot iar bb e la mine in brate, geme iar de burtica.
angi_m spune:
Salut fetele,
Maya, cred ca iti este foarte greu. Poate ar trebui sa te ajute cineva, sa te mulga la modul serios. Poate gasesti o vecina ceva, infirmiera de la spital, asistenta... Eu asa am patit in spital in prima saptamana cu Iulia si pana nu a venit o infirmiera sa imi "rupa" sanii nu si-au dat drumul si nu stiu ce as fi patit, ca deja incepusem sa fac febra de la ei. Si da, parerea mea ca sa o pui pe Thea sa suga direct de la san. Ea va reusi sa traga mai bine decat pompa. Iulia in primele saptamani nu reusea sa suga pentru ca avea gurita prea mica. Si de fiecare data cand era ora de masa o puneam 5 minute la san, chiar daca nu reusea sa ia mai nimic, apoi ii dadeam biberon. Dupa doua saptamani am vazut ca nu mai lua biberonul, semn ca reusise deja sa suga cat ii trebuia de la san. Dupa aceea alaptatul a fost foarte usor, mult mai comod decat hranitul cu biberonul. Bafta multa
Dastefa, eu acopar tortul cu fondant si ma gandeam sa fac un desen tot din fondant. Si as avea doua variante:
1. Sa decupez din fondant (pasta de zahar) forma pe care vreau sa o pun, apoi sa incerc sa pictez cu o solutie facuta din zahar in care sa pun colorant alimentar. Apoi forma pictata sa o asez pe tort. Insa nu am incercat pana acum aceasta metoda, trebuie sa fac o proba pe ceva micut sa vad daca merge.
2. Sa colorez fondantul in diferite culori, apoi sa decupez din fiecare culoare in forma care imi trebuie, apoi pe tort sa formez imaginea completa, asambland bucatile de fondant colorat ca un puzzle.
A doua metoda imi pare mai greoaie, asa ca maine cand voi avea colorantul alimentar voi incerca sa vad ce iese daca pictez fondantul.
Este foarte migalos, dar voi incerca. Niciuna din metode nu am incercat-o pana acum. Este o premiera si pentru mine.
Lacramioara, si Iulia este o cuminte la gradinita, cu bona... Ei, bine, cand apar eu incepe si se agita si sare si alearga si ma strange in brate... si nu reusesc nicicum sa o opresc. Cred ca este entuziasmul de a ma vedea. Poate ca si Stefi este foarte fericita ca te vede si asta o agita.
Ank, asa este, am facut ceva torturi in ultimul an. Insa trebuie sa-ti spun ca la fiecare tort pe care l-am facut, a existat o chichita, o smecherie care risca sa imi strice tortul. Asa ca daca vrei sa faci tort, incearca unul simplu si neaparat sa il mai faci o data inainte de evenimentul oficial, ca sa fii sigura ca iti iese.
Azi vine sotul meu acasa... URAAAA!!!!
Va pup
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal
roxana c. spune:
Citesc, vreau sa raspund si ma iau cu altele.
Maya, ptr colici ai incercat cu o sticluta cu apa calda sa-i pui pe burtica? Daca sticla e mai mica si plata...cu atat mai bine. La mine a functionat la toti 3, dar atentie cat de calda e apa, si sa o pui pe costumas, nu direct pe piele. Cat despre furia laptelui...stiu ca se face la primul copil, adica cel putin eu am avut-o doar la Oana, apoi s-a infuriat asa tare ca n-a mai venit (nici furia si nici laptele) Si atentie sa nu faci mastita.
Angi, e complicat ce spui tu acolo cu desen pe tort...chiar sunt curioasa daca iti iese...bafta!
Ptr la gradinita noua ne-a spus sa aducem doar tort din cofetarie, insotit de certificatul ala de calitate, deci...voi lua gata facut, nu mai ma agit ( de la aceiasi cofetarie de unde comand de cativa ani) , apoi ptr acasa...voi face tort de casa, blat cu nuci, oua, ...etc, iar crema de ciocolata, e preferatul copiilor... nu stiu cum nu s-au saturat de el deja, ca eu m-am cam saturat
Dastefa, 300 ron 4 plombe??????? N-ai scris tu bine sau n-am citit eu bine? Mi se pare exagerat de scump, le-a si sigilat sau doar plombite si atat?
Si Calin trebuie sa mearga iarasi la stomatolog, numai ca stomatologul l-am schimbat, mi se pare mai bun cel de acum, sper sa-i placa si lui Calin
Apropo: prin vara am fost si mi-a scos o masea, masea care imi spusese ca nu mai are ce-i face si ca trebuie s-o scot, iar initial spusesem ca daca nu ma deranjeaza...si in plus e a mea...ptr ce s-o scot Si la nici 2 saptamani am sunat-o ca ma urcam pe pereti de durere si ca vreau s-o scoata cum o scoate-o. Si m-a costat 50 ron , mi s-a parut mult... a scos-o numai, nu i-a facut nimic in afara de anestezie si ...scos Zilele trecute sa vorbesc cu o cunostinta care mi-a spus ca ptr o extractie daduse 65 ron, la alt stomatolog....deci eu nu dadusem mult. Pai...stomatolog trebuia sa ma fac, nene.... nu conteaza ca-i criza sau nu, maselele tot trebuie scoase ...
Bambo, cum ti-ai dat seama ca ceva nu-i ok cu ochisorii Antoniei? Ai fost la un control, stiind ca sotul avea si sa nu-l mosteneasca, sau...ai observat tu ceva?
Am vazut si pozele...tu esti frumoasa rau, arati beton....ma enervezi chiar, iar Antonia...e domnisorica acum, inalta cum o stiam, dar cred ca va mosteneste si pe voi, nu? Parca si David a fost lungut la nastere?
Anka, si pozele tale le-am vazut, am intrat la semnatura, nu stiu de ce am impresia ca pe Erica o mai vazusem in poze dar pe tine nu, asa am impresia....am vazut poze pana la cele vechi, de cand era Erica bebelus. Esti tanara, pune mana si fa o surioara/fratior Ericai, ce mai astepti?
Angi, valabil si ptr tine
Lacramioara sa nu cumva sa intri in butoi, butoiul il tin eu rezervat preventiv, am avut cateva tentative sa-l ocup, deci fa bine si scoate-ti ideea din gand Fii optimista, totul va reveni la normal, totul va fi ok, asa ma gandesc eu ca altfel o iau razna
Spanioloaicele unde sunt ca nu au mai scris. Alooooooo, Spania, unde umblati? Pe Aelita o inteleg cu 3 copii din care unul bebelus, dar Dbunny....tu unde-ai fugit? Ce mai face Dani?
Si sa va spun de Calin: nu vrea sa coloreze deloc...va mai spusesem eu ca am vazut la gradi ca din 3 fructe desenase...de fapt mazgalise doar una, ca il durea mana , iar miercuri le daduse pe o foaie o poezie cu veverita si un desen cu o veverita, ei trebuia sa o coloreze. Ceilalti desenasera unii mai bine, unii mai putin bine.....copilul meu trasese 2 linii mici si gata... Asa ca acasa l-am pus sa deseneze veverita aia....rezultatul: a preferat sa nu se uite nici la desene, nici sa se joace la calculator - cu chiu cu vai a desenat-o cam 3/4, cu carioca, cu culorile nici gand, dar a desenat si parchetul si masuta lui si scaunul si pe el, iar seara la baie se certa cu mine ca apas tare sa-i scot carioca aia de pe el
Azi nu l-am dus la gradi ca a facut kk ceva mai moale ...a urlat toata dimineata ca el vrea la gradi...am incercat sa-l pacalesc ca e sambata si nu se merge azi dar mi-a dat raspunsul iute: cum adica el nu merge dar Ana merge la scoala...pana la urma i-am dat plastilina sa se joace si sa uite de gradi si a functionat.
Gata, mai am putin si plec acasa, asa ca va las si mai intru eu, am cateva poze...sper sa le pun zilele astea.
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy Va ofer o fierbinte.... Noi aseara am sarbatorit 8 ani de casnicie si am facut cu Stefy tortulet..... M-a ajutat tare mult. Inteleg de la doamnele ei de la gradi ca si pe dansele le ajuta. E asa de harnicuta... dar alintata foc. Anka, peste tot e la fel. Asta e colectivitatea, mama ei. Durerea mare e ca fiecare vine cu ce are de acasa si acolo sunt de toate. dastefa, ma bucur foarte mult sa citesc ca e ok. Un dulce. Sper ca acum te-ai mai linistit putin. Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006) Bazar pentru SEBI |
aelita spune:
ANK aoleeu,sa vezi asaceva la fereastra ta
dar trebuia sa acopere si ei cumva,macar in jur,nu sa fie in vazul trecatorilor...
dumnezeu sa-l ierte!pacat de el,si de suferinta familiei..
Noi suntem bolnavi toti in afara de Miguel.
eu abia ma ridic din pat..
bamboletta spune:
David si Antonia dorm
Eu sunt fericita a inceput dansez pt tine imi place f mult
Dastefa-e chiar langa mine arcadia cat e consultatia si ce medic e?noi cu Antonia mergem la doctorita Bogdanici e 150 ron consultatia e f draguta
Ank-da ii pune atopina in ochi de vreo 3 ori..si cam ustura
Antoniei de 2 ori i-au pus cand era micuta 1,5-2 ani..dupa nu a mai fost nevoie ii facea controlul asa fara picaturi..unde mergem noi au un fel de ecograf ocular + aparatul clasic unde masoara..noi am convins-o pe Antonia sa se uite in aparat spunandu-i ca vede fluturasi si se tot uita curioasa sa-i vada..acum nu mai e nevoie sta singurica..o tine tati in brate si se uita in aparat..dupa o pune sa spuna ce vede de la distanta pe un perete...o casuta,pisica,masina de la mare la mic
eventual te pui tu prima data si te uiti in aparat si zici vai ce fluturasi frumosi si dupa o pui si pe ea
succes
Roxana-ii fugeau ochisorii Antoniei asa ne-am dat seama ca are probleme..din cauza ca avea dioptrie mare +3.50 la stangul si +2.50 la dreptul..acum are +3 si +1
multumesc de complimentdar nu arat asa bine..imi atarna burta celulita in floare,sanatosi sa fim ca restul le rezolvamoricum de la 79 cat aveam in ultima luna de sarcina acum am 67 kg
Maya-la noi merge f bine pt colici INFACOL se da inainte de masa,ce ma mai ajuta f mult e leaganul-balansoar are vibratii-muzica ii place sa stea in el
Cum se comporta Ana cu surioara?Antonia uneori asa ar vrea sa-l ia in brate il imbratiseaza il strange de manute..uneori cam tare trebuie sa am grija
Iulia-stefy-multi si lasa butoiul
asa face si Antonia..cand o mai las la mama sau la soacra ele spun ca e cuminte si cand vin eu cu sotul se schimba total..incepe sa se alinte,sa tipe..sa sara nu mai asculta deloc..parca e bagata in priza...uneori mai face asa cand vine tati de la servici
weekend placut
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
Aelita-multa sanatate
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)